cozonac Arhivă
-
1
Ce mărci de făină folosesc pentru cozonaci şi ce fac dacă rămâne aluatul lipicios
Publicat 01/04/2023Am folosit, şi testat, mai multe tipuri de făină, iar în următorul articol îţi voi spune ce mărci mi-au plăcut cel mai mult. -
0
Care este secretul aluatului pufos de cozonac fără multă frământare, ideal pentru începători
Publicat 28/12/2022Pentru mulţi frământatul cozonacilor, în special aluatul lipicios, este ceea ce îi sperie cel mai mult, de aceea în următorul articol vă explic, pas cu pas, cum prepar eu nişte cozonaci super pufoşi, fără multă frământare. Să vă mai spun că se menţin pufoşi mult timp? -
1
Reţetă de cozonaci super pufoşi cu smântână care se rup în fâşii
Publicat 26/10/2022Una dintre cele mai apreciate reţete de cozonaci de pe canalul meu este cea cu smântână. Cozonacii cu smântână sunt pufoşi, se rup fâşii fâşii, iar gustul este unul absolut delicios. -
0
Tort din cozonacul rămas de la sărbători
Publicat 04/01/2020Dacă și ție ți-a mai rămas cozonac nu îl arunca și transformă-l într-un tort delicios, mai ales dacă te-ai chinuit să îl frămânți de mână. -
50
Cozonac împletit cu nucă și cacao. Rețetă pentru începători
Publicat 23/12/2018Dacă vi se pare dificil să frământați cozonaci, sper ca rețeta propusă de mine să vă facă să încercați să îi preparați măcar o dată. -
5
Cozonac tradițional cu nucă, rahat și cacao
Publicat 06/04/2015Videoclip și articol - Folosește următoarea metodă de preparare a cozonacilor și astfel le vei înjumătăți timpul de frământare. Rezultatul final îți va fi cu siguranță pe plac!