Diverse, Relatii

Acest videoclip îţi prezintă un jucător de fotbal cum rar ţi-a fost dat să vezi!

Câtă atitudine, încredere, ambiţie, entuziasm şi caracter! Cine nu şi-ar dori să aibă lângă el un asemenea coleg?

Câtă atitudine, încredere, ambiţie, entuziasm şi caracter! Cine nu şi-ar dori să aibă lângă el un asemenea coleg?

Apollos Hester, tânărul jucător din acest videoclip ne povesteşte ce l-a determinat să îşi învingă echipa adversă! Scorul a fost unul foarte strâns: 42-41, însă ceea ce a făcut de fapt diferenţa, a fost atitudinea de învingător! Iată ce a declarat Apollos Hester:

„Jocul nu a început prea bine pentru noi. Dar ştii ce mi-am zis? Nu-i nimic! Aşa este şi în viaţă: uneori, începutul este mai greu!
Ne-am spus, că este în regulă, întotdeauna începutul este mai greu. Vom începe mai greu dar vom termina în forţă! Indiferent de scor, vom termina în forţă!
Nu o să vă mint, eram ca şi învinşi, dar totul a ţinut de atitudine! Doar de atât este nevoie ca să ai succes, asta ne-a spus şi antrenorul nostru: Băieţi o să fie foarte greu! Veţi merge acolo, vă veţi lupta şi veţi forma o adevărată echipă! O veţi face pentru voi, pentru noi, pentru suporteri şi veţi învinge! Ceea ce am şi făcut! E un sentiment extraordinar, când într-adevăr crezi că vei reuşi, indiferent de situaţie sau de cât arată tabela de scor, pentru că ţi-ai dăruit tot timpul, tot efortul şi ştii că vei fi în cele din urmă răsplătit pentru asta! Chiar dacă pierdeam, noi am realizat că vom lupta în continuare şi nu ne vom da bătuţi, vom fi în regulă şi vom continua să zâmbim! A fost extraordinar, extraordinarrr…!
Întotdeauna să faci ce îţi propui şi niciodată să nu renunţi la visele tale; continua să zâmbeşti! Dacă simţi că vei cădea, ridică-te şi mergi mai departe! Prietenii tăi sunt acolo, părinţii tăi sunt acolo, Dumnezeu este acolo, eu sunt acolo să te ajut, tu eşti acolo, aşa că totul o să fie în regulă!”

Acest videoclip a devenit în scurt timp viral, şi mulţi au numit speech-ul ţinut de Apollos Hester, ca fiind un adevărat discurs motivaţional!

Sursa: Youtube

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

Un bărbat care nu știe să respecte o femeie, nu merită să aibă parte de niciuna Persoanele lipsite de respect trebuie să rețină un singur lucru: asta spune totul despre ele!
De ce a devenit divorţul un spectacol public? Ați observat cu câtă putere împarte un divorț lumea în două categorii de susţinători: pro el și pro ea?
Cum să treci peste emoțiile de la interviul de angajare Emoțiile te copleșesc de fiecare dată când te prezinți la un interviu? Mâinile încep să îți tremure necontrolat, cuvintele ți se opresc în gât și te blochezi? Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să ...
Doza de relaxare – videoclip cu superba noastră Galaxie Fotograful norvegian Terje Sorgjerda este cel care a surprins aceste cadre de vis ale Căii Lactee.
Povestea „cerşetorului lui Hristos” a făcut înconjurul lumii Bătrânul consideraţi de mulţi un înger păzitor, sărută adesea mâinile celor care îi dăruiesc bani.
Acţiunile tale afectează comportamentul copilului tău Ai grijă ce spui, ce faci şi cum te comporţi în preajma copiilor tăi, micuţii te vor urma întocmai, pentru că încă nu pot face deosebirea între bine şi rău!
Pentru tine, Maria! Această postare poate reprezenta un mesaj de apreciere pentru Maria specială din viața ta.
Primăvara natura revine la viaţă – videoclip superb Acest videoclip te face să retrăieşti la cote maxime bucuria şi fericirea pe care o simţi atunci când vine primăvara. Susurul apelor curgând, ciripitul păsărilor şi înflorirea plantelor, prezentate în...
Exerciții pentru picioare sexy, asemeni „Îngerilor” de la Victoria’s Secret –... Vrei să ai picioare sexy asemeni supermodelelor? Următorul videoclip îți vine în ajutor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *