Diverse

Cum să scoți ușor inelul formei de copt fără să rupi prăjitura

Nu de puține ori ți s-a întâmplat să detașezi inelul formei de copt cu tot cu prăjitură? Folosește și tu următoarea metodă și astfel vei obține cel mai aspectuos desert!

Nu de puține ori ți s-a întâmplat să detașezi inelul formei de copt cu tot cu prăjitură? Folosește și tu următoarea metodă și astfel vei obține cel mai aspectuos desert!

Ai preparat la rece o prăjitură delicioasă și ești nerăbdătoare să vezi rezultatul final? Dacă te-ai folosit de o formă de copt cu inel detașabil, prima soluție ar fi să o lași preț de câteva minute la temperatura camerei (vreo 10-15 minute). Acum apare mare întrebare: Cine are răbdare să aştepte atâta timp? Răspuns: cu siguranță, nu mulți! O altă metodă constă în folosirea unui pistol de flambat, dar apare și aici o altă întrebare: Câți romani au pistol de flambat în casă? Răspuns: cu siguranță, nu mulți!

Cea mai simplă şi rapidă soluţie, este cea prezentată de noi în videoclip, și anume: folosirea unui uscător de păr. Metoda propriu-zisă este foarte simplă: trebuie să încălzești ușor inelul cu ajutorul feonului. Nu trebuie să insiști mai mult de câteva secunde fără a roti forma de copt, deoarece nu vei vrea să îți transformi opera de artă într-un vulcan noroios. Așadar, rotește ușor forma și încălzește-i inelul. Vei vedea că după această operațiune banală, inelul se va detașa fără urmă de prăjitură pe el. Nu ne crezi? Iată videoclipul cu pricina:

 

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.