pandispan Arhivă
-
0
Pandişpan fraged cu prune şi apă minerală, la care folosim puţine ouă, doar 5 pentru o tavă mare de cuptor
Publicat 03/09/2023La acest pandişpan super fraged cu prune şi apă minerală folosim puţine ouă, doar 5 pentru o tavă mare de cuptor însă rezulatul este unul savuros! -
0
Reteta de prajitura cu apa minerala si fructe, atat de pufoasa incat se topeste in gura
Publicat 09/06/2023Pentru aceasta prajitura nu vei avea nevoie de mai mult de 3 oua deoarece contine apa minerala, ce o va face atat de pufoasa si frageda incat se topeste in gura. Avantajul este ca se mentine moale mult timp. Ingrediente: 3 oua pe care le separam 160 g zahar sau 8 linguri 100 ml apa minerala 50 ml ulei 200 g faina sau 8 linguri mai pline 1 lingura esenta vanilie coaja rasa de la o lamaie un praf de sare un plic de praf de copt cateva fructe de pus pe deasupra: capsuni si caise in cazul meu […] -
0
Chec moale cu unt şi struguri
Publicat 27/10/2022Aceast chec moale cu struguri se prepară rapid, aşa că dacă nu aveţi mult timp la dispoziţie, această reţetă vă este de ajutor. -
0
Prăjitură zebră cu vişine proaspete sau congelate
Publicat 29/08/2016Nu ştii ce să mai prajitureşti? Încearcă reţeta noastră. Se prepară uşor şi este ideală pentru zilele petrecute în sânul familiei. -
0
Rețetă video de chec pufos marmorat
Publicat 24/03/2016Checul, alături de cozonac, este unul dintre deserturile care reușesc ca de la prima mușcătură sa ne trimită parcă înapoi în copilărie. Vezi cât de ușor poți prepara și tu un chec pufos și marmorat.