Relatii

Mesajul emoționant găsit de niște oameni într-o sticlă pe plajă

Sper că această poveste îi va ajuta pe toți care au pierdut pe cineva drag!

Sper că această poveste îi va ajuta pe toți care au pierdut pe cineva drag!

Îmi aduc aminte cu mare plăcere că atunci când eram mică îmi doream foarte mult să arunc în mare o sticlă în care să pun un mic mesaj. Nu mai rețin exact cum anume doream să sune mesajul respectiv, cert e că anii au trecut și acest subiect mi-a revenit în minte, atunci când am citit această știre.

În timp ce se plimbau pe o plajă, niște bărbați au găsit o sticlă în care părea că este pus un mesaj. Stârniți de curiozitate, după mai multe încercări, au reușit să îi scoate dopul, bine sigilat.

Înăuntru au găsit o bucată de hârtie, învelită cu bandă adezivă. Au desfăcut-o cu grijă și astfel au dat peste o fotografie înduioșătoare, însoțită de un mesaj emoționant. Acesta sună cam așa: „Numele meu este Mel…aveam 3 copii și o superbă soție de aproape 54 de ani, atunci când am părăsit această lume. Iubesc oceanul și îmi place să pescuiesc cu cei doi fii ai mei…Astăzi, familia mea m-a adus să mă odihnesc în locul pe care îl ador…oceanul. Astfel, așa ia naștere călătoria mea. „

Familia lui Mel îi mai ruga pe cei care găsesc această sticlă să intre pe pagina lor de facebook și să posteze o poză cu ei și cu locul în care au găsit-o, apoi să o arunce mai departe în ocean, pentru că Mel să își continue călătoria liniștit .

Aceasta este poza cu mesajul găsit:

articol

Pe mine m-a impresionat această poveste și în ciuda faptului că este una tristă, m-a făcut să văd de fapt cât de frumos este onorată memoria acestui om care a iubit oceanul. Este îngrozitor de greu să treci peste pierderea unei persoane apropiate, dar iată că noi oamenii, suntem mai puternici decât credem și reușim ca în cele din urmă, să îi transformăm pe cei dragi, trecuţi în nefiinţă, în amintiri frumoase, pe care le vom purta în sufletul nostru pentru tot restul vieții.

Aici veți găsi un alt articol în care veți vedea că iubirea este veșnică și triumfa chiar și în fața morții.

Doresc pe această cale să îi încurajez pe cei care au trecut peste o astfel de pierdere și sper ca timpul să le fie cel mai bun prieten.

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

Ce ne sfătuiește Dr. Oz să facem pentru a fi mai longevivi Cu toții ne dorim să trăim cât mai mult, așa că haideți să vedem ce sfaturi ne oferă Dr. Oz!
Cele mai bune modalităţi de motivare zilnică Atunci când simţi că eşti cu moralul la pământ, apelează cu încredere la următoarele sfaturi.
5 motive să iubești toamna Pentru toți iubitorii de toamnă, venirea acestui frumos anotimp este prilej de fericire, meditație și de găsire a liniștii interioare.
O cerere de căsătorie inedită într-un aeroport Un tânăr muzician în complot cu mai mulţi prieteni i-au pregătit iubitei sale o surpriză de proporţii într-un aeroport: o cerere de căsătorie muzicală! Rezultatul a provocat ropote de aplauze din part...
M-ai înşelat? Cum să te iert dacă nu pot să uit? Poţi ierta infidelitatea? Ai avut parte de o asemenea experienţă nedorită? Împărtăşeşte cu noi povestea ta. Sfatul tău poate ajuta o persoană care, acum, trece prin ceea ce ai trecut tu.
De ce iubesc animalele mai mult ca oamenii Sunt sigură că nu gândesc doar eu în acest fel.
Horoscop săptămânal 11-17 august 2014 Oare ce ne mai rezervă astrele în această săptămână?
Semne ce îţi arată că suferi de stres – Partea II Aşa cum am promis în articolul precedent, vom continua cu următoarele 5 semne prin care se manifestă stresul:
O poză cât o mie de cuvinte – un pastor ce plânge din cauza sărăciei semenilor săi În această poză un pastor a fost surprins plângând şi implorând ajutorul pentru persoanele sărmane.
Horoscop săptămânal: 19 – 25 ianuarie 2015 Vezi ce-ți rezervă astrele în această săptămână!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *