Frumusete

Cum să îţi faci bucle cu placa de păr

În următorul videoclip vei vedea cât de uşor este să îţi realizezi singură bucle cu placa de îndreptat părul.

În următorul videoclip vei vedea cât de uşor este să îţi realizezi singură bucle cu placa de îndreptat părul.

Dacă buclele nu îţi ies din prima, nu te descuraja şi încearcă de mai multe ori până înveţi tehnica.

Iată care sunt pașii de obținere a buclelor cu ajutorul plăcii de păr:

  • Pentru început, trebuie menționat faptul că trebuie să ai părul cât mai drept (sau întins) pentru a obține rapid cele mai frumoase bucle.
  • Împarte-ți părul în două și prinde-ți partea de sus cu ajutorul unui clește.
  • Din porțiunea rămasă ia mici șuvițe și realizează-ți buclele cu placa de îndreptat. Tehnică nu este una dificilă: pur și simplu îți răsucești pe interior sau pe exterior porțiunea de păr aleasă, pe una din cele două placi. După ce ai răsucit trage ușor cu placa în jos și astfel va lua naștere o buclă frumos ondulată.
  • Grosimea buclelor diferă în funcție de cât de creţe dorești să îți iasă.
  • Procedează la fel cu restul părului rămas liber și urmează aceeași pași și pentru porțiunea superioară. Pentru un aspect mai spectaculos poți să îți ondulezi buclele din față spre exterior și nu spre interior.
  • La final poți aplica puțin ulei de argan pentru a obține niște bucle frumos definite și strălucitoare.

Iată și un tutorial cu toții pașii de mai sus explicaţi:

Sfaturi utile:

  • Placa de îndreptat trebuie să aibă forma ovală, la fel ca cea din tutorial.
  • Aplică-ți după fiecare spălare a părului un ser hidratant termoprotector. În acest fel, firele tale de păr vor fi protejate de o peliculă ce se formează în jurul acestora și astfel nu vor fi afectate de folosirea feonului, a plăcii de îndreptat, a ondulatorului și de efectele nocive ale radiațiilor UV.

sursa: Youtube & Carli Bybel

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

Tiparul de frumuseţe la care cu toate visam – realitate sau doar photoshop? În loc să încerci să fii altcineva, învaţă să te iubesti şi te accepţi aşa cum eşti tu, cu bune si cu rele. Scoate la iveală şi prezintă lumii cea mai bună variantă a ta!
Cum să scapi de celulită cu ajutorul zațului de la cafea Când vine vorba de celulită, nimic nu acționează mai eficient decât scrubul din zaț de cafea.
Fructe ce te ajută să slăbeşti sănătos În general fructele sunt asociate cu un regim de viaţă sănătos, însă sunt anumite tipuri care ne ajută să slăbim mai repede.
Cele mai bune tehnici de aplicare a tușului de ochi Următorul tutorial este de mare ajutor femeilor ce întâmpină dificultăți în aplicarea perfectă a tuşului de ochi.
Ce să faci seara pentru a avea a doua zi un păr superb Dimineața nu poți zăbovi prea mult timp în fața oglinzii pentru a-ți aranja părul? Următoarele trucuri te vor ajuta să ai un păr frumos și aranjat, fără mari bătăi de cap!
Cum să ai gene mai lungi şi pline de volum Trucuri mici, efecte mari. Foloseşte-le şi tu pentru gene mult mai voluminoase şi lungi!
Cum să ai cele mai frumoase unghii Având în vedere faptul că manichiura reprezintă cartea noastră de vizită, trebuie să le acordăm o mare importanță. Iată cum poți avea cele mai frumoase unghii!
Beneficiile uleiului de susan pentru frumusețe Vezi cum te ajută uleiul de susan să-ți menții cât mai mult timp tinerețea tenului și frumusețea părului. Folosește-l și tu în rutină zilnică de îngrijire și vei vedea cât de mulțumită vei fi de rezul...
Uleiuri ce-ți ajută sprâncenele să crească mult mai dese Nu reușești deloc să-ți regenerezi sprâncenele? Folosește următoarele uleiuri și vei obține cele mai bune rezultate.
Cum să fii mândră de felul în care arăți Uitaţi de tiparele false de frumuseţe, puneţi pe primul loc frumuseţea interioară şi arătaţi-vă în lume adevărata faţă! Tu ai curajul să îţi arăţi faţa nemachiată?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *