Frumusete

Coafuri pentru întâlniri romantice – iată cât de ușor se realizează

Valentine’s day se apropie cu pași repezi, așa că nu mai sta pe gânduri și învață cum să-ți realizezi cea mai romantică și frumoasă coafura. (Videoclipuri + descriere)

Valentine's day se apropie cu pași repezi, așa că nu mai sta pe gânduri și învață cum să-ți realizezi cea mai romantică și frumoasă coafura. (Videoclipuri + descriere)

Dorești să-ți surprinzi iubitul cu o coafură chic și romantică? Următoarele videoclipuri îți arată cât de ușor este să realizezi acest lucru, dacă ai puțină răbdare și îndemânare. Pentru a fi sigură de reușita unei astfel de coafuri, încearcă să exersezi din timp la ea. În acest fel vei avea siguranța, că look-ul tău va fi unul care va stârni invidia tuturor femeilor.

1. În primul videoclip Mimi ne arată cum să ne realizăm o coadă împletită în două. Pentru realizarea acestei coafuri ai nevoie de:

  • 1 pieptene des;
  • ceară de păr;
  • mai multe elastice mici (preferabil de culoarea părului);
  • un ondulator sau placa pentru realizarea buclelor finale.

Vezi și: Cum să îţi faci bucle cu placa de păr

Înainte de realizarea acestei coafuri, tapează-ți părul în creștet, pentru a obține un plus de volum. Metoda propriu-zisă de realizare a cozii nu este prea dificilă: tot ce trebuie să faci, este să îți împarți părul în două. Partea din față leag-o, cât mai strâns, cu ajutorul unui elastic, iar deasupra acestuia, desparte din nou șuviță de păr și trece-o pe cea din spate prin ea. Explicată metodă, pare un pic mai dificilă, însă atunci când vei vizualiza videoclipul, îți vei da seama că este foarte ușor de realizat.

2. Pentru realizarea celui de-al doilea videoclip, vei avea nevoie de mult talent și dexteritate, sau de ajutorul altcuiva (mamă, soră, prietenă). În lipsa dispozitivului special, folosit în videoclip pentru scoaterea șuviței de păr, te poți folosi de tehnica de la primul.

3. Am lăsat ce era mai frumos la final. Pentru a realiza cele trei coafuri prezentate în videoclip, trebuie să îți faci la început niște bucle lejere, cu ondulatorul sau cu placa.

Sperăm că v-au fost de ajutor aceste videoclipuri. Dacă aveți păreri și sugestii, vă așteptam cu ele la rubrica de comentarii. De asemenea, dacă știți și alte videoclipuri, vă așteptam să le împărtășiți cu noi.

Sursa art & foto: Youtube.

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.