Relatii

Mesajul emoționant găsit de niște oameni într-o sticlă pe plajă

Sper că această poveste îi va ajuta pe toți care au pierdut pe cineva drag!

Sper că această poveste îi va ajuta pe toți care au pierdut pe cineva drag!

Îmi aduc aminte cu mare plăcere că atunci când eram mică îmi doream foarte mult să arunc în mare o sticlă în care să pun un mic mesaj. Nu mai rețin exact cum anume doream să sune mesajul respectiv, cert e că anii au trecut și acest subiect mi-a revenit în minte, atunci când am citit această știre.

În timp ce se plimbau pe o plajă, niște bărbați au găsit o sticlă în care părea că este pus un mesaj. Stârniți de curiozitate, după mai multe încercări, au reușit să îi scoate dopul, bine sigilat.

Înăuntru au găsit o bucată de hârtie, învelită cu bandă adezivă. Au desfăcut-o cu grijă și astfel au dat peste o fotografie înduioșătoare, însoțită de un mesaj emoționant. Acesta sună cam așa: „Numele meu este Mel…aveam 3 copii și o superbă soție de aproape 54 de ani, atunci când am părăsit această lume. Iubesc oceanul și îmi place să pescuiesc cu cei doi fii ai mei…Astăzi, familia mea m-a adus să mă odihnesc în locul pe care îl ador…oceanul. Astfel, așa ia naștere călătoria mea. „

Familia lui Mel îi mai ruga pe cei care găsesc această sticlă să intre pe pagina lor de facebook și să posteze o poză cu ei și cu locul în care au găsit-o, apoi să o arunce mai departe în ocean, pentru că Mel să își continue călătoria liniștit .

Aceasta este poza cu mesajul găsit:

articol

Pe mine m-a impresionat această poveste și în ciuda faptului că este una tristă, m-a făcut să văd de fapt cât de frumos este onorată memoria acestui om care a iubit oceanul. Este îngrozitor de greu să treci peste pierderea unei persoane apropiate, dar iată că noi oamenii, suntem mai puternici decât credem și reușim ca în cele din urmă, să îi transformăm pe cei dragi, trecuţi în nefiinţă, în amintiri frumoase, pe care le vom purta în sufletul nostru pentru tot restul vieții.

Aici veți găsi un alt articol în care veți vedea că iubirea este veșnică și triumfa chiar și în fața morții.

Doresc pe această cale să îi încurajez pe cei care au trecut peste o astfel de pierdere și sper ca timpul să le fie cel mai bun prieten.

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

Nu judeca niciodată o carte după copertă! Ce poveste credeți că ascunde acest „urs” în s... Cum ai reacționa dacă la un moment dat, te-ai intersecta cu un urs de pluș ce și-ar întinde călduros brațele să te îmbrățișeze?
Află de ce nu mai ai chef de sex Ți-a scăzut considerabil libidoul și ajungi să te întrebi ce este în neregulă cu tine? Află care sunt cauzele acestei probleme și cum o poți remedia!
Românilor le pasă de capra vecinului, în timp ce a lor moare de foame Sau despre cum ne abatem de la drumul principal şi ne pierdem în detalii inutile!
5 motive să iubești toamna Pentru toți iubitorii de toamnă, venirea acestui frumos anotimp este prilej de fericire, meditație și de găsire a liniștii interioare.
The Boomerang Effect – Un videoclip excepțional ce te va face un om mai bun! În acest videoclip veţi vedea cum o faptă bună nu rămâne niciodată nerăsplătita. Încearcă să fii mai bun, să ierţi şi să ajuţi şi vei observa cum tot Universul ţi se aliază şi vei avea parte şi tu la ...
Ce înseamnă să nu te dai bătut în faţa sorții și să lupți pentru visele tale! Alessandro Zanardi, fost pilot de curse, ne demonstrează că există viață după accidentele grave: "Atâta timp cât simți că ai pentru ce lupta în viață, chiar și cele mai mare învingeri ți le poți tran...
Ești mai puternică decât crezi! De ce spun asta? Pentru că ți-ai demonstrat-o de atâtea ori! Acest articol te va ajuta să capeţi mai multă încredere în tine și te va face să îți privești reușitele cu alți ochi! în acest fel vei real...
Este un semn al propriei tale valori câteodată, dacă ești urât de cine trebuie În fiecare cuvânt răutăcios se ascunde de fapt, invidia.
Horoscop săptămânal 20-26 octombrie 2014 Vărsătorii au parte de venituri suplimentare în timp ce racii se simt foarte încrezători în forțele proprii. Află mai multe!
Sărbătoreşte iubirea în fiecare zi În acest videoclip (reclamă) vei vedea că iubirea nu are nevoie de o zi anume pentru a fi sărbătorită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *