Relatii

Tehnicile secrete ale sex-appealului

Tu le cunoşti?

Tu le cunoşti?

Te-ai întrebat vreodată cum de sunt admirate unele femei de către bărbați, în ciuda faptului că nu sunt incredibil de frumoase? Secretul lor constă în sex-appeal pe care îl dețin și pe care știu să îl folosească pentru a se face plăcute de sexul opus.

Multe persoane asociază greșit sex-appealul cu frumusețea, deoarece acesta este de fapt o combinație între frumusețe, atitudinea pe care o ai față de cei din jur, șarmul personal, ținută, capacitatea de seducție și felul în care comunici cu interlocutorul.

Iată care sunt principalele trucuri de dobândire a sex-appeal:

1. Zâmbește cât mai des

O vorbă bună din popor care spunea: „Zâmbește cât mai des, căci nu se știe cine se va îndrăgosti de zâmbetul tău!”, funcționează de minune în cazul sex-appealului. Cum să nu admiri o femeie care surâde tot timpul subtil și elegant, fără a se schimonosi la fiecare minut? Deși s-a creat o impresie eronată că pițipoancele cu râsul lor colorat sunt considerate drept femei fatale și irezistibile, viitorul va demonstra că în cazul lor nu este vorba de sex-appeal. Un zâmbet cald te va face mult mai atrăgătoare decât toate silicoanele și botoxurile, mai ales că aici inculpatele din cauza volumului exagerat al buzelor, nici nu mai pot zâmbi.

2. Ai grijă la postură

Trebuie să ai grijă la postura corpului dacă vrei să devii cât mai atrăgătoare. Nu sta niciodată cocoșată, trage-ți umerii în spate și ridică-ți ușor bărbia. Fii mândră de felul in care araţi şi nu te ascunde!

3. Încearcă să îți controlezi gesturile

Limbajul corpului este foarte important, mai ales că te poate da de gol în anumite situații, așa că învață cum să te controlezi cât mai bine. De exemplu dacă îți place un bărbat, încearcă să nu îl fixezi insistent cu privirea ci doar timp de câteva secunde ( pentru a vede de exemplu ce culoare au ochii săi).

4. Fii cât mai relaxată

Pentru sex-appeal trebuie să adopți o atitudine degajată și relaxată. Nimeni nu trebuie să te vadă încruntată și stresată din cauza multitudinilor de probleme care te apasă. Printr-o atitudine agitată și neliniștită nu vei face altceva decât să transmiți starea celor din jurul tău și astfel nu vei fi percepută că o femeie atrăgătoare, ci ca una stresată. Trebuie să fi molipsitor de relaxată și să transmiți celor din jurul tău un sentiment de bună dispoziție, astfel încât prezența ta să fie bine venită peste tot.

5. Totul cu măsură

Încearcă să folosești un parfum cât mai discret, machiază-te cât mai natural și nu adopta o garderobă care să arate aproape tot, deși ești pe stradă și nu la plajă. Așadar trebuie să respecți diferențele dintre machiajul de zi și cel de noapte, valabile și în cazul ținutelor. Părul trebuie să fie și el aranjat pentru a arăta că ești preocupată de felul în care arăți. La fel de importantă este și manichiura, care trebuie să fie frumos îngrijită. Totul folosit cu măsură te va transforma într-o adevărată lady.

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

Alege şi tu să spui NU nefericirii Nu este greu să supraviețuiești, însă când vei începe să-ți trăiești viața?
Românilor le pasă de capra vecinului, în timp ce a lor moare de foame Sau despre cum ne abatem de la drumul principal şi ne pierdem în detalii inutile!
O femeie fermecătoare nu urmează mulțimea. Este mereu ea însăși! Și atunci de unde atâtea buze țuguiate și silicoane?
Află cum să alungi stresul din viaţa ta Timpurile pe care le trăim devin din ce în ce mai dificile şi observăm cum sarcinile ne cresc pe zi ce trece. Totul trebuie efectuat cu cea mai mare viteză şi parcă nu mai avem timp nici să respirăm....
Horoscop săptămânal: 02-08 februarie 2015 Berbecii sunt plini de energie, în timp ce Peștii au parte de multe realizări pe plan profesional. Află ce-ți rezervă astrele!
Ești mai puternică decât crezi! De ce spun asta? Pentru că ți-ai demonstrat-o de atâtea ori! Acest articol te va ajuta să capeţi mai multă încredere în tine și te va face să îți privești reușitele cu alți ochi! în acest fel vei real...
Un bărbat care nu știe să respecte o femeie, nu merită să aibă parte de niciuna Persoanele lipsite de respect trebuie să rețină un singur lucru: asta spune totul despre ele!
Eșecul, calea sigură către succes Prin exemplificarea unor personalități care au avut parte de eșec la începutul carierei, sper că vei reuşi să vezi succesul care se ascunde în spatele fiecărei nereuşite de care ai parte.
Cum să scapi de depresia de după sărbători Nu te lăsa învins/ă de melancolie şi depresie! Acest articol te va ajuta să privești mai optimist prima zi de muncă.
Horoscop săptămânal 18-24 august 2014 Află ce-ți rezervă astrele în această săptămână. Unele zodii au parte de schimbări atât pe plan profesional, cât și personal. Află dacă faci parte din acestea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *