Frumusete

Cum să îţi faci bucle cu placa de păr

În următorul videoclip vei vedea cât de uşor este să îţi realizezi singură bucle cu placa de îndreptat părul.

În următorul videoclip vei vedea cât de uşor este să îţi realizezi singură bucle cu placa de îndreptat părul.

Dacă buclele nu îţi ies din prima, nu te descuraja şi încearcă de mai multe ori până înveţi tehnica.

Iată care sunt pașii de obținere a buclelor cu ajutorul plăcii de păr:

  • Pentru început, trebuie menționat faptul că trebuie să ai părul cât mai drept (sau întins) pentru a obține rapid cele mai frumoase bucle.
  • Împarte-ți părul în două și prinde-ți partea de sus cu ajutorul unui clește.
  • Din porțiunea rămasă ia mici șuvițe și realizează-ți buclele cu placa de îndreptat. Tehnică nu este una dificilă: pur și simplu îți răsucești pe interior sau pe exterior porțiunea de păr aleasă, pe una din cele două placi. După ce ai răsucit trage ușor cu placa în jos și astfel va lua naștere o buclă frumos ondulată.
  • Grosimea buclelor diferă în funcție de cât de creţe dorești să îți iasă.
  • Procedează la fel cu restul părului rămas liber și urmează aceeași pași și pentru porțiunea superioară. Pentru un aspect mai spectaculos poți să îți ondulezi buclele din față spre exterior și nu spre interior.
  • La final poți aplica puțin ulei de argan pentru a obține niște bucle frumos definite și strălucitoare.

Iată și un tutorial cu toții pașii de mai sus explicaţi:

Sfaturi utile:

  • Placa de îndreptat trebuie să aibă forma ovală, la fel ca cea din tutorial.
  • Aplică-ți după fiecare spălare a părului un ser hidratant termoprotector. În acest fel, firele tale de păr vor fi protejate de o peliculă ce se formează în jurul acestora și astfel nu vor fi afectate de folosirea feonului, a plăcii de îndreptat, a ondulatorului și de efectele nocive ale radiațiilor UV.

sursa: Youtube & Carli Bybel

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

Beneficiile uleiului de jojoba pentru păr și ten Uleiul de jojoba te ajută să obții un ten perfect și un păr suplu și strălucitor. Află cum trebuie să îl folosești pentru cele mai bune rezultate!
Pantofii cu platforme – vedetele verii 2015 Platformele nu trebuie să lipsească din ținuta noastră în acestă vară. Pe lângă faptul că sunt comode, îți vor transforma outfitul în unul demn de invidiat - Galerie foto.
Top 3 băuturi care te ajută să obții un abdomen plat Ingredientele din aceste băuturi sunt cei mai mari inamici ai grăsimii de pe abdomen!
Cerceii lungi și supradimensionați fac furori în 2016 Cerceii lungi sau supradimensionați afișați de vedete în acest an, ne-au atras și nouă atenția așa că ți-am pregătit o galerie foto cu cele mai interesante sau bizare modele. Care îți plac cel mai mul...
Tendințele în materie de machiaj ale lui 2016 Vezi care sunt tendințele în materie de make-up ale anului 2016. Dacă ești o persoană care iubește naturalețea veștile date de make-up artiști te vor bucura!
Cum să porți piesele din denim Se pare că denimul este în continuare la modă, fiind baza celor mai cool ținute! Vezi o galerie de imagini cu piese din denim din care să vă puteți inspira.
Cum să scapi de celulită cu ajutorul zațului de la cafea Când vine vorba de celulită, nimic nu acționează mai eficient decât scrubul din zaț de cafea.
Ce să faci seara pentru a avea a doua zi un păr superb Dimineața nu poți zăbovi prea mult timp în fața oglinzii pentru a-ți aranja părul? Următoarele trucuri te vor ajuta să ai un păr frumos și aranjat, fără mari bătăi de cap!
Transformă-ți blugii vechi în unii la modă Vezi cât de ușor îți poți transforma niște perechi vechi de blugi, în unii rupți, foarte apreciați, de altfel, în acest an. - Trei videoclipuri și descriere în articol.
Cele mai bune tehnici de aplicare a tușului de ochi Următorul tutorial este de mare ajutor femeilor ce întâmpină dificultăți în aplicarea perfectă a tuşului de ochi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *