Relatii

Ce vor femeile puternice de 8 martie

Femeia secolului XXI este o femeie emancipată care muncește de cele mai multe ori cot la cot cu un bărbat. Cum crezi că o mai poți cuceri de 8 martie, atunci când are tot ce își dorește din punct de vedere financiar?

Femeia secolului XXI este o femeie emancipată care muncește de cele mai multe ori cot la cot cu un bărbat. Cum crezi că o mai poți cuceri de 8 martie, atunci când are tot ce își dorește din punct de vedere financiar?

Trăim într-un secol nebun, în care totul se derulează prea repede, simțindu-ne parcă prinși într-un vârtej care ne învârte până la epuizare. De-a lungul timpului, cele mai multe schimbări au avut loc în activitățile femeilor, care din gospodine iscusite, preocupate exclusiv de educația copiilor, au ajuns să se lupte cu bărbații pentru funcțiile de conducere. Asta nu înseamnă că doamnele sunt mai puțin preocupate de treburile casnice și de creșterea copiilor, ci au dorit să fie mai puțin dependente de soți.

Pentru acestea lucrurile materiale nu au prea mare importanță, deoarece au puterea financiară de a-și satisface singure toate poftele. Așadar, revenim la marea întrebare: ce crezi vor aceste femeile puternice de 8 martie? Răspunsurile la această întrebare sunt unele extrem de simple: respect și apreciere. Mai exact, dă-i de înțeles că-i apreciezi felul în care gestionează treburile casnice, îi educă pe cei mici (sau mari) și mai ales că încă o consideri cu adevărat atrăgătoare. Când i-ai spus ultima oară că o iubești? Când i-ai spus cât de frumoasă este? Poate vei considera aceste lucruri banale sau prea siropoase, însă vei vedea că doar așa vei reuși să-ți impresionezi femeia emancipată pe care ai ales-o de jumătate.

Acesta va simți imediat atunci când faci ceva din suflet sau când vezi totul ca pe o obligație de care de abia aștepți să scapi. Așadar, nu te alătura batalioanelor de bărbați ce colindă debusolaţi mall-urile, căutând acel ceva ce îți „face cu ochiul”, ci gândește-te la ceea ce ar putea să o surprindă cu adevărat. Cu alte cuvinte, trebuie să iei în calcul preferințele doamnei tale și nu pe cele ale consilierilor meniți să-și rotunjească veniturile pe spinarea ta. Nu uita că o femeie puternică dorește un partener asemeni ei sau care chiar să o depășească, așa că ridică-te la nivelul așteptărilor sale!

Aceste fraze să-ţi fie motto de 8 martie: „Transformă-te măcar pentru o zi într-un gentleman care să-i aducă aminte cât de specială este. Nu degeaba ai ales-o, nu?”.

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.