Diverse, Relatii

Acest videoclip îţi prezintă un jucător de fotbal cum rar ţi-a fost dat să vezi!

Câtă atitudine, încredere, ambiţie, entuziasm şi caracter! Cine nu şi-ar dori să aibă lângă el un asemenea coleg?

Câtă atitudine, încredere, ambiţie, entuziasm şi caracter! Cine nu şi-ar dori să aibă lângă el un asemenea coleg?

Apollos Hester, tânărul jucător din acest videoclip ne povesteşte ce l-a determinat să îşi învingă echipa adversă! Scorul a fost unul foarte strâns: 42-41, însă ceea ce a făcut de fapt diferenţa, a fost atitudinea de învingător! Iată ce a declarat Apollos Hester:

„Jocul nu a început prea bine pentru noi. Dar ştii ce mi-am zis? Nu-i nimic! Aşa este şi în viaţă: uneori, începutul este mai greu!
Ne-am spus, că este în regulă, întotdeauna începutul este mai greu. Vom începe mai greu dar vom termina în forţă! Indiferent de scor, vom termina în forţă!
Nu o să vă mint, eram ca şi învinşi, dar totul a ţinut de atitudine! Doar de atât este nevoie ca să ai succes, asta ne-a spus şi antrenorul nostru: Băieţi o să fie foarte greu! Veţi merge acolo, vă veţi lupta şi veţi forma o adevărată echipă! O veţi face pentru voi, pentru noi, pentru suporteri şi veţi învinge! Ceea ce am şi făcut! E un sentiment extraordinar, când într-adevăr crezi că vei reuşi, indiferent de situaţie sau de cât arată tabela de scor, pentru că ţi-ai dăruit tot timpul, tot efortul şi ştii că vei fi în cele din urmă răsplătit pentru asta! Chiar dacă pierdeam, noi am realizat că vom lupta în continuare şi nu ne vom da bătuţi, vom fi în regulă şi vom continua să zâmbim! A fost extraordinar, extraordinarrr…!
Întotdeauna să faci ce îţi propui şi niciodată să nu renunţi la visele tale; continua să zâmbeşti! Dacă simţi că vei cădea, ridică-te şi mergi mai departe! Prietenii tăi sunt acolo, părinţii tăi sunt acolo, Dumnezeu este acolo, eu sunt acolo să te ajut, tu eşti acolo, aşa că totul o să fie în regulă!”

Acest videoclip a devenit în scurt timp viral, şi mulţi au numit speech-ul ţinut de Apollos Hester, ca fiind un adevărat discurs motivaţional!

Sursa: Youtube

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

Videoclip impresionant – eroul necunoscut Acest videoclip ne arată cum orice om obişnuit poate să devină un erou pentru alţii.
Această melodie îţi va însenina ziua Ascultă cât de bine cânta acest chitarist! Ţi se va face pielea de găină!
Eu nu sunt marioneta nimănui, nici măcar a mea! Învață cum să nu te mai lași pradă șantajiștilor emoționali.
5 motive să iubești toamna Pentru toți iubitorii de toamnă, venirea acestui frumos anotimp este prilej de fericire, meditație și de găsire a liniștii interioare.
Horoscop săptămânal 20-26 octombrie 2014 Vărsătorii au parte de venituri suplimentare în timp ce racii se simt foarte încrezători în forțele proprii. Află mai multe!
O zi perfectă în natură – videoclip Acest frumos videoclip, ce are o pe fundal o melodie foarte relaxantă, îţi face cu siguranţă ziua perfectă!
Condiţiile de o cruzime extremă în care trăiesc animalele din marile fabrici Videoclipul din acest articolului îţi va arăta adevărata faţă a fabricilor de animale. Te va emoţiona şi te va indigna în acelaşi timp, atât de tare, încât nu vei mai putea rămâne indiferent la strigă...
Târgul de Crăciun din Sibiu – locul doi în lume Dintr-un top de 7 orașe, Sibiul a reușit să se plaseze pe locul 2, învingând astfel Londra și Dubaiul.
Cum să scapi de mirosul neplăcut de la chiuvetă, în mod natural! Miros neplăcut de la chiuvetă? Bicarbonatul de sodiu este cea mai bună soluție pentru această problemă. Iată cum trebuie să îl foloseşti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *