Relatii

De ce sunt mai fericiţi oamenii care îşi urmează visele?

Nu îţi doreşti să faci şi tu parte din această categorie a oamenilor care luptă cu adevărat pentru ceea ce îşi doresc?

Nu  îţi doreşti să faci şi tu parte din această categorie a oamenilor care luptă cu adevărat pentru ceea ce îşi doresc?

Urmărirea îndeplinirii unui vis nu este un lucru uşor, însă realizezi că tot efortul tău merită, atunci când simţi cum zi de zi eşti mai aproape de a-ţi vedea ţelul împlinit. Mulţi aleg să urmeze partea convenabilă, însă doar cei ce îşi urmăresc adevărata chemare, indiferent cât de diferită este de viaţa lor, au parte de cea mai mare împlinire în viaţă. Iată şi de ce:

1. Dobândeşti încredere in forţele tale

Înveţi să depinzi doar de tine şi astfel începi să vezi în familie şi prieteni doar un suport de susţinere. Aşa este şi normal, să ştii că cineva te sprijină şi te sfătuieşte în tot ce ai nevoie. Situaţia trebuie să se rezume doar la astfel de aspecte, deoarece trebuie să te bazezi pe forţele tale şi să nu depinzi prea mult de cineva din acest punct de vedere. Urmărirea viselor te face independentă din acest punct de vedere.

indeplinirea-viselor

2. Foloseşti eficient timpul

sustinerea-viselor2

Îţi evaluezi singura priorităţile pentru a deveni mai productivă.  În acest fel toate activităţile desfăşurate te vor apropia şi mai mult de îndeplinirea visului.

3. Echilibru viaţă-muncă

vise-echilibru-in-viata3

Pentru că visele tale nu se rezumă doar la cariera ci şi la relaţii şi la alte aspecte ale vieţii, în acest fel vei avea parte de echilibru pe toate planurile.

4. Poftă de viaţă

pofta-de-viata-prin-vise4

Ai poftă de viaţă şi te trezeşti în fiecare zi plină de entuziasm şi nerăbdătoare să îţi duci la îndeplinire scopul cel mult visat. Aici pot apărea două mari probleme: nerăbdarea şi descurajarea. Trebuie să ignori cât mai mult cu putinţă aceste două stări, deoarece sunt menite doar să să te abată de la drum. Atunci când primele rezultate se lasă greu aşteptate, trebuie să te gândeşti că în viaţă totul se obţine cu răbdare şi perseverenţă, aşa că nu dispera şi ai încredere în forţele tale.

5. Ţi-ai îndeplinit visul

realizare-vise5

Dacă ai avut suficientă ambiţie şi ţi-ai îndeplinit în cele din urmă visul, nu te grăbi să iei o pauză deoarece altul aşteaptă la rând. Vei vedea că prima realizare este doar începutul avalanşelor de idei creative, ce te vor conduce spre o viaţă plină de fericire şi realizări.

Sursa art. şi foto: www.butterbin.com

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

Horoscop săptămânal: 02-08 februarie 2015 Berbecii sunt plini de energie, în timp ce Peștii au parte de multe realizări pe plan profesional. Află ce-ți rezervă astrele!
Când trăiești în România șefilor răi şi nedrepți Acum câteva timp site-ul Forbes scria "Oamenii părăsesc managerii, nu compania!". Nici că se putea face o descriere mai bună a mediului toxic de muncă întâlnit în majoritatea firmelor din România!...
Dove le arată unor mame cât de ușor le preiau fiicele toate complexele Această campanie ar trebui să pună un semn de întrebare tuturor părinților. Tu știi ce impact major au complexele tale asupra copiilor tăi?
3 pași pentru obținerea succesului în carieră Te consideri o persoană ce are parte doar de eșec și pentru care succesul este doar un vis frumos îndepărtat? Vezi cum poți scăpa de aceste gânduri!
Ești mai puternică decât crezi! De ce spun asta? Pentru că ți-ai demonstrat-o de atâtea ori! Acest articol te va ajuta să capeţi mai multă încredere în tine și te va face să îți privești reușitele cu alți ochi! în acest fel vei real...
Acest videoclip îţi prezintă un jucător de fotbal cum rar ţi-a fost dat să vezi! Câtă atitudine, încredere, ambiţie, entuziasm şi caracter! Cine nu şi-ar dori să aibă lângă el un asemenea coleg?
Horoscop săptămânal 4-10 august 2014 Află tot ce îţi rezervă astrele!
Cum să te relaxezi după o zi grea de muncă Ai avut parte de o zi grea la serviciu? Vezi ce trebuie să faci pentru a detașa cât mai ușor! Lasă-ți grijile la ușă și uită de ele!
12 povești de viață care cu siguranță te vor impresiona În acest articol vei găsi 12 imagini ale căror povești te vor lăsa fără cuvinte. Atunci când simți că lumea este tot mai rea, amintește-ți de acești oameni și de bunătatea lor, pentru a-ți recăpăta în...
Cum să nu permiți cuiva să-ți dea ziua peste cap Ai de-a face cu persoane nervoase și răutăcioase? Vezi cum trebuie să te ferești de energia negativă pe care acestea ți-o pot transfera cu ușurință!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *