Horoscop

Horoscop zilnic – 25 septembrie 2014

Să vedem ce ne rezervă astrele astăzi. Săgetătorii sunt foarte atractivi, primind astfel complimente și multe dintre zodiile care așteptau niște răspunsuri, astăzi vor avea toate șansele să le primească.

Să vedem ce ne rezervă astrele astăzi. Săgetătorii sunt foarte atractivi, primind astfel complimente și multe dintre zodiile care așteptau niște răspunsuri, astăzi vor avea toate șansele să le primească.

Horoscopul zilei Berbec

Berbecii se simt creativi și le vin multe idei în minte. Problema este că acestea dispar la fel de repede cu apar, așa că cel mai bine este să le aștearnă pe hârtie. Acum este momentul să aveți în vedere și proiectele la care vă gândiți de ceva timp. Puteți de asemenea, să încheiați o afacere, sau să vă înscrieți la niște cursuri pentru a vă dezvolta în carieră, lucru care va produce o imensă bucurie.

Horoscopul zilei Taur

Taurii care nu se află în nicio relație se pot simți atrași de un prieten apropiat. Aceștia trebuie să verifice dacă sentimentul este reciproc și dacă sunt pe aceeași lungime de undă, pot încerca să aibă o relație. Cei care se afla în căutarea unui loc de muncă, pot avea șanse de reușită astăzi. Unii tauri se pot apuca de redecorarea căminului, din dorința de a duce o notă de prospețime și schimbare.

Horoscopul zilei Gemeni

Gemenii care se află într-o relație de cuplu tensionată, pot avea parte de noi conflicte. Cel mai bine este să încerce să se calmeze, să lase orgoliile și în acest fel relația lor va avea parte de un progres și nu de un regres. La nivelul carierei, gemenilor le merge cât se poate de bine: vor lua un test, examen, interviu sau vor avea toate șansele de promovare. Spre seară puteți avea parte de vizita unei rude, care vă va aduce o veste bună.

Horoscopul zilei Rac

Racii nu stau prea bine la capitolul încredere și această insecuritate îi poate afecta, mai ales că este una nefondată. Schimbați acest lucru și veți vedea că aveți toate șansele să primiți un răspuns afirmativ de angajare sau să fiți avansați ierarhic. În această seară prietenii o să vă invite în oraș pentru a vă mai relaxă. Nu îi refuzați și veți vedea cât de bine o să vă simțiți alături de ei.

Horoscopul zilei Leu

Dorești să petreci mai mult timp cu partenerul de viață, însă apar niște circumstanțe care nu îți permit acest lucru. Nu te impacienta și încearcă să rezolvi după-amiaza această problemă. Cei care așteaptă niște venituri, azi au toate șansele să le primească. Atitudinea pozitivă te va ajuta să treci cu bine peste această zi, care se anunță a fi una destul de încărcată.

Ce ne sfătuiește Dr. Oz să facem pentru a fi mai longevivi

Horoscopul zilei Fecioară

Deși nu se trezesc cu o dispoziție prea bună, și fecioarelor li se pare că nimic nu le este pe plac, spre miezul zilei acestea pot avea parte de succes într-o activitate extraprofesională. S-ar putea chiar să vi se oferă și șansa unei colaborări destul de profitabilă. Așadar, astăzi trebuie să lași perfecționismul în spate și încearcă să fii mai relaxat/ă. De mâine, vei vedea că lucrurile pot fi chiar și mai bune!

Horoscopul zilei Balanță

Balanțele care așteptau un telefon din partea unui prieten, rude, coleg de muncă, etc, azi au toate șansele să îl primească. Discuția nu este neapărat una contradictorie, însă le va ajuta pe balanțe să scape de o grijă în plus! Cei care doresc să se afirme profesional, astăzi este o zi prielnică. Încearcă să înveți să nu îți mai pese atât de mult de cei din jur și acordați importantă și ție!

Horoscopul zilei Scorpion

Unii scorpioni își pot descoperi astăzi niște talente ascunse. Acest lucru îi umple de entuziasm și deși vor fi mai stângaci la început, vor vedea că în viitor își vor îmbunătăți această abilitate și chiar vor iubi ceea ce fac. Pe plan profesional scorpionii au parte de toată atenția, sunt promovați, apreciați, semn că se află în plin apogeu al carierei. Așadar, ziua de astăzi este una dedicată comunicare și redescoperirii de sine!

Horoscopul zilei Săgetător

Săgetătorii sunt foarte atractivi în această zi și vor avea parte de multe complimente din partea cunoștințelor și chiar a străinilor. Cei implicați într-o relație, trebuie să aibă grijă deoarece pot stârni, fără voia lor, mici gelozii din partea partenerilor. Cei care se află în căutarea unui loc de muncă sau colaborări, pot primi un răspuns afirmativ. Cu această ocazie aveți șansa să vă afirmați în societate, așa că profitați din plin de ea!

Horoscopul zilei Capricorn

Capricornii care așteaptă răspunsul în privința unui credit bancar, sau care doresc să își achiziționeze o casă, o mașină, astăzi au toate șansele să primească un răspuns afirmativ. Unii capricorni pot afla că trebuie să se deplaseze într-o călătorie în interes de serviciu, lucru care nu le va produce o mare plăcere. Acestora le vor fi date anumite planuri peste cap, însă nu trebuie să se enerveze, căci la întoarcere vor reuși să își rezolve toate problemele!

Horoscopul zilei Vărsător

Vărsătorii simt că este timpul să își recalculeze șansele de reușită financiară, deoarece se pare că nu priveau lucrurile dintr-o perspectivă realistică. Trebuie să fie mai practici, să nu se impacienteze, căci se află pe drumul cel bun, doar ca lucrurile nu se întâmplă atât de repede pe cât își doresc! Răbdarea este cea care trebuie să îi definească în această zi! Tot astăzi puteți revedea o persoană dragă.

Horoscopul zilei Pești

Peștii singuri, se pot simți atrași de o persoană de la muncă. Acest lucru îi umple de entuziasm și doresc să forțeze cumva lucrurile. Cel mai bine ar fi ca aceștia să aibă mai multă răbdare, să fie diplomați și astfel nu îi vor pune pe eventualii parteneri pe fugă. Din punct de vedere financiar, simțiți că mai scăpați de griji, mai achitați din rate și chiar va mai poate rămâne și o mică suma de bani. Pentru cei care se află în căutarea unui loc de muncă, acum este momentul să fie cât mai deschiși și nu refuze șansele care li se oferă!

Sursa: foto, articol: horoscope.com. 

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.