Familie, Horoscop, Relatii

Horoscop săptămânal 20-26 octombrie 2014

Vărsătorii au parte de venituri suplimentare în timp ce racii se simt foarte încrezători în forțele proprii. Află mai multe!

Vărsătorii au parte de venituri suplimentare în timp ce racii se simt foarte încrezători în forțele proprii. Află mai multe!

Horoscop săptămânal 20-26 octombrie Berbec

Lună Noua îți va readuce în prim plan toate eșecurile de care ai avut parte în ultimul timp. Acest lucru nu trebuie să te descurajeze, ci dimpotrivă, trebuie să înveți cum să renaști din propria cenușă, asemeni păsării Pheonix. Ai mare grijă căci poți avea parte de noi dezamăgiri pe plan profesional sau personal, însă nu te lasă doborât/ă. Învață să te bazezi cât mai mult pe propriile forțe și mai puțin pe ajutorul celor din jurul tău, dacă vrei să fie totul bine. Vei vedea că în cele din urmă va răsări soarele și pe strada ta.

Horoscop săptămânal 20-26 octombrie Taur

Taurii trebuie să o lase mai ușor cu munca și să se odihnească mai mult, pentru a nu se îmbolnăvi. Încearcă să acorzi o atenție mai sporită vieții tale sociale în această săptămână! Ieși mai mult cu prietenii, soțul, soția și bucură-te din plin de aceste momente de relaxare pe care le petreci cu ei. Unii tauri pot avea parte de câștiguri suplimentare în această săptămână, lucru care îi va umple de fericire. Mai mult, astfel de surse suplimentare se pot întinde pe o perioadă mai lungă de timp. Ce îți poate produce o fericire mai mare?

Horoscop săptămânal 20-26 octombrie Gemeni

Mercur retrograd îi face pe gemeni să se autoanalizeze mai mult ca oricând în această săptămână. Nu este un lucru rău, deoarece în acest fel își vor da seama unde au greșit și ce trebuie să schimbe în comportamentul lor, pentru a le fi mai bine. Din punct de vedere financiar, gemenii vor avea parte de o îmbunătățire, mică ce-i drept, însă cu puțină răbdare, vor vedea că totul o va lua pe un făgaș normal! Nu te teme căci Marte te va ajuta să avansezi din punct de vedere profesional!

Horoscop săptămânal 20-26 octombrie Rac

În această săptămână Racii se simt foarte puternici și încrezători în forțele proprii. Această stare vine ca o gură proaspătă de aer, fix în perioada în care simțeau că sunt atât de aproape să se dea bătuți! Trebuie să îşi canalizeze toată energie spre rezolvarea numeroaselor sarcini ce îi așteaptă în această săptămână, mai ales pe plan profesional. În funcție de deciziile pe care le vor lua, vor reuși să facă diferența dintre profit sau pierdere, așa că mare atenție! Pentru alți raci, această săptămână este sinonimă cu un nou început: o iubire, un copil, un nou loc de muncă și cine știe poate chiar o căsătorie!

Horoscop săptămânal 20-26 octombrie Leu

Leii trebuie să reflecteze asupra unor probleme pe care le au cu niște persoane apropiate, care le-au greșit destul de mult în ultimul timp. Aceștia trebuie să învețe că timpul le vindecă pe toate și să încerce să meargă mai departe, chiar dacă unele vorbe grele i-au rănit profund. Unii lei trebuie să acorde o importanță mai mare sănătății, căci articulațiile le pot pune probleme în această săptămână. Pe plan profesional, leii o duc bine și ca de obicei reușesc să ducă la bun sfârșit tot ce își propun!

Horoscop săptămânal 20-26 octombrie Fecioară

Luna Nouă din această săptămână de octombrie le trimite pe unele fecioare cu gândul la rude și astfel se vor decide să le viziteze. Altele vor avea parte de o dezvoltare pe plan profesional, reușind astfel să își creeze tot felul de legături cu persoane ce împărtășesc aceleași interese cu ele, în cadrul unor ședințe, traininguri, conferințe, adunări etc. Profită din plin de acest lucru, deoarece în acest fel vei reuși să îți atingi toate țelurile propuse, prin plusul de inspirației pe care îl vei primi de la noile cunoștințe.

Horoscop săptămânal 20-26 octombrie Balanță

În această săptămână Balantele au în sfârșit parte de niște vești bune fie pe plan financiar, fie personal. Acest lucru le va produce o imensă bucurie, deoarece de mult timp nu a mai răsărit soarele și pe strada lor! Persoanele dragi îți vor fi aproape și îți vor arăta cât de mult te valorează. Cert este următorul lucru: în aceste zile vei simți că după atâta stres și epuizare, lucrurile încep să o ia pe un făgaș normal! Profită din plin de aceste momente și detașează-te cât mai mult. O meriți!

Horoscop săptămânal 20-26 octombrie Scorpion

Scorpionii își propun să ducă la bun sfârșit un proiect început de mai mult timp și vor face tot ce le stă în putere pentru a realiza acest lucru! Unii scorpioni trebuie să fie mai diplomați în relația cu partenerul de viață, pentru a avea parte de mai multă liniște. Alți scorpioni se simt plini de senzualitate și vor profita din plin de acest lucru, emanând în jurul lor un aer de rafinament și eleganţă, motiv de invidie pentru rivali. Weekendul se anunță a fi unul plin de distracție și relaxare, așa că profită din plin de el!

Horoscop săptămânal 20-26 octombrie Săgetător

Săgetătorii pot avea parte de conflicte fie la muncă, fie acasă. Aceștia nu reușesc sub nicio formă să se facă înțeleși, lucru care îi deranjează peste măsură și îi face să reacționeze. Trebuie să învețe să fie mai indulgenți cu cei din jur și să treacă mai ușor peste aceste momente dificile. În acest fel vor vedea că spre sfârșitul săptămânii, lucrurile se vor îndrepta! Dragostea și sprijinul celor apropiați te vor ajuta să ieși din această stare și în acest fel realizezi cât de bine este să fii înconjurat de astfel de persoane!

Horoscop săptămânal 20-26 octombrie Capricorn

Capricornii se simt mai deznădăjduiți în această săptămână, însă vor vedea că rezultatele pozitive vor apărea atunci când nici nu se așteaptă! Luna Noua de vineri te va face mai precaut și astfel îți vei alege cu mare atenție cercurile de prieteni. Nu de alta dar nu vrei să fi abătut/ă de la drumul pe care ți l-ai propus. În aceste zile te preocupi intens de realizarea unor obiective mai vechi și nu dorești să fii distras/ă de nimeni! Weekendul se situează la polul opus, căci vei avea parte de multe informații folositoare!

Horoscop săptămânal 20-26 octombrie Vărsător

Vărsătorii vor avea parte de o mare surpriză în această săptămână din octombrie, datorată unor venituri financiare suplimentare. Fie că vor fi promovați sau vor veni din surse nebănuite, acești bani îi vor face pe vărsători foarte încrezători în propriile forțe. În sfârșit vor simți că au parte de răsplata mult meritată! Vărsătorii singuri trebuie să fie mai precauți și să își aleagă cu grijă viitorul partener. Nu tot ce zboară se mănâncă așa că multă atenție, dacă doriți să nu fiți decepționați!

Horoscop săptămânal 20-26 octombrie Pești

Peștii se gândesc serios la o promovare și trebuie să insiste pe acest lucru, deoarece astrele le sunt favorabile în acest sens. Dacă într-adevăr aceștia vor avea parte de astfel de propuneri pe plan profesional, trebuie să pună în balanță toate variantele posibile. Doar în acest fel vor reuși să ia cea mai bună decizie! Cu riscul de a deranja pe cineva, peștii trebuie să își susțină părerea și să nu renunțe la idealurile lor. Weekendul se anunță a fi unul relaxant în care vei reflecta asupra tuturor celor întâmplate în ultimul timp.

Sursa foto: aici

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.