Un alt aspect important de reținut este că poate fi preparată cu legumele pe care le aveți la îndemână. Prilej bun de a face curățenie prin frigider și cămară.
Ingrediente:
- aproximativ 500 g ciuperci
- 50-100 g rucola
- 1 vânătă mică
- 1 dovlecel mic
- 1 ardei gras roșu
- câteva roșii cherry
- ulei de măsline
- oțet balsamic
- usturoi
- sare și piper
Mod de preparare:
- Pentru început tăiem vânata și dovlecelul în rondele subțiri și le dăm cu sare. Le lăsăm pe tocător preț de aproximativ o jumătate de oră.
- În tot acest timp putem să frigem ciupercile în tigaia grill. Le asezonăm cu sare și piper. Pentru a se frige mai repede eu le-am tăiat.
- Procedați la fel și cu rondelele de dovlecel și vânătă.
- Urmează ardeiul și roșiile cherry.
- La final am pus pe grill și rucola. Am lăsat-o preț de câteva secunde, cât se se înmoaie.
- După ce sunt gata toate legumele, le tăiem în funcție de preferințe.
- Ultimul pas constă în prepararea unui dressing din oțet balsamic, ulei de măsline și 3-4 căței de usturoi. Eu l-am preparat în robot.
- Peste legume și salată punem dressingul, sare, piper și amestecăm bine.
Poftă bună!
Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂