Horoscop

Horoscop săptămânal 29 septembrie 2014 – 05 octombrie 2014

Să vedem ce ne rezervă astrele în această săptămână.

Să vedem ce ne rezervă astrele în această săptămână.

Horoscop săptămânal Berbec

Berbecii trebuie să fie mai înțelegători în această săptămână și să țină cont și de părerea celor din jurul lor. Te simți într-un fel prins/ă la colț, însă vei vedea că prin felul în care se comportă ceilalți te vei motiva mai mult și vei da dovadă de multă forță (lucru de care se pare că nu ești conștient/ă, încă). Ești o persoană ambițioasă din fire și plină de entuziasm așa că ai mai multă încredere în tine. În acest fel vei vedea foarte clar drumul spre care te îndrepți și nu uita uneori este bine să mai accepţi ajutorul!

Ce înseamnă să nu te dai bătut în faţa sorții și să lupți pentru visele tale!

Horoscop săptămânal Taur

Taurii decid în această săptămână, se elimine din viața lor anumite persoane care le fac rău și care le fură parcă toată energie. Acest lucru îi va face să se simtă mai singuri, însă nu trebuie să dispere. Toate în viața vin și trec, fie ele bune sau rele. Cei care se află într-o relație trebuie să le explice partenerilor că trec printr-o perioadă mai dificilă, pentru a-i liniști. Alți tauri simt nevoia de o schimbare (din punct de vedere spiritual) ce implică ajutorul celor nevoiași, motiv pentru care vor dori să se înscrie în voluntariat.

Caracteristicile unui gentleman – le mai întâlnim în zilele noaste?

Horoscop săptămânal Gemeni

Gemenii vor avea parte de schimbări la locul de muncă (proiecte noi, schimbări la nivel ierarhic). Acest lucru îi va determina să lucreze mai mult în colectiv, pentru a duce toate noile proiecte la bun sfârșit. Entuziasmul de care dai dovadă atât pe plan profesional cât și personal, va aduce în viața ta prieteni noi. Trebuie să ai totuși mai multă grijă de sănătatea ta! Nu trebuie să îți faci griji din acest punct de vedere, ci trebuie să acorzi o importanță mai mare odihnirii și relaxării.

Tehnicile secrete ale sex-appealului

Horoscop săptămânal Rac

În această săptămână trebuie să îți acorzi mai mult timp pentru tine însăți! I-ai pus prea mult timp pe alții pe primul loc, și pe tine te-ai neglijat complet. Așadar, relaxează-te și odihnește-te, pentru că meriți acest lucru din plin. Dacă vei urma acest sfat în weekend vei fi plin/ă de energie și vei putea comunica mai bine cu cei din jurul tău. Încearcă să le explici membrilor familiei că ai nevoie de mai mult spațiu personal, pentru a nu-i ține pe jar. Din punct de vedere al sănătății, s-ar putea să resimți câteva dureri în zona articulațiilor.

De ce sunt mai fericiţi oamenii care îşi urmează visele?

Horoscop săptămânal Leu

Leii, persoane profesioniste din fire, sunt întotdeauna îndreptați către obținerea de rezultate bune. Aceștia colaborează foarte bine cu ceilalți colegi, cu clienții, însă în ultima perioadă au avut parte de anumite nemulțumiri, pe care le-au ținut pentru ei și s-ar putea ca în această săptămână să izbucnească. Cel mai bine este ca leii aflați în astfel de situație, să se calmeze și să fie cât mai diplomați. Cei care se afla în căutarea jumătății, au multe șanse de reușită în această săptămână, așa că trebuie să fie cu ochii-n patru!

Află cum să alungi stresul din viaţa ta

Horoscop săptămânal Fecioară

Din punct de vedere al sănătății, fecioarele nu au motive de îngrijorare în această săptămână. Timpul le poate da mici bătăi de cap (astenii, dureri articulare) însă totul va trece în cele din urmă. Fecioarele care simt că bat pasul pe loc, la jumătatea săptămânii vor avea toate șansele să le fie răsplătită munca grea depusă din ultimele luni. În sfârșit simți cum ambiția și perseverența ta, sunt răsplătite, tocmai acum când doreai să renunți! Acest lucru îți produce va o fericire de nedescris!

Învaţă cum să alungi mai repede supărarea

Horoscop săptămânal Balanță

În această săptămână, Balanțelor le pot reapărea vechi probleme în prim plan. Tot ce trebuie să facă este să se calmeze și să încerce să găsească o cale de rezolvare. Succesul sau eșecul depinde în totalitate de drumul pe care alegi să îl urmezi, așa că ai grijă și concentrează-te pentru a găsi varianta cea mai bună! Balanţele aflate în căutarea unui partener, au șanse de reușită în aceste zile. Cele care credeau că au pierdut o anumită sumă de bani sau așteptau anumite plăţi, în această săptămână au șanse de recuperare a acestora.

5 modalităţi de găsire a liniştii interioare

Horoscop săptămânal Scorpion

Scorpionii au noroc de bani în această săptămână, însă trebuie să învețe să fie mai economi, pentru a nu risca să îi cheltuie pe toți. Unii nativi simt nevoia de a-și acorda mai mul timp pentru ei, și astfel iau măsuri în acest sens. Astfel, pot avea parte de noi experiențe și trăiri care îi va face să fie mult mai conștienți de propriile calități. Pe membrii familiei îi simți foarte aproape de tine, mai ales în weekend, căci îți vor arăta cât de mult te apreciază. Petrece mai mult timp alături de ei, pentru a te umple de pozitivism și energie!

Ce ne sfătuiește Dr. Oz să facem pentru a fi mai longevivi

Horoscop săptămânal Săgetător

Săgetătorii care se aflau într-o relație sentimentală în care se instalase rutină, în această săptămână vor avea parte de o niște evenimente care îi vor scoate din această amorţeală. Nu este vorba de ceva serios ci de niște mici capricii de-ale partenerului de viață, peste care veţi trece în cele din urmă. Unii săgetători pot avea parte de niște trădări din partea unor persoane cunoscute așa că trebuie să fie precauți. Weekendul îi va prinde fără prea multă energie și astfel vor simți nevoia să petreacă mai mult timp acasă.

Relaţia vostră este pe sfârşite?

Horoscop săptămânal Capricorn

Unii capricorni se decid să facă niște schimbări mai sănătoase în propria dietă. Cei care simt că unele planurile (de domeniu profesional sau personal) le stagnează, trebuie să fie în continuare la fel de perseverenți căci vor primi tot ce își doresc atunci când nici nu se așteaptă. Cei care doresc să obțină un împrumut sau să vândă niște bunuri, pentru a obține niște venituri suplimentare au toate șansele să reușească acest lucru. Trebuie să aibă însă grijă la modul în care își gestionează acești bani!

Mesajul emoționant găsit de niște oameni într-o sticlă pe plajă

Horoscop săptămânal Vărsător

Vărsătorii o duc foarte bine din punct de vedere sentimental, în această săptămână. Din punct de vedere financiar nu vor avea probleme. Unii vărsători tind să fie mai acizi în aceste zile și pot da naștere la conflicte la locul de muncă. Chiar dacă simt că au dreptate, trebuie să mai lase de la ei și să își controleze mai bine vorbele pe care le adresează colegilor. Aceștia trebuie să acorde o importanță mai mare asupra felului în care îl percep cei din jur (pentru a nu fi înțeleși greșit).

Dar pe ei cine îi ajută? Poveștile dramatice pe care le trăiesc bătrânii străzii!

Horoscop săptămânal Pești

Peștii acordă o mai mare importanță meditării în această săptămână. Aceștia tind să se uite mai mult în trecut și să învețe ceva din toate experiențele trăite. În acest fel veți realiza că multe persoane nu vă percep cu adevărat latura sensibilă pe care o aveți, dar acest lucru nu vă nemulțumește, căci vă veți da seama că familia este cea care va înțelege cu adevărat și vă este suficient. În acest weekend trebuie să înveți să fii mai puțin dur/ă cu propria persoană!

Sursa: foto

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.