Familie, Horoscop, Relatii, Sanatate

Horoscop săptămânal 4-10 august 2014

Află tot ce îţi rezervă astrele!

Află tot ce îţi rezervă astrele!

Horoscop săptămânal Berbec

Familie şi prieteni

Familia te sprijină şi îţi va fi alături de câte ori ai nevoie. La mijlocul săptămânii vei avea parte de nişte zile optimiste iar această stare te va face să priveşti cu încredere spre viitor. În această săptămână, persoanele singure au şanse în găsirea unui partener.

Sănătate

Toate evenimentele din această săptămână îţi vor da o mare putere de muncă şi vei simţi că poţi muta munţii din loc. Trebuie să realizezi că puţină odihnă nu strica, aşa că nu te epuiza la maxim!

Venituri şi carieră

În primele zile ale săptămânii trebuie să merge să-ţi achitaţi nişte facturi sau datorii, al căror termen limită a expirat de mult timp. În acest fel îţi vei scăpa de griji şi vei vedea clar ce venituri mai ai. La job trebuie să comunici cât mai bine cu şefii tăi şi în acest fel vei vedea că toate proiectele tale vor avea succes. Ai grijă căci poţi stârni invidia unui coleg care s-ar putea să îţi creeze dificultăţi.

Horoscop săptămânal Taur

Familie şi prieteni

În aceste zile vei primi nişte sfaturi preţioase din partea unor buni prieteni, care vă vor ridica moralul. Dar crezi că ei sunt singurii care te vor încuraja? Nu! Şi familia îţi este alături şi Luna Plină de Duminică îţi va arăta ce impact bun au astfel de imbolduri primite de la cei apropiaţi atât pe plan personal cât şi profesional.

Sănătate

În această săptămână trebuie să asculţi ce îţi cere corpul. Dacă te simţi obosit, fără energie şi slăbit/ă odihneşte-te şi mănâncă sănătos. Dacă faci parte din rândul persoanelor mai active şi simţi că nu ai ce face cu atâta energie, mergi la mici plimbări sau drumeţii. Poţi avea parte de anumite evenimente (vinerea) ce îţi vor schimba foarte mult perspectiva asupra vieţii. Acest lucru te poate lua prin surprindere şi te poate pune pe gânduri. Nu trebuie să te descurajezi ci priveşte această experienţă că pe încă o avansare pe treapta maturizării.

Venituri şi carieră

Vei avea mici îndoieli în ceea ce te priveşte însă vei scăpa de ele atunci că va trebui să-ţi demonstrezi profesionalismul. Dacă începi un nou proiect încearcă să porţi discuţii cât mai productive cu colegii tăi pentru a-i asigura reuşita.

Horoscop săptămânal Gemeni

Familie şi prieteni

În această săptămână trebuie să te ocupi de treburile casnice pe care le le-ai cam neglijat în ultimul timp. Gemenii singuri au şansa de a cunoaşte noi persoane miercuri şi joi. Cei implicaţi într-o relaţie au parte de momente romantice şi de armonie. Luna Plină de duminică îţi deschide apetitul pentru conversaţii creative şi te duce cu gândul la o relaxantă vacanţă.

Sănătate

În această perioadă trebuie să ai mai multă grijă de sănătatea ta. Încearcă să te odihneşti mai mult şi nu te plafona în munca asiduă cerută tot mai des în zilele noastre. Deşi ai senzaţia că poţi rezolva totul în timp record, la un moment dat s-ar putea să rămâi fără energie.

Venituri şi cariera

Pentru a-ţi organiza mai bine timpul, notează-ţi toate sarcinile într-o agendă. Vineri poţi avea parte de nişte evenimente mai puţin plăcute ce se vor restrânge direct asupra veniturilor tale. Nu trebuie să clachezi şi învaţă-te să faci cheltuieli doar pentru stricul necesar, mai ales că pe viitor se întrevăd noi proiecte.

Horoscop săptămânal Rac

Familie şi prieteni

Partenerul tău poate avea parte de nişte evenimente neplăcute, ceea ce îl vor face irascibil şi foarte acid. Încearcă să îi fii alături, şi în caz de discuţii contradictorii oferă-i mai mult spaţiu, pentru a ieşi din această etapă dificilă a vieţii sale. Veţi vedea că aceste probleme sunt doar de moment şi veţi trece cu bine peste ele.

Venituri şi carieră

Ai nevoie de diplomaţie în relaţia cu şefii sau colegii în această săptămână. Chiar dacă simţi că eşti neîndreptăţit/ă, lasă mai mult de la tine pentru a nu crea tensiuni. Din punct de vedere financiar, simţi că tu şi partenerul tău aveţi nevoie de puţină răsfăţ, aşa că veţi realiza cheltuieli mai mari decât ţi-ai propus. Nu trebuie să îţi faci prea mult probleme deoarece găsiţi noi modalităţi de a câştiga bani.

Sănătate

Vara îţi prieşte din plin şi chiar dacă se anunţa un val mare de canicula nu vei rămâne fără energie.

Horoscop săptămânal Leu

Familie şi prieteni

Pot apărea conflicte şi momente destul de tensionate în cuplu. Nu trebuie să laşi că acestea să îţi strice dispoziţia deoarece spre sfârşitul săptămânii totul se va termina cu bine. În rest trebuie să îţi alegi cu foarte mare grijă compania celor din jur, deoarece s-ar putea să nu primeşti cele mai bune sfaturi.

Venituri şi carieră

Chiar dacă leii se simt foarte neîndreptăţiţi la locul de muncă, trebuie să dea dovadă de mult tact şi diplomaţie. Dacă se enervează şi se agită nu vor rezolva nimic. Încearcă să îţi asumi cât mai puţine responsabilităţi în această perioadă. Învaţă să impui limite şi spui mai des nu. În acest fel vei munci doar atât cât trebuie şi nu vei mai realiza şi treburile altora.

Sănătate

Sedentarismul îşi spune cuvântul aşa că încearcă să faci cât mai multă mişcare pentru a scăpa de disconfortul din regiunea spatelui şi a articulaţiilor.

Horoscopul săptămânal Fecioară

Familie şi prieteni

Simţi că te înţelegi tot mai bine cu partenerul şi cu copiii (dacă este cazul) şi tot ce te nemulţumea până acum dispare. Cu paşi siguri simţi că te îndrepţi tot mai mult spre armonia de care ai atâta nevoie. Pentru persoanele singure, această perioadă îi transformă într-un magnet pentru sexul opus. Totul se datorează şarmului şi farmecului personal în faţa cărora nimeni nu poate rezista.

Venituri şi carieră

La începutul săptămânii te confrunţi cu nişte probleme la serviciu .Amâni de prea mult timp să iei nişte decizii importante pe plan profesional, aşa că acum este momentul să te hotărăşti ce trebuie să faci. Anumite informaţii şi secrete pot ieşi la iveală şi te pot pune într-o lumină nefavorabilă aşa că cel mai bine este să închei cât mai repede acest subiect. Trebuie să acorzi importanţă felului în care îţi cheltuieşti bani, ţinând mai bine impulsivitatea sub control.

Sănătate

Trebuie să adopţi un regim alimentar cât mai sănătos în această perioadă şi să îl îmbini cu mai multă mişcare. Canicula te afectează şi te poate paşte şi o toxiinfecţie alimentară.

Horoscop săptămânal Balanţă

Familie şi prieteni

Trebuie să înveţi să te bazezi mai mult pe forţele proprii decât pe cei din jur. Ai mai multă răbdare şi vei vedea că toate dificultăţii pot fi depăşite. Vei tinde să fii dezamăgit/ă de cei din jur, dar din astfel de experienţe întotdeauna trebuie să înveţi ceva. Evită să iei decizii la supărare şi acordă mai multă importanţă familiei, căci ea este singura care contează cu adevărat!

Venituri şi carieră

Încearcă să nu cheltuieşti mai mult decât ţi-ai propus. La muncă ai parte de foarte multe idei bune, însă dacă nu le notezi pe o agendă nu le vei putea duce pe toate la îndeplinire din lipsă de timp. Miercuri şi joi poţi încheia un parteneriat cu nişte oameni importanţi.

Sănătate

Ai parte de foarte multă energie în această săptămână! Asta nu înseamnă că trebuie să te epuizezi la maxim. Nu eşti un robot, aşa că încearcă să faci totul cu măsură şi relaxează-te ori de câte ori prinzi ocazia.

Horoscop săptămânal Scorpion

Familie şi prieteni

Cei apropiaţi încearcă să îţi fie alături, însă tu doreşti să te descurci fără ajutor din exterior. În viaţa sentimentală încearcă să dai frâu liber sentimentelor şi vei vedea că vechi focuri se vor reaprinde. Sfârşitul de săptămâna te prinde într-o dispoziţie foarte bună, aşa că planifică-ţi o ieşire cu prietenii.

Venituri şi carieră

Luni debutează cu o situaţie nedreaptă la serviciu, care te enervează peste măsură şi reuşeşti cu greu să te calmezi. Vei realiza că nu rezolvi nimic dacă te consumi şi cel mai bine este să îţi evidenţiezi calităţile. În timpul săptămânii ai o atitudine de invidiat şi reuşeşti să te impui cu succes în faţa unor persoane importante.

Sănătate

Unii scorpioni fiind cu moralul la pământ şi foarte tensionaţi au nevoie de momente de relaxare. Joi şi vineri pot avea parte de evenimente mai dificile decât se aşteptau şi pe care le considerau o simplă rutină. Încearcă să le depăşeşti şi ai grijă cum reacţionezi în faţa acestor probleme neprevăzute pentru a nu-ţi afecta sănătatea.

Horoscop săptămânal Săgetător

Familie şi prieteni

În weekend trebuie să vă relaxaţi alături de familie, pentru a vă încărcă bateriile. Ziua de marţi este cea mai indicată în purtarea unor discuţii mai delicate în cuplu. Doreşti să faci nişte schimbări în viaţa ta şi cel mai indicat este să ceri sfatul cuiva din familie sau unui prieten apropiat. În acest fel îţi vei descoperii vechi pasiuni de mult uitate.

Venituri şi carieră

La muncă trebuie să ai mai multă răbdare şi încearcă să nu te enervezi. Rămâi cât mai calm/ă pentru a ţine conflictele la distanţă. Trebuie să cheltuieşti mai puţini bani, pentru că deşi deocamdată nu ai probleme la acest capitol, în acest ritm îţi vei scăpa bugetul de sub control.

Sănătate

Ţi s-a acumulat cam multă oboseală în corp, aşa că pentru a nu avea probleme de sănătate încearcă să eviţi consumul de cofeină sau alte băuturi energizante.

Horoscop săptămânal Capricorn

Familie şi prieteni

În această săptămână trebuie să îţi pui ordine în viaţa sentimentală şi ascultă ce vrea partenerul să îţi spună. Încercaţi să purtaţi un dialog sincer, calm în care să nu vă aruncaţi cu reproşuri. Foloseşte o abordare mai înţelegătoare şi veţi avea parte de armonie.

Venituri şi carieră

Ai parte de nişte schimbări la job care te vor pune serios pe gânduri şi chiar îţi vei dori să îl schimbi. Nu duci lipsă de oferte, însă înainte de a lua o astfel de decizie gândeşte-te şi la partea financiară şi la cât de sigură va fi mişcarea făcută. Nu strică să apelezi la sfaturile unor persoane cu o experienţă mai mare de viaţă.

Sănătate

Ţine cont de sfatul celor din jur şi acordă-i sănătăţii o importanţă mai mare. Renunţă la încăpăţânarea şi dacă simţi că este cazul, mergi la un medic pentru a te lămuri ce este în neregulă. Oboseala va începe să îşi spună cuvântul.

Horoscop săptămânal Vărsător

Familie şi prieteni

Poţi intra într-un cerc de oameni influenţi care te vor impulsiona să ai încredere în propriile proiecte. În acest fel nu te vei mai teme de eventualele critici şi vei scoate la iveală tot ce este mai bun din tine. Vei avea succes datorită carismei de care dai dovadă. Chiar şi în relaţie se întrevăd nişte proiecte comune.

Bani şi carieră

La serviciu poţi avea parte de nişte momente dificile din cauza unor invidii stârnite în rândul colegilor şi a partenerilor. Feriţi-vă de aceste influenţe negative pentru a ţine la distanţă stresul şi irascibilitatea.

Sănătate

Doreşti să realizezi cât mai multe sarcini deodată, fără să ţii cont că în acest fel vei rămâne fără energie. Acordă-ţi un mic răgaz şi ia lucrurile pe rând.

Horoscop săptămânal Peşti

Familie şi prieteni

Tinzi să lucrezi foarte mult şi ajungi să petreci tot mai puţin lucru cu familia. Trebuie să te organizezi mai bine şi să înveţi că ei sunt pe primul loc şi apoi banii. Zâmbeşte mai des, încearcă să petreci cât mai mult timp alături de cei dragi şi astfel vei avea parte de nişte zile excelente. Peştii singuri au foarte multe şanse de găsire a unui partener.

Bani şi carieră

Ai parte de o săptămână bună la job, îmbinând astfel utilul cu plăcutul. Peştii sunt foarte încrezători în forţele proprii şi vor lua decizii în ceea ce priveşte traseul profesional. Este o săptămână favorabilă avansării în cariera aşa că încearcă să rămâi cât mai concentrat/ă pentru a nu face nicio greşeală.

Sănătate

Canicula îşi spune cuvântul şi te vei simţi lipsit/ă de energie. Încearcă să renunţi la cofeină şi acordă o importanţă sporită asupra sistemului cardiovascular.

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.