Diverse, Relatii

Acest videoclip îţi prezintă un jucător de fotbal cum rar ţi-a fost dat să vezi!

Câtă atitudine, încredere, ambiţie, entuziasm şi caracter! Cine nu şi-ar dori să aibă lângă el un asemenea coleg?

Câtă atitudine, încredere, ambiţie, entuziasm şi caracter! Cine nu şi-ar dori să aibă lângă el un asemenea coleg?

Apollos Hester, tânărul jucător din acest videoclip ne povesteşte ce l-a determinat să îşi învingă echipa adversă! Scorul a fost unul foarte strâns: 42-41, însă ceea ce a făcut de fapt diferenţa, a fost atitudinea de învingător! Iată ce a declarat Apollos Hester:

„Jocul nu a început prea bine pentru noi. Dar ştii ce mi-am zis? Nu-i nimic! Aşa este şi în viaţă: uneori, începutul este mai greu!
Ne-am spus, că este în regulă, întotdeauna începutul este mai greu. Vom începe mai greu dar vom termina în forţă! Indiferent de scor, vom termina în forţă!
Nu o să vă mint, eram ca şi învinşi, dar totul a ţinut de atitudine! Doar de atât este nevoie ca să ai succes, asta ne-a spus şi antrenorul nostru: Băieţi o să fie foarte greu! Veţi merge acolo, vă veţi lupta şi veţi forma o adevărată echipă! O veţi face pentru voi, pentru noi, pentru suporteri şi veţi învinge! Ceea ce am şi făcut! E un sentiment extraordinar, când într-adevăr crezi că vei reuşi, indiferent de situaţie sau de cât arată tabela de scor, pentru că ţi-ai dăruit tot timpul, tot efortul şi ştii că vei fi în cele din urmă răsplătit pentru asta! Chiar dacă pierdeam, noi am realizat că vom lupta în continuare şi nu ne vom da bătuţi, vom fi în regulă şi vom continua să zâmbim! A fost extraordinar, extraordinarrr…!
Întotdeauna să faci ce îţi propui şi niciodată să nu renunţi la visele tale; continua să zâmbeşti! Dacă simţi că vei cădea, ridică-te şi mergi mai departe! Prietenii tăi sunt acolo, părinţii tăi sunt acolo, Dumnezeu este acolo, eu sunt acolo să te ajut, tu eşti acolo, aşa că totul o să fie în regulă!”

Acest videoclip a devenit în scurt timp viral, şi mulţi au numit speech-ul ţinut de Apollos Hester, ca fiind un adevărat discurs motivaţional!

Sursa: Youtube

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

Află cum să alungi stresul din viaţa ta Timpurile pe care le trăim devin din ce în ce mai dificile şi observăm cum sarcinile ne cresc pe zi ce trece. Totul trebuie efectuat cu cea mai mare viteză şi parcă nu mai avem timp nici să respirăm....
Reîntâlnirea emoționantă dintre Marina Abramovic și Ulay, la 22 de ani după despărțire O poveste de iubire adevărată, cu o reîntâlnire care te va emoţiona până la lacrimi!
O cerere de căsătorie inedită într-un aeroport Un tânăr muzician în complot cu mai mulţi prieteni i-au pregătit iubitei sale o surpriză de proporţii într-un aeroport: o cerere de căsătorie muzicală! Rezultatul a provocat ropote de aplauze din part...
Povestea „cerşetorului lui Hristos” a făcut înconjurul lumii Bătrânul consideraţi de mulţi un înger păzitor, sărută adesea mâinile celor care îi dăruiesc bani.
Am picat Bac-ul! "Înainte de a râde complice la strigătul de disperare ce reiese din perla unui absolvent, gândeşte-te că tu trebuie să fii mai bun/ă de atât şi că nu îşi are rostul să-ţi pierzi vremea încercând să ar...
7 întrebuinţări neobişnuite ale balsamului de păr Te-ai fi gândit vreodată că balsamul de păr te poate scăpa de scârţâitul unei uşi? Dar la scoaterea unui inel blocat pe deget?
S-a născut orb și cu autism, însă și-a urmat marea pasiune: muzica! Aceste videoclipuri te vor emoționa până la lacrimi și veți vedea în ultimul, ca și bărbații plâng câteodată...
Cum arată cea mai frumoasă stradă din lume Ţi-ar plăcea să mergi pe o astfel de stradă?
Ce ne sfătuiește Dr. Oz să facem pentru a fi mai longevivi Cu toții ne dorim să trăim cât mai mult, așa că haideți să vedem ce sfaturi ne oferă Dr. Oz!
Horoscop săptămânal 11-17 august 2014 Oare ce ne mai rezervă astrele în această săptămână?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *