paste Arhivă
-
0
Cum se fac pastele carbonara super cremoase, fără smântână. Reţeta autentică italiană cu toate secretele explicate
Publicat 28/09/2021În rețeta de paste carbonara autentica italiana nu vei găsi niciodată smântână. Mixul de ouă cu pecorino romano și piper este tot ce ai nevoie pentru cel mai delicios sos! Ingrediente: 300 g paste4 gălbenuşuri50-60 g pecorino romano100-150 g pancettaapasarepiper Începem reţeta prin a pune la fiert apa în care adăugăm sarea. După cum puteți observa și în videoclipuri folosim o cantitate suficientă de sare, altfel pastele nu vor avea niciun gust. Cât timp fierbe apa ne putem apuca să amestecăm gălbenușurile cu brânza și piperul.Vei găsi și variante de carbonara în care se folosesc ouă întregi sau în […] -
0
Pască fără aluat, reţeta rapidă pentru Paşte
Publicat 21/04/2019Renunţând la aluat de cozonac reducem considerabil timpul de preparare al acestei reţete specifice sarbătorilor Pacale. -
0
Ouă umplute cu ciuperci și brânză proaspătă
Publicat 16/04/2015Această rețetă ne este de folos mai ales după Sărbătorile de Paște, când nu știm ce să mai facem cu ouăle fierte rămase și nu numai. Iată cât de ușor se prepară! -
0
3 modele de unghii pentru Paște
Publicat 01/04/2015Nuanțele pastelate îți vor scoate unghiile din anonimat. Încearcă și tu aceste modele ușor de realizat și ideale pentru Sărbătorile de Paște!