Horoscop, Relatii, Sanatate

Horoscop săptămânal 8-14 septembrie 2014

Să vedem ce schimbari aduce Luna Plină din Peşti. Sa fie unele bune sau rele?

Să vedem ce schimbari aduce Luna Plină din Peşti. Sa fie unele bune sau rele?

Horoscop săptămânal Berbec

Simţi că ai nevoie de o pauză. Luna plină din Peşti îţi iluminează ce-a de-a doisprezecea casă, ajutându-te astfel să te conectezi cu latura ta spirituală. Te decizi să îi ajuţi mai mult pe cei din jurul tău, pentru că ştii cât de plăcut este sentimentul de a fi de folos cuiva la nevoie. Nu trebuie să îţi fie teamă, deoarece eşti o persoană care are mult de oferit! Şi nu mă refer neapărat la un ajutor de ordin financiar, ci la unul venit din suflet.
O problemă îţi dă de furcă de ceva timp, însă Luna te va ajuta să te detaşezi de aceasta şi să mergi mai departe. În această perioadă trebuie să te concentrezi mai mult pe latura ta artistică (indiferent de cât de mare sau mică este aceasta) şi pe meditaţie.

Horoscop săptămânal Taur

Luna plină din a unsprezecea casa îţi va aduce în această săptămână un mare motiv de bucurie. Faci parte dintr-o echipă unită şi veţi avea parte de o victorie răsunătoare! În acest fel îţi vei dori să îţi arăţi aprecierea tuturor celor care au făcut ca acest lucru să fie posibil.
Persoanele singure au mari şanse să îţi găsească jumătatea în această săptămână. Trebuie însă să îţi aminteşti că nu tot ce străluceşte este aur (ca să zic aşa..) deci, ai grijă! Pe de altă parte, viaţa intimă a celor implicaţi într-o relaţie are parte de îmbunătăţiri seminficative.

Horoscop săptămânal Gemeni

Începutul săptămânii poate debuta cu o oportunitate de a-ţi demonstra talentul şi abilităţile. Asta nu înseamnă că situaţiile dificile nu pot apărea, aşa că încearcă să eviţi pe cât posibil conflictele. Pe la sfârşitul săptămânii situaţia se mai schimbă şi astfel îţi poţi extinde cercul social sau chiar să închei o afacere profitabilă. În weekend ai parte de multă energie pozitivă şi astfel îţi poţi construi noi relaţii de prietenie, lucru care îţi va face o deosebită plăcere. În concluzie, o să ai parte de multă aventura, aşa că pregăteşte-te!

Horoscop săptămânal Rac

Luna plină aflată în casa călătoriei şi a aventurii poate culmina cu o atracţie fatală pentru cineva dintr-o altă ţară sau cultură. Să fie el sau ea, persoană mult căutată? Ai grijă, şi nu lua decizii pripite. Acordă-ţi suficient timp, înainte de a lua o decizie. Trecerea lui Marte prin Săgetător îţi poate stimula zona muncii şi a sănătăţii. Astfel, devii mai motivat/ă în căutarea unor noi locuri de muncă sau doreşti să faci mai multă mişcare. Simţi că ai forţa necesară înfruntării tuturor provocărilor, aşa că plictiseala iese din discuţie.

Horoscop săptămânal Leu

Începutul de săptămâna poate fi destul de capricios pentru tine şi cei din jurul tău, aşa că încercaţi să vă ţineţi cât mai bine pe poziţii. De la jumătatea săptămânii ţi se pot ivi anumite oportunităţi prin care să îţi poţi extinzi orizontul sau prin care îţi poţi valorifica abilităţile creative. Pe la mijlocul săptămânii bugetul este afectat de anumite plăţi, pentru care este bine să păstrezi chitanţele. La sfârşitul săptămânii, zona ta de relaxare şi petrecere, primeşte o vizită de la Marte, ceea ce înseamnă că este timp să te relaxezi şi să-ţi reîncarci bateriile.

Horoscop săptămânal Fecioară

În această săptămână, Soarele şi Venus îţi dau un plus de încredere în forţele proprii. Totuşi, Luna plină îţi poate trimite nişte semnale amestecate, la începutul săptămânii, aşa că nu te alarma! Gândeşte-te bine la ceea ce vrei să faci, nu te stresa şi calmează-te. Vei vedea că după ce situaţie se limpezeşte, îţi vei da seama foarte repede de ce trebuie să faci. Ai însă grijă, dacă trebuie să semnezi nişte hârtii! Citeşte foarte bine toate termenele şi condiţiile! Sfârşitul de săptămâna este relaxant şi te poate găsi chiar în mijlocul unei petreceri.

Horoscop săptămânal Balanţă

Luna plină din Peşti se afla în a şasea casă: cea a eficienţei. În acest fel începi să îţi dai seama că ceva nu este în regulă şi doreşti să nu mai pierzi timpul, să renunţi la tot ce este nefolositor, şi să devii mai productiv/ă. Din vreme ce în a şasea casă se afla şi zona sănătăţii şi a fitnessului şi aici ai parte de o trezire la realitate şi îţi dai seama că te-ai cam neglijat.
Spre sfârşitul săptămânii poţi încheia nişte parteneriate avantajoase, însă pentru a reuşi, trebuie să te bazezi şi pe ajutorul celor din jur.

Horoscop săptămânal Scorpion

În această săptămână Scorpionii sunt plin de şarm, aşa că trebuie să profite din plin de acest lucru şi să expună celor din jur propriile idealuri. Pentru cei implicaţi într-o relaţie, partenerii le pot arunca nişte remarci din senin! Având în vedere faptul că nu poţi controla în totalitate felul în care cei din jur tău acţionează, trebuie să te bazezi pe cum reacţionezi tu.
La mijlocul săptămânii, ai toate şansele să te împaci cu cineva din cercul de apropiaţi. În viitor se prevăd noi oportunităţi de câştiguri, aşa că scoate-ţi la iveală latura competitivă şi fii cu ochii-n patru.

Horoscop săptămânal Săgetător

În această săptămână Săgetătorii simt nevoia să schimbe ceva prin locuinţă, să redecoreze şi se ştie că atunci când îşi pun ceva în cap, nimeni nu îi mai poate opri. Aşadar, arunca tot ce nu îţi mai trebuie, reciclează sau donează, păstrând doar lucrurile noi şi utile.
Este posibil ca la mijlocul săptămânii să apară o nouă persoană în viaţa ta: un mentor, o persoană influentă, care îşi va dori să te ia sub aripa sa. Trebuie să ai grijă cum reacţionezi, să analizezi foarte bine situaţia, şi dacă sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, profită din plin de ocazie!

Horoscop săptămânal Capricorn

Poţi avea parte de mici dezamăgiri din partea unor colegi sau a unor prieteni. Aceştia nu sunt deloc responsabili şi doresc să îţi paseze ţie, problemele lor. Trebuie să te impui şi să îi înveţi că fiecare este răspunzător de faptele sale. Dacă acea persoană nu va înţelege, este mai bine să o excluzi din cercul tău, să mergi mai departe şi să accepţi realitatea aşa cum este. Îţi vei pierde timpul inutil încercând să o schimbi. Spre sfârşitul săptămânii începi să îţi pui multe întrebări existenţiale legat de ce este cel mai important pentru tine sau despre ce îţi lipseşte. Simţi o nevoie de detaşare aşa că relaxează-te mai mult, citeşte-ţi cartea preferată, plimbă-te mai mult în natură.

Horoscop săptămânal Vărsător

În sfârşit ai parte de răsplata mult vizata după o jumătate de an de eforturi. Dacă eşti în căutarea unui job, în această săptămână ai multe şanse de reuşită sau poţi avansa în cadrul firmei la care eşti angajat/ă. Dacă în ultima perioadă ai dorit să trăieşti mai izolat/ă de restul lumii, acum este momentul să socializezi mai mult. Poţi întâlni noi prieteni, despre care vei descoperi cu multă plăcere că aveţi foarte multe în comun. Implică-te în noi proiecte, în voluntariate şi vei vedea cât de bine îţi face această schimbare.

Horoscop săptămânal Peşti

Luna Plină te face să fii mult mai deschis/ă la experienţe noi. Acest lucru poate implica şi ieşirea din nişte cercuri de prietenii sau relaţii care te sufocă de mult timp. Realizezi că trebuie să fii mai realist/ă şi să îţi dai seama cu ce fel de persoane trebuie să îţi creezi conexiuni pe viitor. Trebuie să înveţi că nu tot ce se zboară se mănâncă şi că iluziile frumoase, crează doar speranţe false. Oricât de intense ţi s-ar părea aceste trăiri din această săptămână încearcă să rămâi cu picioarele pe pământ.

Sursa: astrostyle.com.

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.