Frumusete

Se poartă împletiturile în 2015 – tendințele în coafură

Împletiturile sunt la mare căutare în acest an. Învață cum să-ți realizezi o coadă franțuzească, finalizata într-un coc răsucit la spate, pe o bentiță!

Împletiturile sunt la mare căutare în acest an. Învață cum să-ți realizezi o coadă franțuzească, finalizata într-un coc răsucit la spate, pe o bentiță!

Se pare că împletiturile nu vor să se demodeze cu una cu două, și devin din ce în ce mai apreciate. Indiferent că alegi o coafură mai complicată, sau dimpotrivă, una cât mai lejeră, de stradă, cu siguranță vei atrage multe priviri de admirație!

Când vine vorba de împletituri, Missy Sue este cu siguranță una dintre cele mai talentate vedete de pe Youtube, și marele nostru avantaj este că ne explica foarte frumos și rar, cum să ne realizăm niște coafuri cu împletituri de mare efect.

Noi vă propunem una dintre cele mai frumoase coafuri cu împletituri realizate de aceasta. În videoclip veți vedea cum să realizați o coadă franțuzească, pe o parte, finalizată mai apoi, într-un coc răsucit pe o bentiță.

Iată cum se realizează:

  • Alege-ți o bentiță care să nu îți fie nici prea mare, dar nici prea strâmtă.
  • Realizează-ți o cărare într-o parte și pune-ți bentița. Ai grijă să-ți lași o porțiune din păr (breton) afară pentru a putea să-ți realizezi împletitura.
  • Următorul pas constă în realizarea propriu-zisă a împletituri franțuzești (sau spic). Ia o porțiune din părul rămas liber și împarte-o în două.
  • A treia buclă alege-o din părul de după bentița. Cu ajutorul celor trei porțiuni realizează-ți împletitura franțuzească până ajungi în dreptul urechii.
  • Odată ajunsă în dreptul urechii, răsucește-ți coadă pe după bentița. Procedează la fel, luând noi porțiuni de păr, până ajungi la jumtatea capului.
  • Repetă procedeul și cu porțiunea cealaltă de păr, iar când ajungi la jumătatea capului încearcă să unești cât mai bine ambele capete.

Frumos, nu? Nouă ne place foarte mult această coafură și sperăm că și vouă. Vă dorim să aveți spor la aranjat și nu uitați dragele noastre: zâmbetul este un accesoriu obligatoriu pentru orice tip de ținută și coafură!

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

Mască din albuș de ou pentru puncte negre Vezi cum poți scăpa de punctele negru cu ajutorul unei măști pe bază de albuș de ou. Metodă este blândă și rezultatele se vor vedea încă de la prima folosire.
Ce să mănânci pentru a scăpa de acnee Află care este lista alimentelor indicate și interzise în caz de acnee!
Cum să nu te îngraşi la serviciu Spune adio colăceilor şi sculptează-ţi silueta de vis! Vei vedea că este mult mai uşor decât credeai să te menţii în formă la job, dacă vei ţine cont de următoarele sfaturi!
Cum să fii mândră de felul în care arăți Uitaţi de tiparele false de frumuseţe, puneţi pe primul loc frumuseţea interioară şi arătaţi-vă în lume adevărata faţă! Tu ai curajul să îţi arăţi faţa nemachiată?
Cum să te tunzi singură – paşii explicaţi în articol şi videoclip Dacă te-ai săturat ca de fiecare dată să ţi se tundă mai mult decât îţi doreai din lungimea părului, încearcă următoarea metodă. Este simplă şi nu ai cum să dai greş!
Transformă-ți blugii vechi în unii la modă Vezi cât de ușor îți poți transforma niște perechi vechi de blugi, în unii rupți, foarte apreciați, de altfel, în acest an. - Trei videoclipuri și descriere în articol.
Împletitură pentru păr creponat Îți place să-ți creponezi părul? Atunci, această împletitură îți va fi cu siguranță pe plac!
Nina Dobrev şi secretul siluetei ei de invidiat Nina Dobrev este considerată una dintre cele mai atrăgătoare vedete ale momentului. Ea reprezintă idealul masculin, fiind slabă dar cu forme bine definite. Oare cum reuseste?
Beneficiile uleiului de susan pentru frumusețe Vezi cum te ajută uleiul de susan să-ți menții cât mai mult timp tinerețea tenului și frumusețea părului. Folosește-l și tu în rutină zilnică de îngrijire și vei vedea cât de mulțumită vei fi de rezul...
Măști din lapte de cocos pentru păr uscat Aceaste măşti hrănitoare sunt ideale pentru zilele de iarnă ajutându-ți părul uscat să se regenereze rapid și să fie mult mai catifelat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *