Această rețetă i-a fost prescrisă de către un celebru nutriționist din China, unui bolnav de cancer pulmonar, care l-a ajutat să se vindece in numai puţin de 3 luni.
Ingrediente:
- 1 măr;
- 1 morcov;
- 1 sfeclă roșie;
- opțional lămâie.
Mod de preparare:
Se spală foarte bine mărul, morcovul și sfecla roșie deoarece se taie în cubulețe cu tot cu coajă. Se amestecă în blender cu o cana de apă și la final se stoarce zeama de la o jumătate de lămâie. Vitamina C din aceasta va ajuta la stabilizarea fierului.
Suc detoxifiant pentru ficat – o reţetă rapidă, simplă şi sănătoasă
Ce beneficii are această băutură miraculoasă?
- previne apariția și dezvoltarea celulelor canceroase;
- ne întărește sistemul imunitar (prin conținutul crescut de vitamina C prezent mai ales în lămâie);
- reduce riscul de îmbolnăvire a ficatului și a pancreasului;
- această băutură miraculoasă tratează și ulcerul;
- scade durerile menstruale;
- întărește plămânii;
- previne riscul de apariție a atacurilor de cord;
- diminuează durerile musculare;
- reglează tensiunea arterială;
- reglează tranzitul intestinal și tratează eficient constipația, fiind un puternic detoxifiant;
- această băutură miraculoasă este benefică și pentru vedere, tratând ochii obosiți, roșii și uscați;
- vindecă rinita alergică;
- este foarte hrănitoare și se absoarbe ușor;
- tot datorită efectului detoxifiant, ajuta și la pierderea în greutate;
- elimină respirația urât mirositoare (datorată infecților în gât sau indigestiei);
- tratează acneea și ne menține pielea cât mai sănătoasă;
- sfecla roșie conținută de această băutură miraculoasă, o face să fie puternic antianemică;
- este puternic alcalinizantă;
- lămâia conținută de acest miracle drink ne curăță și ne regenerează sângele;
- tratează arterioscleroză;
- fărămițează calculii renali;
- previne apariția trombozei;
- ține diabetul la distanță.
Sfat: Folosiți ingredientele cu tot cu coaja numai dacă știți că provin din surse sigure, bio, fără să fie stropite cu pesticide. Eu personal, curăţ tot timpul coaja de la sfeclă. Aroma acestei băuturi miraculoase nu este plăcută de toată lumea, datorită gustului (de pământ) dat de sfecla roșie. Dacă vă aflați printre aceste persoane, puteți adăuga în blender în loc de apă, alte sucuri naturale preparate în casă (de citrice: grapefruit, portocale, struguri etc) sau puțină miere și veți observa o îmbunătățire considerabilă a gustului.
Vă mulțumim pentru vizită și vă mai așteptăm cu drag!
Cum să prepari un suc de struguri natural și delicios la blender
Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂