Relatii

Tehnicile secrete ale sex-appealului

Tu le cunoşti?

Tu le cunoşti?

Te-ai întrebat vreodată cum de sunt admirate unele femei de către bărbați, în ciuda faptului că nu sunt incredibil de frumoase? Secretul lor constă în sex-appeal pe care îl dețin și pe care știu să îl folosească pentru a se face plăcute de sexul opus.

Multe persoane asociază greșit sex-appealul cu frumusețea, deoarece acesta este de fapt o combinație între frumusețe, atitudinea pe care o ai față de cei din jur, șarmul personal, ținută, capacitatea de seducție și felul în care comunici cu interlocutorul.

Iată care sunt principalele trucuri de dobândire a sex-appeal:

1. Zâmbește cât mai des

O vorbă bună din popor care spunea: „Zâmbește cât mai des, căci nu se știe cine se va îndrăgosti de zâmbetul tău!”, funcționează de minune în cazul sex-appealului. Cum să nu admiri o femeie care surâde tot timpul subtil și elegant, fără a se schimonosi la fiecare minut? Deși s-a creat o impresie eronată că pițipoancele cu râsul lor colorat sunt considerate drept femei fatale și irezistibile, viitorul va demonstra că în cazul lor nu este vorba de sex-appeal. Un zâmbet cald te va face mult mai atrăgătoare decât toate silicoanele și botoxurile, mai ales că aici inculpatele din cauza volumului exagerat al buzelor, nici nu mai pot zâmbi.

2. Ai grijă la postură

Trebuie să ai grijă la postura corpului dacă vrei să devii cât mai atrăgătoare. Nu sta niciodată cocoșată, trage-ți umerii în spate și ridică-ți ușor bărbia. Fii mândră de felul in care araţi şi nu te ascunde!

3. Încearcă să îți controlezi gesturile

Limbajul corpului este foarte important, mai ales că te poate da de gol în anumite situații, așa că învață cum să te controlezi cât mai bine. De exemplu dacă îți place un bărbat, încearcă să nu îl fixezi insistent cu privirea ci doar timp de câteva secunde ( pentru a vede de exemplu ce culoare au ochii săi).

4. Fii cât mai relaxată

Pentru sex-appeal trebuie să adopți o atitudine degajată și relaxată. Nimeni nu trebuie să te vadă încruntată și stresată din cauza multitudinilor de probleme care te apasă. Printr-o atitudine agitată și neliniștită nu vei face altceva decât să transmiți starea celor din jurul tău și astfel nu vei fi percepută că o femeie atrăgătoare, ci ca una stresată. Trebuie să fi molipsitor de relaxată și să transmiți celor din jurul tău un sentiment de bună dispoziție, astfel încât prezența ta să fie bine venită peste tot.

5. Totul cu măsură

Încearcă să folosești un parfum cât mai discret, machiază-te cât mai natural și nu adopta o garderobă care să arate aproape tot, deși ești pe stradă și nu la plajă. Așadar trebuie să respecți diferențele dintre machiajul de zi și cel de noapte, valabile și în cazul ținutelor. Părul trebuie să fie și el aranjat pentru a arăta că ești preocupată de felul în care arăți. La fel de importantă este și manichiura, care trebuie să fie frumos îngrijită. Totul folosit cu măsură te va transforma într-o adevărată lady.

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

Iubirea pe internet: pro sau contra? Suntem tot mai acaparați de mediul cibernetic, iar mulți dintre noi "sfârșim" prin a ne găsi jumătatea în mediu online! Tu ce părere ai despre relațiile ce iau naștere pe internet?
M-ai înşelat? Cum să te iert dacă nu pot să uit? Poţi ierta infidelitatea? Ai avut parte de o asemenea experienţă nedorită? Împărtăşeşte cu noi povestea ta. Sfatul tău poate ajuta o persoană care, acum, trece prin ceea ce ai trecut tu.
Cum să începi orice zi de luni în forță Săptămâna bună se cunoaște încă de luni dimineața, așa că ai grijă să ai parte de un start plin de energie!
Află cum să alungi stresul din viaţa ta Timpurile pe care le trăim devin din ce în ce mai dificile şi observăm cum sarcinile ne cresc pe zi ce trece. Totul trebuie efectuat cu cea mai mare viteză şi parcă nu mai avem timp nici să respirăm....
Este un semn al propriei tale valori câteodată, dacă ești urât de cine trebuie În fiecare cuvânt răutăcios se ascunde de fapt, invidia.
Horoscop săptămânal: 19 – 25 ianuarie 2015 Vezi ce-ți rezervă astrele în această săptămână!
O poveste remarcabilă de dragoste Această poveste deosebită cu siguranţă te va emoţiona profund.
Românilor le pasă de capra vecinului, în timp ce a lor moare de foame Sau despre cum ne abatem de la drumul principal şi ne pierdem în detalii inutile!
Ce să faceți de Valentine’s Day – 7 idei inedite Mare bucurie trebuie să fie în sufletele îndrăgostiților a căror zi specială cade, în acest an, într-una de weekend! Iată câteva idei din care să te inspiri pentru sărbătorirea acestei zile....
Ce ne sfătuiește Dr. Oz să facem pentru a fi mai longevivi Cu toții ne dorim să trăim cât mai mult, așa că haideți să vedem ce sfaturi ne oferă Dr. Oz!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *