Diverse, Relatii

Ce înseamnă să nu te dai bătut în faţa sorții și să lupți pentru visele tale!

Alessandro Zanardi, fost pilot de curse, ne demonstrează că există viață după accidentele grave: „Atâta timp cât simți că ai pentru ce lupta în viață, chiar și cele mai mare învingeri ți le poți transforma în mărețe victorii!”

Alessandro Zanardi, fost pilot de curse, ne demonstrează că  există viață după accidentele grave: "Atâta timp cât simți că ai pentru ce lupta în viață, chiar și cele mai mare învingeri ți le poți transforma în mărețe victorii!"

Alessandro Zanardi este un fost pilot de curse care a evoluat la Formula 1 și care a mai câștigat, două titluri în IndyCar. În sezonul din 2001 în timp ce concura în Cart, în Germania, Alessandro a suferit un grav accident în urma căruia i-au fost amputate ambele picioare.

Acest lucru nu l-a făcut să renunțe la idealurile sale, și astfel că după doar 3 ani, a revenit în competițiile cu motor în World Touring Car Championship (WTCC). Alessandro Zanardi a condus în acea perioadă un BMW Seria 3 special modificat. În cele 5 sezoane pe care le-a petrecut în WTCC, Alessandro Zanardi a reușit să câștige nu mai puțin de 4 curse.

După ce s-a retras din competițiile cu motor, Alex a concurat la Jocurile Paralimpice de la Londra din 2012 la proba de Ciclism rutier, unde a reușit să câștige două medalii de aur și una de argint. Anterior, în 2011, acesta a mai câștigat o medalie de argint la Campionatul Mondial din Danemarca.

Alessandro Zanardi, ne demonstrează cât de mult înseamnă să nu te dai bătut în faţa necazurilor și să lupți până la capăt pentru ceea ce îți dorești cu adevărat. Gândiți-vă cât de greu a trebuit să îi fie atunci când s-a trezit cu picioarele amputate pe patul unui spital!

Un om cu adevărat puternic nu se lasă învins de nimeni și nimic, asemeni unui copac pe care furtuna în înclină în toate părțile, nereușind să îl rupă. Astfel gândește și Alessandro, care se consideră:

„drept cel mai mare optimist, un om care a învățat că atâta timp cât simți că ai pentru ce lupta în viață, chiar și cele mai mare învingeri ți le poți transforma în mărețe victorii!”

Atunci când faci totul cu pasiune, nu poți lăsa atât de ușor totul în urmă! El nu concurează doar pentru premii și titluri, ci dorește să le arate tuturor cât de bine este să ai încredere în forțele tale și să te autodepășești zilnic. Atunci când există pasiune şi dăruire în ceea ce faci, nimic nu te poate învinge!

Sursa: Youtube, Wikipedia si foto

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

Horoscop săptămânal 20-26 octombrie 2014 Vărsătorii au parte de venituri suplimentare în timp ce racii se simt foarte încrezători în forțele proprii. Află mai multe!
Este un semn al propriei tale valori câteodată, dacă ești urât de cine trebuie În fiecare cuvânt răutăcios se ascunde de fapt, invidia.
De ce a devenit divorţul un spectacol public? Ați observat cu câtă putere împarte un divorț lumea în două categorii de susţinători: pro el și pro ea?
6 paşi care te vor transforma într-o persoană de succes Află care sunt secretele persoanelor de succes, sau cum să te transformi dintr-o persoană care are parte doar de eșecuri, într-una plină de reușite!
Exerciții pentru picioare sexy, asemeni „Îngerilor” de la Victoria’s Secret –... Vrei să ai picioare sexy asemeni supermodelelor? Următorul videoclip îți vine în ajutor!
Cum să-ți faci acasă propriile hârtii de brioșe Ai rămas fără hârtii pentru brioșe și ți-ai adus aminte fix înainte de prepararea rețetei? Hârtia de copt te scoate din bucluc! Vezi pașii compleți în videoclip!
Iubirea pe internet: pro sau contra? Suntem tot mai acaparați de mediul cibernetic, iar mulți dintre noi "sfârșim" prin a ne găsi jumătatea în mediu online! Tu ce părere ai despre relațiile ce iau naștere pe internet?
Cum să nu permiți cuiva să-ți dea ziua peste cap Ai de-a face cu persoane nervoase și răutăcioase? Vezi cum trebuie să te ferești de energia negativă pe care acestea ți-o pot transfera cu ușurință!
Cum să scapi de depresia de după sărbători Nu te lăsa învins/ă de melancolie şi depresie! Acest articol te va ajuta să privești mai optimist prima zi de muncă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *