Familie, Relatii

O poveste remarcabilă de dragoste

Această poveste deosebită cu siguranţă te va emoţiona profund.

Această poveste deosebită cu siguranţă te va emoţiona profund.

„Eu şi scumpul meu soţ John, am fost căsătoriţi timp de 46 de ani. De fiecare Valentine’s Day, el îmi cumpăra cel mai frumos buchet de flori în care ataşa un bilet cu 5 cuvinte simple: „Dragostea mea pentru tine creşte”.

Patru copii, 46 de buchete de flori și o durată de viață plină de dragoste şi înţelegere au fost moștenirea pe care mi-a lăsat-o acum doi ani, când a decedat. În prima mea Zi a Îndrăgostiţilor singură, la 10 luni după ce l-am pierdut, am fost şocată când am primit un buchet superb de flori…de la John.

Supărată şi cu inima frântă, am sunat la florărie să le spun că au făcut o greşeală. Florăreasa mi-a explicat: „Nu doamnă, nu este nici o greşeală. Înainte de a muri, soţul dumneavoastră a plătit în avans mai multe buchete de flori şi ne-a rugat să îi garantăm că vă veţi primi buchetul de flori în fiecare Zi a Îndrăgostiţilor”.

Cu inima până în gât, am închis, am luat buchetul şi am citit ce scria pe bileţelul ataşat: „Iubirea mea pentru tine este eternă”.

Această poveste este cu adevărat una impresionantă, dar nu greu de trăit, atâta timp cât ţi-ai ales jumătatea şi între voi exista compatibilitate. În iubire nu trebuie să existe ambiţie şi orgoliu, pentru că odată cu trecerea anilor atunci când veţi privi în urmă, vă veţi da seama că ceea ce contează cu adevărat sunt sentimentele îmbinate cu înţelegerea şi susţinerea reciprocă.

Sursa art.: fb Art Jonak

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.