Frumusete

6 coafuri pentru păr gras

Vei spune că cea mai bună metodă constă în spălatul pe cap, însă se mai întâmplă să fii nevoită să ieşi din casă, deşi nu ai apucat să te speli pe cap. Coafurile din articol te vor ajuta să maschezi astfel de momente inconfortabile.

Vei spune că cea mai bună metodă constă în spălatul pe cap, însă se mai întâmplă să fii nevoită să ieşi din casă, deşi nu ai apucat să te speli pe cap. Coafurile din articol te vor ajuta să maschezi astfel de momente inconfortabile.

Nimeni nu se îndoieşte de faptul că eşti o femeie cochetă, căreia îi place să se îngrijească, însă sunt momente în care părul te scoate din sărite. Se îngraşă foarte repede şi deşi ai ajuns să îl speli zilnic, acest lucru nu te ajută prea mult. Sunt momente în care trebuie să arăţi cât mai bine şi chiar atunci ghinionul te loveşte: ai apa caldă oprită, ai părul lung şi nu îl poţi usca în scurt timp, găseşti baia ocupată sau afară este prea frig pentru a putea ieşi cu părul proaspăt spălat.

Următoarele 6 tipuri de coafuri îţi vor sări în ajutor:

Cum să îți realizezi 4 coafuri a la Blake Lively – videoclipuri și descriere

1. Cocul ciufulit

6-coafuri-pentru-par-gras-coc-ciufulit

Una din cele mai bune modalităţi de mascare a părului gras este cocul ciufulit. Acesta se poate realiza în mai multe modalităţi şi dacă îi mai adaugi şi un mic accesoriu, vei reuşi să obţii chiar o coafură spectaculoasă.

Iată şi un videoclip ce îţi va sări în ajutor:

Sursa: Youtube

2. Împletitura pe o parte

6-coafuri-pentru-par-gras-impletitua-pe-o-parte

Împletitura este în trend şi anul acesta, aşa că optează cu încredere pentru acest tip de coafură. Împletitura este chiar indicată pentru femeile cu părul gras, deoarece textura acestui tip de păr ajută la menţinerea unui aspect estetic. Indiferent de tipul de împletitură ales, pe lângă faptul că vei ascunde părul gras, vei arăta uimitor.

3. Coada

6-coafuri-pentru-par-gras-coada

Şi coada este în continuare la modă anul acesta. Fie că alegi un ponytail sau o coadă împletită (în care poţi adăuga şi o mică panglică) şi de această dată părul tău nu va trăda nimic.

Iată un videoclip cu un model interesant de coadă împletită:

4. Bucle

Cum să îţi faci bucle cu placa de păr

Părul îndreptat nu reprezintă o bună alegere pentru părul gras, deoarece va scoate şi mai tare acest lucru în evidenţă. Buclele în schimb, ascund acest lucru şi asemeni împletiturilor, chiar se menţin mult mai bine pe părul gras.

Într-un articol mai vechi v-am prezentat cum se fac buclele cu placa de îndreptat părul.

5. Poartă o panglică

6-coafuri-pentru-par-gras-esarfa

În general părul se îngraşă la rădăcină în special în faţă, aşa că panglica va ascunde acest aspect şi să nu uităm că şi aceasta este din nou la modă. Dacă eşti mai îndrăzneaţă din fire şi doreşti o coafură de efect, poţi apela chiar şi la o eşarfă.

6. Coafura noduri

Aceasta coafură va fi foarte uşor de realizat pe părul gras, deoarece nodurile nu se vor desface.

par-gras-coafuri-noduri

Sursa: allwomenstalk.com

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.