Diverse, Relatii

Ce înseamnă să nu te dai bătut în faţa sorții și să lupți pentru visele tale!

Alessandro Zanardi, fost pilot de curse, ne demonstrează că există viață după accidentele grave: „Atâta timp cât simți că ai pentru ce lupta în viață, chiar și cele mai mare învingeri ți le poți transforma în mărețe victorii!”

Alessandro Zanardi, fost pilot de curse, ne demonstrează că  există viață după accidentele grave: "Atâta timp cât simți că ai pentru ce lupta în viață, chiar și cele mai mare învingeri ți le poți transforma în mărețe victorii!"

Alessandro Zanardi este un fost pilot de curse care a evoluat la Formula 1 și care a mai câștigat, două titluri în IndyCar. În sezonul din 2001 în timp ce concura în Cart, în Germania, Alessandro a suferit un grav accident în urma căruia i-au fost amputate ambele picioare.

Acest lucru nu l-a făcut să renunțe la idealurile sale, și astfel că după doar 3 ani, a revenit în competițiile cu motor în World Touring Car Championship (WTCC). Alessandro Zanardi a condus în acea perioadă un BMW Seria 3 special modificat. În cele 5 sezoane pe care le-a petrecut în WTCC, Alessandro Zanardi a reușit să câștige nu mai puțin de 4 curse.

După ce s-a retras din competițiile cu motor, Alex a concurat la Jocurile Paralimpice de la Londra din 2012 la proba de Ciclism rutier, unde a reușit să câștige două medalii de aur și una de argint. Anterior, în 2011, acesta a mai câștigat o medalie de argint la Campionatul Mondial din Danemarca.

Alessandro Zanardi, ne demonstrează cât de mult înseamnă să nu te dai bătut în faţa necazurilor și să lupți până la capăt pentru ceea ce îți dorești cu adevărat. Gândiți-vă cât de greu a trebuit să îi fie atunci când s-a trezit cu picioarele amputate pe patul unui spital!

Un om cu adevărat puternic nu se lasă învins de nimeni și nimic, asemeni unui copac pe care furtuna în înclină în toate părțile, nereușind să îl rupă. Astfel gândește și Alessandro, care se consideră:

„drept cel mai mare optimist, un om care a învățat că atâta timp cât simți că ai pentru ce lupta în viață, chiar și cele mai mare învingeri ți le poți transforma în mărețe victorii!”

Atunci când faci totul cu pasiune, nu poți lăsa atât de ușor totul în urmă! El nu concurează doar pentru premii și titluri, ci dorește să le arate tuturor cât de bine este să ai încredere în forțele tale și să te autodepășești zilnic. Atunci când există pasiune şi dăruire în ceea ce faci, nimic nu te poate învinge!

Sursa: Youtube, Wikipedia si foto

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

5 modalităţi de găsire a liniştii interioare Nu este întotdeauna uşor să îţi găseşti liniştea interioară într-o lume plină de stres şi agitaţie. Lucrăm din ce în ce mai mult, pentru a ne asigura un trai decent, însă din nefericire uneori sarcini...
8 utilizări geniale ale tăvii de cuburi de gheață Surprinde-i plăcut pe cei dragi cu niște cubulețe foarte originale.
Ești mai puternică decât crezi! De ce spun asta? Pentru că ți-ai demonstrat-o de atâtea ori! Acest articol te va ajuta să capeţi mai multă încredere în tine și te va face să îți privești reușitele cu alți ochi! în acest fel vei real...
Pune-i femeii un ruj roșu pe buze și va avea lumea la picioare Sau despre cum să ai mai multă încredere în tine!
Acest tip are un talent uimitor – imită vocal 10 instrumente! Rezultatul este o piesă ce te va binedispune cu siguranţă. Priviţi cât de bine îi iese!
Laura Bretan fugi în America și nu te mai întoarce în România Oare ce credeți că este în sufletul unui copil de 13 ani care, prin talentul pe care îl posedă la o vârstă atât de fragedă, primește multe critici? Păi cum să fii, drăguța mea, apreciată într-o țară î...
Această melodie îţi va însenina ziua Ascultă cât de bine cânta acest chitarist! Ţi se va face pielea de găină!
Învață cum să capeți mai multă încredere în tine Lipsa de încredere este cel mai mare dușman al tău, deoarece te împiedică să ai succes. Nu îi mai permite să îți dirijeze viața, ia atitudine și învinge-o!
O femeie fermecătoare nu urmează mulțimea. Este mereu ea însăși! Și atunci de unde atâtea buze țuguiate și silicoane?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *