Diverse, Relatii

Ce înseamnă să nu te dai bătut în faţa sorții și să lupți pentru visele tale!

Alessandro Zanardi, fost pilot de curse, ne demonstrează că există viață după accidentele grave: „Atâta timp cât simți că ai pentru ce lupta în viață, chiar și cele mai mare învingeri ți le poți transforma în mărețe victorii!”

Alessandro Zanardi, fost pilot de curse, ne demonstrează că  există viață după accidentele grave: "Atâta timp cât simți că ai pentru ce lupta în viață, chiar și cele mai mare învingeri ți le poți transforma în mărețe victorii!"

Alessandro Zanardi este un fost pilot de curse care a evoluat la Formula 1 și care a mai câștigat, două titluri în IndyCar. În sezonul din 2001 în timp ce concura în Cart, în Germania, Alessandro a suferit un grav accident în urma căruia i-au fost amputate ambele picioare.

Acest lucru nu l-a făcut să renunțe la idealurile sale, și astfel că după doar 3 ani, a revenit în competițiile cu motor în World Touring Car Championship (WTCC). Alessandro Zanardi a condus în acea perioadă un BMW Seria 3 special modificat. În cele 5 sezoane pe care le-a petrecut în WTCC, Alessandro Zanardi a reușit să câștige nu mai puțin de 4 curse.

După ce s-a retras din competițiile cu motor, Alex a concurat la Jocurile Paralimpice de la Londra din 2012 la proba de Ciclism rutier, unde a reușit să câștige două medalii de aur și una de argint. Anterior, în 2011, acesta a mai câștigat o medalie de argint la Campionatul Mondial din Danemarca.

Alessandro Zanardi, ne demonstrează cât de mult înseamnă să nu te dai bătut în faţa necazurilor și să lupți până la capăt pentru ceea ce îți dorești cu adevărat. Gândiți-vă cât de greu a trebuit să îi fie atunci când s-a trezit cu picioarele amputate pe patul unui spital!

Un om cu adevărat puternic nu se lasă învins de nimeni și nimic, asemeni unui copac pe care furtuna în înclină în toate părțile, nereușind să îl rupă. Astfel gândește și Alessandro, care se consideră:

„drept cel mai mare optimist, un om care a învățat că atâta timp cât simți că ai pentru ce lupta în viață, chiar și cele mai mare învingeri ți le poți transforma în mărețe victorii!”

Atunci când faci totul cu pasiune, nu poți lăsa atât de ușor totul în urmă! El nu concurează doar pentru premii și titluri, ci dorește să le arate tuturor cât de bine este să ai încredere în forțele tale și să te autodepășești zilnic. Atunci când există pasiune şi dăruire în ceea ce faci, nimic nu te poate învinge!

Sursa: Youtube, Wikipedia si foto

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

Horoscop zilnic – 24 septembrie 2014 Să aflăm ce ne rezervă astrele astăzi.
Scoate-ți feminitatea la suprafață și fii cuceritoare Îți plac persoanele care reușesc să îți aducă zâmbetul pe buze doar prin simpla apariție? Dorești să fii și tu la fel? Află cum trebuie să procedezi în următorul articol.
Cum să-ți faci acasă propriile hârtii de brioșe Ai rămas fără hârtii pentru brioșe și ți-ai adus aminte fix înainte de prepararea rețetei? Hârtia de copt te scoate din bucluc! Vezi pașii compleți în videoclip!
Horoscop săptămânal: 26 ianuarie 2015 – 01 februarie 2015 Fecioarelor le merge totul foarte bine, berbecii sunt mai visători iar leii vor avea parte de câștiguri însemnate în această săptămână. Veți ce îți rezervă astrele!
Doza de relaxare – videoclip cu superba noastră Galaxie Fotograful norvegian Terje Sorgjerda este cel care a surprins aceste cadre de vis ale Căii Lactee.
Vezi cum se poartă fusta midi – galerie foto Fusta midi rămâne la mare căutare și în anul 2015 ajutându-te să fii feminină dar și sexy în același timp. În acest articol vei găsi câteva sfaturi și ținute din care să te inspiri.
Ghizbi.ro, cadouri personalizate pentru orice ocazie Surprinde-i pe cei dragi cu cele mai frumoase daruri personalizate.
5 modalităţi de găsire a liniştii interioare Nu este întotdeauna uşor să îţi găseşti liniştea interioară într-o lume plină de stres şi agitaţie. Lucrăm din ce în ce mai mult, pentru a ne asigura un trai decent, însă din nefericire uneori sarcini...
Şi-au umilit colegul fără a cunoaşte drama acestuia – videoclip impresionant Când şi-au dat seama de greşeala făcută, s-au hotărât să îl ajută şi iată ce videoclip frumos, inspirat dintr-o faptă reală, a rezultat.
Iubirea pe internet: pro sau contra? Suntem tot mai acaparați de mediul cibernetic, iar mulți dintre noi "sfârșim" prin a ne găsi jumătatea în mediu online! Tu ce părere ai despre relațiile ce iau naștere pe internet?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *