Frumusete

Ce coafuri se poartă în 2015

Vezi ce tendințe în materie de coafură sunt la modă în anul 2015 și alege-o pe cea care ți se potrivește. Noi îți venim în ajutor cu sfaturile specialiștilor și cu o galerie foto!

Vezi ce tendințe în materie de coafură sunt la modă în anul 2015 și alege-o pe cea care ți se potrivește. Noi îți venim în ajutor cu sfaturile specialiștilor și cu o galerie foto!

În acest an sunt în continuare la modă împletiturile (chiar și nodurile), părul perfect întins sau dimpotrivă buclele rebele, ciufulite (ca și cum deținătoarea acestora tocmai s-a ridicat din pat). Nu trebuie să uităm nici de buclele naturale, retro sau Boho, deoarece vor fi în trend și în anul 2015. Bobul lung, până la umeri a fost foarte apreciat încă din toamna anului trecut, însă este la modă și în acest an.

Vezi și Video – cât de ușor se realizează celebrul coc în creștetul capului cu impletitură spic la spate și cu fundiță.

Să nu neglijăm nici aspectul, deoarece în acest an sunt la modă coafurile cu mult volum. Nici coada de cal nu este mai prejos și se găsește în preferințele specialiștilor și în acest an. Indiferent că vei opta pentru o coadă de cal obișnuită sau cu influențe retro, trebuie să nu uiți de cărare, deoarece anul acesta este la modă cărarea, realizată mai dramatic, pe o parte.

Vezi și Video – cea mai frumoasa coafură cu bentiță (împletitura franțuzeasca și coc).

Wet look-ul (acel efect de păr umed) este și el în continuare apreciat în acest an, însă în România nu avem prea multe îndrăznețe care să-l adopte. Și dacă vara se apropie cu pași repezi, să nu uităm de cocurile neglijente, răsucite, sau împletite, care sunt și în acest an la modă (ca să nu mai vorbim de confortul pe care trebuie să și-l asigure doamnele și domnișoarele cu părul lung). Nu uita de accesorii, pentru că sunt la mare căutare în această vară!

Vezi și cele mai frumoase modele de accesorii pentru păr

Înainte de a-ți alege modelul de coafură, sfătuiește-te cu un specialist, pentru a fi sigură că aceasta se va potrivi perfect nevoilor și fizionomiei tale. Degeaba vei dori să abordezi un model anume, dacă acesta nu ți se potrivi. Viitoarele mirese trebuie să își alegă din timp modelul dorit de coafură și să facă o probă. Doar așa vor fi sigure că au luat cea mai bună decizie și în plus, vor scăpa de o grijă!

Surse foto: Pinterest.

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.