Relatii

De ce sunt mai fericiţi oamenii care îşi urmează visele?

Nu îţi doreşti să faci şi tu parte din această categorie a oamenilor care luptă cu adevărat pentru ceea ce îşi doresc?

Nu  îţi doreşti să faci şi tu parte din această categorie a oamenilor care luptă cu adevărat pentru ceea ce îşi doresc?

Urmărirea îndeplinirii unui vis nu este un lucru uşor, însă realizezi că tot efortul tău merită, atunci când simţi cum zi de zi eşti mai aproape de a-ţi vedea ţelul împlinit. Mulţi aleg să urmeze partea convenabilă, însă doar cei ce îşi urmăresc adevărata chemare, indiferent cât de diferită este de viaţa lor, au parte de cea mai mare împlinire în viaţă. Iată şi de ce:

1. Dobândeşti încredere in forţele tale

Înveţi să depinzi doar de tine şi astfel începi să vezi în familie şi prieteni doar un suport de susţinere. Aşa este şi normal, să ştii că cineva te sprijină şi te sfătuieşte în tot ce ai nevoie. Situaţia trebuie să se rezume doar la astfel de aspecte, deoarece trebuie să te bazezi pe forţele tale şi să nu depinzi prea mult de cineva din acest punct de vedere. Urmărirea viselor te face independentă din acest punct de vedere.

indeplinirea-viselor

2. Foloseşti eficient timpul

sustinerea-viselor2

Îţi evaluezi singura priorităţile pentru a deveni mai productivă.  În acest fel toate activităţile desfăşurate te vor apropia şi mai mult de îndeplinirea visului.

3. Echilibru viaţă-muncă

vise-echilibru-in-viata3

Pentru că visele tale nu se rezumă doar la cariera ci şi la relaţii şi la alte aspecte ale vieţii, în acest fel vei avea parte de echilibru pe toate planurile.

4. Poftă de viaţă

pofta-de-viata-prin-vise4

Ai poftă de viaţă şi te trezeşti în fiecare zi plină de entuziasm şi nerăbdătoare să îţi duci la îndeplinire scopul cel mult visat. Aici pot apărea două mari probleme: nerăbdarea şi descurajarea. Trebuie să ignori cât mai mult cu putinţă aceste două stări, deoarece sunt menite doar să să te abată de la drum. Atunci când primele rezultate se lasă greu aşteptate, trebuie să te gândeşti că în viaţă totul se obţine cu răbdare şi perseverenţă, aşa că nu dispera şi ai încredere în forţele tale.

5. Ţi-ai îndeplinit visul

realizare-vise5

Dacă ai avut suficientă ambiţie şi ţi-ai îndeplinit în cele din urmă visul, nu te grăbi să iei o pauză deoarece altul aşteaptă la rând. Vei vedea că prima realizare este doar începutul avalanşelor de idei creative, ce te vor conduce spre o viaţă plină de fericire şi realizări.

Sursa art. şi foto: www.butterbin.com

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

12 povești de viață care cu siguranță te vor impresiona În acest articol vei găsi 12 imagini ale căror povești te vor lăsa fără cuvinte. Atunci când simți că lumea este tot mai rea, amintește-ți de acești oameni și de bunătatea lor, pentru a-ți recăpăta în...
Românilor le pasă de capra vecinului, în timp ce a lor moare de foame Sau despre cum ne abatem de la drumul principal şi ne pierdem în detalii inutile!
Ce nu ai voie să faci de Dragobete: superstiții și tradiții Nu vom lăsa ca Dragobetele sau Cupidonul nostru românesc să fie umbrit de occidentalul Valentine's day și astfel vă vom prezenta cele mai frumoase tradiții ale acestei zi de sărbătorire a iubirii....
Caracteristicile unui gentleman – le mai întâlnim în zilele noastre? Să vedem ce caracteristici trebuie să întrunească un gentleman. Doamnelor, domnișoarelor și mai ales domnilor vă aștept cu păreri!
Carmen Stănescu: “Un popor este civilizat atunci când își respectă bătrânii” Nu uita că peste 20-30 de ani nici tu nu o să mai fii în floarea vieții.
Învață cum să capeți mai multă încredere în tine Lipsa de încredere este cel mai mare dușman al tău, deoarece te împiedică să ai succes. Nu îi mai permite să îți dirijeze viața, ia atitudine și învinge-o!
Un bărbat care nu știe să respecte o femeie, nu merită să aibă parte de niciuna Persoanele lipsite de respect trebuie să rețină un singur lucru: asta spune totul despre ele!
Cum să scapi de depresia de după sărbători Nu te lăsa învins/ă de melancolie şi depresie! Acest articol te va ajuta să privești mai optimist prima zi de muncă.
5 poze MOTIVANTE cu persoane care au SLĂBIT. Sunt de nerecunoscut! Pentru momentele când simți că ești la un pas să cedezi poftelor!
Semne ce îţi arată că suferi de stres – Partea II Aşa cum am promis în articolul precedent, vom continua cu următoarele 5 semne prin care se manifestă stresul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *