Relatii

De ce sunt mai fericiţi oamenii care îşi urmează visele?

Nu îţi doreşti să faci şi tu parte din această categorie a oamenilor care luptă cu adevărat pentru ceea ce îşi doresc?

Nu  îţi doreşti să faci şi tu parte din această categorie a oamenilor care luptă cu adevărat pentru ceea ce îşi doresc?

Urmărirea îndeplinirii unui vis nu este un lucru uşor, însă realizezi că tot efortul tău merită, atunci când simţi cum zi de zi eşti mai aproape de a-ţi vedea ţelul împlinit. Mulţi aleg să urmeze partea convenabilă, însă doar cei ce îşi urmăresc adevărata chemare, indiferent cât de diferită este de viaţa lor, au parte de cea mai mare împlinire în viaţă. Iată şi de ce:

1. Dobândeşti încredere in forţele tale

Înveţi să depinzi doar de tine şi astfel începi să vezi în familie şi prieteni doar un suport de susţinere. Aşa este şi normal, să ştii că cineva te sprijină şi te sfătuieşte în tot ce ai nevoie. Situaţia trebuie să se rezume doar la astfel de aspecte, deoarece trebuie să te bazezi pe forţele tale şi să nu depinzi prea mult de cineva din acest punct de vedere. Urmărirea viselor te face independentă din acest punct de vedere.

indeplinirea-viselor

2. Foloseşti eficient timpul

sustinerea-viselor2

Îţi evaluezi singura priorităţile pentru a deveni mai productivă.  În acest fel toate activităţile desfăşurate te vor apropia şi mai mult de îndeplinirea visului.

3. Echilibru viaţă-muncă

vise-echilibru-in-viata3

Pentru că visele tale nu se rezumă doar la cariera ci şi la relaţii şi la alte aspecte ale vieţii, în acest fel vei avea parte de echilibru pe toate planurile.

4. Poftă de viaţă

pofta-de-viata-prin-vise4

Ai poftă de viaţă şi te trezeşti în fiecare zi plină de entuziasm şi nerăbdătoare să îţi duci la îndeplinire scopul cel mult visat. Aici pot apărea două mari probleme: nerăbdarea şi descurajarea. Trebuie să ignori cât mai mult cu putinţă aceste două stări, deoarece sunt menite doar să să te abată de la drum. Atunci când primele rezultate se lasă greu aşteptate, trebuie să te gândeşti că în viaţă totul se obţine cu răbdare şi perseverenţă, aşa că nu dispera şi ai încredere în forţele tale.

5. Ţi-ai îndeplinit visul

realizare-vise5

Dacă ai avut suficientă ambiţie şi ţi-ai îndeplinit în cele din urmă visul, nu te grăbi să iei o pauză deoarece altul aşteaptă la rând. Vei vedea că prima realizare este doar începutul avalanşelor de idei creative, ce te vor conduce spre o viaţă plină de fericire şi realizări.

Sursa art. şi foto: www.butterbin.com

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

Când trăiești în România șefilor răi şi nedrepți Acum câteva timp site-ul Forbes scria "Oamenii părăsesc managerii, nu compania!". Nici că se putea face o descriere mai bună a mediului toxic de muncă întâlnit în majoritatea firmelor din România!...
Dove le arată unor mame cât de ușor le preiau fiicele toate complexele Această campanie ar trebui să pună un semn de întrebare tuturor părinților. Tu știi ce impact major au complexele tale asupra copiilor tăi?
Este un semn al propriei tale valori câteodată, dacă ești urât de cine trebuie În fiecare cuvânt răutăcios se ascunde de fapt, invidia.
Horoscop săptămânal: 26 ianuarie 2015 – 01 februarie 2015 Fecioarelor le merge totul foarte bine, berbecii sunt mai visători iar leii vor avea parte de câștiguri însemnate în această săptămână. Veți ce îți rezervă astrele!
Ce ne sfătuiește Dr. Oz să facem pentru a fi mai longevivi Cu toții ne dorim să trăim cât mai mult, așa că haideți să vedem ce sfaturi ne oferă Dr. Oz!
Cele mai bune modalităţi de motivare zilnică Atunci când simţi că eşti cu moralul la pământ, apelează cu încredere la următoarele sfaturi.
Alege şi tu să spui NU nefericirii Nu este greu să supraviețuiești, însă când vei începe să-ți trăiești viața?
Marin Preda: Inima omului e largă, de ce unii şi-o poartă strâmtă şi plină de ură? Nu vei avea niciodată parte de armonie și liniște atunci când sufletul îți este plin de ură.
Semne ce îţi arată că suferi de stres – Partea II Aşa cum am promis în articolul precedent, vom continua cu următoarele 5 semne prin care se manifestă stresul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *