Frumusete, Sanatate

8 exerciții ce te vor scăpa de grăsimea abdominală – videoclip

Acest set de exerciții durează doar 10 minute, însă rezultatele obținute de pe urma lui sunt excelente!

Acest set de exerciții durează doar 10 minute, însă rezultatele obținute de pe urma lui sunt excelente!

Te-ai săturat de grăsimea abdominală? Ți-ai dori să poți îmbrăca din nou rochii sexy și mulate, însă burtica îți strică planurile de fiecare dată? De ce să alegi să porți haine largi, pentru a ascunde colăceii, când poți alege să lupți cu kilogramele în plus? Poate vei găsi tot felul de motive: că nu ai timp să mergi la sală, că nu ai cu cine să mergi sau că nu îți permiți să-ți angajezi un antrenor personal, etc. Asta nu înseamnă că nu poți lucra de acasă.

Pentru ultima variantă nu vei mai găsi niciun motiv de scuzare, așa că apucă-te de treabă! Respectă întocmai instrucțiunile, nu neglija încălzirea temeinică (pentru a evita accidentările) și ține cont de felul în care te simți atunci când efectuezi exercițiile. Este posibil să nu ai o rezistență fizică prea bună și astfel poți risca să faci întinderi.

Citeşte şi:  Top 7 alimente pentru un abdomen plat

Nu te forța şi nu te apuca de exerciții de un nivel avansat (dacă știi clar că ai nivel de începător), ci ia totul pas cu pas. În acest fel vei obține rezultatele mult dorite și anume: vei scăpa de grăsimea abdominală.
Nu o să-ți vină nici ție să crezi de transformarea pe care o va suferi abdomenul tău. Dacă vei repeta zilnic acest tip de exerciții vei obține niște rezultate excelente.

Abdomenul tău va arăta mult mai ferm și grăsimea va începe să dispară treptat. Dacă vei combina aceste tipuri de exerciții cu un regim alimentar sănătos, rezultatele pozitive vor apărea și mai rapid. Nu neglija nici smoothie-urile care te pot ajuta să obții un abdomen plat.

Citeşte şi: Scapă de grăsimea de pe abdomen folosind următorul suc natural

Iată videoclipul care te poate ajuta să scapi rapid de grăsimea abdominală:

Așadar, dacă te-ai convins, începe transformarea mult visată. Răpește-ți 10 minute din timpul liber și vei vedea cât de mândră vei fi de realizarea ta! Nu uita: cu pași mici vei obține efecte mari!

Mult succes!

Sursa: Youtube & foto: theshawnstevensonmodel.com

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.