Diverse, Frumusete

Videoclip cu exerciţii pentru un fund perfect

Antrenoarea lui Jeniffer Lopez, Tracy Anderson ne arată cât de uşor este să obţii un fund perfect tonifiat! Încearcă şi tu aceste exerciţii!

Antrenoarea lui Jeniffer Lopez, Tracy Anderson ne arată cât de uşor este să obţii un fund perfect tonifiat!  Încearcă şi tu aceste exerciţii!

Pe lângă J Lo, Tracy Anderson a mai antrenat şi alte vedete, printre ele numărându-se Shakira şi Madonna. Exerciţiile propuse de aceasta, te ajută să îţi capeţi tonusul muşchilor din zona fesieră. Chiar şi Gwyneth Paltrow, frumoasă blondă din Iron Man, îi mulţumeşte că a reuşit să-i transforme fundul lăsat în unul ferm, aproape perfect.

Sunt multe persoane care nu merg la sală, invocând diferite motive: nu au bani, nu au companie, nu au suficient timp la dispoziţie sau chiar le este ruşine de felul în care arată. Acestea nu trebuie să se plafoneze în astfel de scuze, ci pot alege să se antreneze de acasă.

Înainte de a efectua orice tip de exerciţiu, nu uita să-ţi faci încălzirea! Nu îţi vei dori ca în loc de un fund tonifiat să te alegi cu o întindere de toată frumuseţea.

Sursa: Youtube.

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.