Diverse, Relatii

Acest videoclip îţi prezintă un jucător de fotbal cum rar ţi-a fost dat să vezi!

Câtă atitudine, încredere, ambiţie, entuziasm şi caracter! Cine nu şi-ar dori să aibă lângă el un asemenea coleg?

Câtă atitudine, încredere, ambiţie, entuziasm şi caracter! Cine nu şi-ar dori să aibă lângă el un asemenea coleg?

Apollos Hester, tânărul jucător din acest videoclip ne povesteşte ce l-a determinat să îşi învingă echipa adversă! Scorul a fost unul foarte strâns: 42-41, însă ceea ce a făcut de fapt diferenţa, a fost atitudinea de învingător! Iată ce a declarat Apollos Hester:

„Jocul nu a început prea bine pentru noi. Dar ştii ce mi-am zis? Nu-i nimic! Aşa este şi în viaţă: uneori, începutul este mai greu!
Ne-am spus, că este în regulă, întotdeauna începutul este mai greu. Vom începe mai greu dar vom termina în forţă! Indiferent de scor, vom termina în forţă!
Nu o să vă mint, eram ca şi învinşi, dar totul a ţinut de atitudine! Doar de atât este nevoie ca să ai succes, asta ne-a spus şi antrenorul nostru: Băieţi o să fie foarte greu! Veţi merge acolo, vă veţi lupta şi veţi forma o adevărată echipă! O veţi face pentru voi, pentru noi, pentru suporteri şi veţi învinge! Ceea ce am şi făcut! E un sentiment extraordinar, când într-adevăr crezi că vei reuşi, indiferent de situaţie sau de cât arată tabela de scor, pentru că ţi-ai dăruit tot timpul, tot efortul şi ştii că vei fi în cele din urmă răsplătit pentru asta! Chiar dacă pierdeam, noi am realizat că vom lupta în continuare şi nu ne vom da bătuţi, vom fi în regulă şi vom continua să zâmbim! A fost extraordinar, extraordinarrr…!
Întotdeauna să faci ce îţi propui şi niciodată să nu renunţi la visele tale; continua să zâmbeşti! Dacă simţi că vei cădea, ridică-te şi mergi mai departe! Prietenii tăi sunt acolo, părinţii tăi sunt acolo, Dumnezeu este acolo, eu sunt acolo să te ajut, tu eşti acolo, aşa că totul o să fie în regulă!”

Acest videoclip a devenit în scurt timp viral, şi mulţi au numit speech-ul ţinut de Apollos Hester, ca fiind un adevărat discurs motivaţional!

Sursa: Youtube

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

Când o persoană îi bârfește pe alții, demonstrează că nu are nimic bun de spus despre sine Nu lăsa bârfele să îți afecteze viața! Important este ca tu să ai o părere bună despre tine. Cei care te bârfesc nu fac altceva decât să-ți acorde timp şi atenţie, iar asta ar trebui să-ți aducă doar ...
Un videoclip superb, ce te va ajuta să te deconectezi de la toate grijile cotidiene Ai avut parte de o zi grea, stresantă sau agitată? Acest videoclip te va face să uiţi de tot şi te va ajuta să te relaxezi.
Ești mai puternică decât crezi! De ce spun asta? Pentru că ți-ai demonstrat-o de atâtea ori! Acest articol te va ajuta să capeţi mai multă încredere în tine și te va face să îți privești reușitele cu alți ochi! în acest fel vei real...
Românilor le pasă de capra vecinului, în timp ce a lor moare de foame Sau despre cum ne abatem de la drumul principal şi ne pierdem în detalii inutile!
Cum să scoți ușor inelul formei de copt fără să rupi prăjitura Nu de puține ori ți s-a întâmplat să detașezi inelul formei de copt cu tot cu prăjitură? Folosește și tu următoarea metodă și astfel vei obține cel mai aspectuos desert!
Reîntâlnirea emoționantă dintre Marina Abramovic și Ulay, la 22 de ani după despărțire O poveste de iubire adevărată, cu o reîntâlnire care te va emoţiona până la lacrimi!
Poveşti umitoare despre viaţă redate prin arta desenului pe nisip Niciodată nu am mai întâlnit o îmbinare atât de frumoasă între artă şi viaţă.
Laura Bretan fugi în America și nu te mai întoarce în România Oare ce credeți că este în sufletul unui copil de 13 ani care, prin talentul pe care îl posedă la o vârstă atât de fragedă, primește multe critici? Păi cum să fii, drăguța mea, apreciată într-o țară î...
Cum să devii imun în faţa comentariilor negative Comentariile negative devin tot mai răspândite, mai ales în mediul online. Ce trebuie să faci ca să nu te afecteze?
Mesajul emoționant găsit de niște oameni într-o sticlă pe plajă Sper că această poveste îi va ajuta pe toți care au pierdut pe cineva drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *