Familie, Horoscop, Relatii, Sanatate

Horoscop săptămânal: 9-15 februarie 2015

Romantismul este la putere, mulți nativi alegând să facă marele pas. Află ce îți rezervă astrele în această săptămână!

Romantismul este la putere, mulți nativi alegând să facă marele pas. Află ce îți rezervă astrele în această săptămână!

Horoscop săptămânal Berbec

Berbecii sunt foarte organizați și plini de energie, iar acest lucru îi va face să aibă parte doar de reușită în această săptămână de februarie. Profită de toate oportunitățile care ți se ivesc și leagă noi conexiuni. Nu se știe când vei avea nevoie de aceste relații! Dacă simți că unele situații te depășesc, nu ezita să apelezi la persoanele de încredere din viața ta, pentru a obține cele mai bune sfaturi. În acest fel vei avea posibilitatea să câștigi o sumă însemnată de bani pe viitor. Berbecii care sunt implicați într-o relație și au parte de conflicte, trebuie să profite din plin de această săptămână dedicată iubirii, și să se împace cu partenerul.

Horoscop săptămânal Taur

Taurii simt nevoia de libertate și doresc să se bucure mai mult de viață. Cei implicați într-o relație au parte de multe armonie iar cei care nu și-au găsit încă jumătatea ar trebui să profite din plin de Ziua Îndrăgostiților. Nu se știe de unde sare iepurele! Din punct de vedere financiar, taurii stau destul de bine, mai ales că li se ivește o ocazie prin care pot scăpa de anumite plăți sau pot pune bazele unei mici afaceri. Acest lucru îi va face să se concentreze mai mult pe viața profesională, pentru a se perfecționa! Dovada de maturitate și perseverența de care dai dovadă, vei vedea că te vor ajuta să-ți atingi toate scopurile propuse.

Horoscop săptămânal Gemeni

Gemenii care stau prost la capitolul legat de încrederea în sine, ar trebui să încerce să schimbe ceva din acest punct de vedere. Persoanele implicate într-o relație își vor surprinde partenerii cu multe momente de romantism în această săptămână, iar cele singure nu vor fi mai prejos. Flirtul și tandrețea îi vor transforma în niște persoane foarte șarmante. Din punct de vedere financiar, alți gemeni ar dori să-și deschidă propria afacere, însă nu au suficiente resurse. Acest lucru nu trebuie să-i descurajeze, ci trebuie să îi facă și mai determinați în strângerea banilor. Așadar, pentru aceștia din urmă se anunță o săptămână plină de muncă.

Horoscop săptămânal Rac

Racii implicați într-o relație, vor avea parte de mici conflicte, însă nu va fi ceva însemnat. Aceștia vor vedea cât de dulce este împăcarea, în weekend. Trebuie luat în calcul că în această perioadă, racii au mai multe șanse de concepere a unui copil, așa că atenție! Celibatarii pot avea șanse de găsirea a partenerului în această săptămână, așa că trebuie să fie cu ochii-n patru! Unii raci vor sta foarte bine din punct de vedere profesional, deoarece li se pot ivi niște șanse de avansare și ar fi bine să profite din plin de această oportunitate! Alții vor avea în sfârșit șansa să investească într-un proiect de suflet. Acest lucru le va produce o imensă bucurie, ce îi va ajuta pe toate planurile!

Horoscop săptămânal Leu

Și leii se lasă cuprinși de romantism în această săptămână, iar cei implicați într-o relație, vor dori să petreacă mai mult timp alături de persoana dragă. Profită din plin de aceste momente pentru a-ți reîmprospăta sentimentele de iubire. Nativii singuri pot avea parte de o surpriză plăcută în această săptămână! Din punct de vedere profesional, deși pare că lucrurile au stagnat, leii vor avea parte de progrese. Alți lei care au amânat niște probleme, vor vedea în această săptămână, că nu au procedat bine, deoarece acestea vor reapărea din nou în prim plan! Cel mai bine este să încerce să le rezolve și astfel vor vedea cât de ușurați sufletește se vor simți!

Horoscop săptămânal Fecioară

Fecioarele sunt nesigure pe ele în această săptămână. Acestea doresc fie să se pefecționeze pe plan profesional, să-și pună pe picioare propria afacere sau doresc să-și schimbe locul de muncă. Nu știu de ce au această stare de neîmplinire sufletească și doresc să o schimbe. Acest lucru le face să fie contradictorii cu cei din jur (mai ales cu partenerul) trecând rapid de la stările de fericire, la cele de tristețe și frustrare. Totul va lua însă sfârșit, după vor întâlni niște persoane cu totul deosebite ce le vor ajuta să-și găsească drumul! Acestea vor reuși să le umple de energie pozitivă și de gânduri constructive, încât fecioarele noastre vor vedea lumea cu alți ochi și vor simți ca sunt în stare să mute munții din loc!

Horoscop săptămânal Balanță

Balanțele sunt pline de energie și se descurcă foarte bine la locul de muncă, primind numai laude din partea colegilor și a superiorilor. Unele balanțe trebuie să acorde o importanță mai mare sănătății și se se prezinte la medic, dacă simt că ceva este în neregulă. Alte balanțe pot avea parte de mici șicane din partea partenerului, însă cel mai bine ar fi să evite conflictele. Este posibil ca sub reproșurile acestuia să se ascundă de fapt dorința de a-i acorda mai multă atenție. Profitați din plin de Ziua Îndrăgostiților și petreceți mai multe momente romantice împreună. Vă vor face bine relației! Din punct de vedere financiar, ți-ai stabilit un buget în care dorești să te încadrezi și pe care să nu-l depășești. Acest lucru se va dovedi a fi extrem de dificil, mai ales că trebuie să achiziționezi și un cadou. Încearcă să găsești cumva o cale de mijloc.

Horoscop săptămânal Scorpion

Scorpionii implicați într-o relație se gândesc să evolueze, să facă un pas decisiv, deoarece simt că acum este momentul oportun! Aceștia ar putea să se pregătească pentru marele moment cu o excursie romantică. Celibatarii nu trebuie să-și facă prea multe griji și să lase lucrurile să meargă de la sine. Sufletul pereche va apărea în cele din urmă în viața ta, important este să ai răbdare. Alți scorpioni doresc să-și îmbunătățească sănătatea și aleg să facă acest lucru prin mai multă mișcare; mizând pe faptul că dacă exterior arată bine, interiorul este la fel de sănătos. Acest lucru este unul extrem de benefic! Din punct de vedere financiar, chiar dacă se anunță niște cheltuieli neprevăzute, nu te stresa inutil. Ești o persoană descurcăreață și vei reuși să rezolvi totul.

Horoscop săptămânal Săgetător

Săgetătorii implicați într-o relație aleg să petreacă mai mult timp cu persoana iubită, la finalul săptămânii. Amândoi simt că au nevoie de mai multe momente de intimitate, feriți de privirile curioșilor și bârfitorilor. Din punct de vedere financiar, săgetătorii vor avea parte de niște surprize plăcute. Aceștia vor reuși să-și rezolve niște probleme mai vechi, chiar atunci când își pierduseră parcă toată speranța. La muncă ai parte de vești îmbucurătoare și astfel fie vei primi avansarea mult visată, un proiect la care sperai de mult timp sau îți vei pune pe picioare mica ta echipă. În această perioadă acordă o importanță mai mare sănătății și dacă se impune, mergei la un consult de specialitate.

Horoscop săptămânal Capricorn

Unii capricornii vor avea parte de niște momente mai dificile în această săptămână. Aceștia trebuie să vadă și partea bună a lucrurilor: doar așa vor reuși să-și dea seama care le sunt prietenii adevărați. Capricornii implicați într-o relație tind să ia decizii pentru doi, iar acest lucru le poate produce iritabilitate partenerilor. Cel mai bine este că amândoi să se consulte și să găsească o cale de mijloc. În acest fel vor reuși să petreacă la sfârșitul săptămânii, niște momente de neuitat. Din punct de vedere financiar, va trebui să faci anumite cheltuieli sau chiar te vei decide să-ți pui pe picioare afacerea mult visată. Acest lucru este de bun augur, deoarece vei avea posibilitatea de mari câștiguri.

Horoscop săptămânal Vărsător

Vărsătorii au parte de tot sprijin prietenilor, iar acest lucru le produce o mare bucurie. Nu trebuie însă, să se plafoneze în relațiile vechi, ci trebuie să permită pătrunderea altor persoane în viața lor! În acest fel vor avea posibilitatea să se descopere pe ei înșiși. Romantismul este la putere și în cazul vărsătorilor și astfel vor avea parte de multe momente plăcute, alături de persoana iubită. Din punct de vedere profesional se anunță multe șanse de afirmare (avansare) așa că profită din plin de această ocazie. Din punct de vedere al banilor, trebuie să cheltuiești mai puțin, dacă vrei să te încadrezi în bugetul rămas.

Horoscop săptămânal Pești

Peștii simt nevoia de schimbare, simțindu-se prinși într-o stare rutină. Aceștia simt că au nevoie de o perioadă în care să se relaxeze și să-și refacă energia. Peștii implicați într-o relație, au parte de multe momente romantice, partenerul rasfățându-i cu multă cadouri. Alți pești sunt foarte activi în această perioadă și vor dori să se implice în cât mai multe proiecte. Acest lucru este unul extrem de benefic, deoarece îi va scoate în prim planul unor persoane influente. Celibatarii au multe șanse de găsire a partenerului în aceste zile. Peștii care au nevoie de niște sfaturi, trebuie să apeleze la ajutorul membrilor familiei, deoarece doar aceștia le pot da cele mai bune răspunsuri.

Sursa foto: whitelightmagazine.com.au

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.