Relatii

Orb pentru o zi in Bucureşti – videoclip

Acest videoclip reprezintă de fapt un test pus la cale de câţiva tinerii, în care unul din ei, „nevăzătorul”, îşi pierde portofelul pe jos în faţa trecătorilor. Câţi oameni credeţi că îi sar în ajutor?

Acest videoclip reprezintă de fapt un test pus la cale de câţiva tinerii, în care unul din ei, "nevăzătorul", îşi pierde portofelul pe jos în faţa trecătorilor. Câţi oameni credeţi că îi sar în ajutor?

În ciuda imaginii negative pe care şi-au conturat-o străinii despre noi, nu trebuie să uităm că romanul a moştenit de la strămoşi: ambiţia, curajul, iubirea şi onestitatea.

Am văzut cum multe persoane contestă acest videoclip, pentru faptul că persoana în cauză a fost nevăzătoare şi cred că nu s-ar fi reacţionat la fel şi în cazul unei persoane obişnuite.

Eu cred că diferenţa nu ar fi fost prea mare. De ce spun acest lucru?
Haideţi să vă spun povestea mea:
„Într-o zi eram în mare întârziere şi am hotărât să iau un taxi pentru a nu întârzia la job. La finalul cursei am constatat că nu aveam bani schimbaţi, taximetristul nu avea să îmi dea rest ( povestea specifică în care apar tot felul de obstacole fix când te grăbeşti), aşa că am hotărât să merg repede până la cel mai apropiat magazin să schimb banii. În graba mea, mi-am uitat geanta deschisă şi mi-a căzut telefonul lângă roata maşinii. Nu am observat acest lucru şi după câţiva metrii cineva mă bate pe umăr: Domnişoara v-aţi pierdut telefonul! Era un băiat dintr-un grup destul de mare de liceeni (generaţia mult blamata a zilelor noastre).”

Dacă şi tu cunoşti vreo întâmplare asemănătoare, te aştept cu drag să ne-o împărtăşeşti şi nouă. Haideţi să încercăm să vorbim mai mult şi despre faptele bune realizate de romani, că de cele rele ne-am săturat!

Sursa: Youtube.

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

2 Comments

  1. Andreea

    In Galati, un cabinet de psihoterapie s-a gandit la o idee foarte tare :)…a iesit cam asa…https://www.youtube.com/watch?v=b5h0a8i63DE

  2. Foarte frumoasa initiativa baietilor, chiar nu ma asteptam la asa un feedback pozitiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.