Familie, Horoscop, Relatii

Horoscop săptămânal: 19 – 25 ianuarie 2015

Vezi ce-ți rezervă astrele în această săptămână!

Vezi ce-ți rezervă astrele în această săptămână!

Horoscopul săptămânal BERBEC

Unii berbeci simt nevoia să primească sfaturi în privința vieții lor sentimentale. Prietenii adevărați te vor ajuta și îți vor vrea binele, însă cineva din afara acestui cerc de apropiați, nu îți va oferi cele mai bune soluții așa că ai grijă la alegerile pe care le vei face. Ascultă fiecare opinie, urmând ca mai apoi să o treci prin filtrul gândirii și apoi să iei o decizie. Alți berbeci aleg să își înceapă un nou hobby care le va anima viaţa socială. Cine știe, poate o idilă romantică este chiar mai aproape decât cred persoanele singure!

Horoscopul săptămânal TAUR

De obicei atunci când sunt în plină ascensiune, taurii știu cum să-și folosească energia în cel mai bun mod posibil. Problema este că uneori tind să se epuizeze prea tare și nu-și cunosc limitele. Dacă te cunoști a avea un astfel de comportament, cel mai bine este să mai iei mici pauze din când în când, și să acorzi o mai mare atenție sănătății, în special la afecțiunile ce presupun inflamații.

Horoscopul săptămânal GEMENI

Dacă știi că ai opinii puternice cu privire la politică, religie sau alte astfel de subiecte, ar fi mai bine să încerci să le eviți dacă porți un dialog cu un potențial partener, la începutul acestei săptămâni. Încearcă să găsești alte subiecte de discuții mai ales dacă această persoană este pe placul tău. Cu siguranță nu vei dori să-și formeze o parare greșită despre tine. Bazează-te mai multe pe teme amuzante, căci știm cu toții că persoanele carismatice sunt printre cele mai apreciate.

Horoscopul săptămânal RAC

Din punct de vedere financiar, racii simt că nu se află pe drumul pe bun, ba chiar că încep să bată pasul pe loc. În aceste zile cel mai bine ar fi să cheltuiască mai puțin și să-și fac mici economii. Această situație nu va dura prea mult, deoarece în viitor se prevăd multe reușite. Dacă ai parte de parteneriate bune (atât pe plan personal cât și profesional), acest lucru se va reflecta cu siguranță și asupra sănătății tale. Petrece cât mai mult timp de calitate cu persoanele dragi, pentru a te umple de energie. Evită persoanele negativiste sau pe cele față de care ai resentimente. Acest lucru te va ajuta foarte mult!

Horoscopul săptămânal LEU

Pe plan profesional, leii se simt puțin cam tensionați în această săptămână. Cineva va încerca să le strice imaginea așa că aceștia trebuie să fie foarte precauți și să nu se încreadă în nimeni, pentru a nu avea parte de surprize neplăcute. Unii lei vor avea parte de multă energie în această săptămână de ianuarie, iar cea mai bună modalitate de folosire a acesteia este să-și ducă la bun sfârșit, proiectele neterminate sau aflate în progres.

Horoscopul săptămânal FECIOARĂ

Fecioarele care sunt singure nu sunt atât de convinse că vor să renunțe la viața de celibatare, și astfel ajung să-și pună semne de întrebare cu privire la înfiinţarea unei relații. Important este că acestea să nu facă nimic presate, și să se gândească bine la pasul următor. Cele implicate într-o relație, pot avea parte de mici conflicte din cauza unei bârfe. Dacă știu că nu este nimic real, trebuie să se apare în fata partenerului. Rețelele sociale le pot fi un avantaj, dacă știu cum să le folosească în avantajul lor.

Horoscopul săptămânal BALANŢĂ

Legătura dintre sănătate, minte și emoții este foarte puternică la balanţe în această săptămână. Dacă unele persoane nu se simt bine în această săptămână, trebuie să se gândească la cauze. Doar după ce vor găsi focarul acestei disturbări, vor reuși să-și dea seama ce au de făcut. Balanţele trebuie să ia în calcul și varianta unei probleme ce ține de psihic și nu neapărat de fizic, pentru că știm cu toții că cele două se află în strânsă legătură.

Horoscopul săptămânal SCORPION

Scorpionii simt că au multă forță de muncă. Cu toate acestea este bine ca pe viitor să învețe să fie mai economi în ceea ce privește cheltuielile. Aceste rezerve îi vor ajuta să se simtă mai confortabil atunci când vor apărea situații neprevăzute. Scorpionii aflați într-o funcție de conducere trebuie să își încurajeze mult echipa și să asculte cu atenție toate ideile. Nu se știe de unde poate veni una excelentă, care va poate propulsa pe toții foarte mult.

Horoscopul săptămânal SĂGETĂTOR

Săgetătorii sunt foarte romantici în această săptămână și doresc să-și surprindă partenerii în weekend. Aceștia ar trebui să opteze pentru un cadru intim, eventual o cină romantică în doi, decât să aleagă localuri zgomotase sau cluburi. Alți săgetători vor avea parte de confruntări pe plan sentimental și chiar vor simți că le sunt împinse limitele la maxim. Cel mai bine ar fi ca aceștia să se retragă, urmând ca mai apoi să ia o decizie în privința celor întâmplate.

Horoscopul săptămânal CAPRICORN

În această săptămână capricornii trebuie să aibă mai multe încredere în forțele proprii! Vor avea multe obstacole de înfruntat, așa că trebuie să fie puternici. Aceștia nu trebuie să uite că orice bătălie este pierdută, dacă așa o conturează mental. Așadar, dacă ai un proiect de susținut, un interviu, o negociere, un examen, fă tot ce îți stă în putere să obții cele mai bune rezultate. Intuiția trebuie să-ți fie cel mai bun aliat!

Horoscopul săptămânal VĂRSĂTOR

Vărsătorii care doresc să facă o schimbare (indiferent de domeniu) acum trebuie să acționeze, căci au cele mai mari șanse de reușită. Ai grijă să te armezi cu mult curaj și încredere, căci în acest fel te vei afla deja la jumătatea drumului. Unii vărsători pot avea parte de neînțelegeri fie cu familia sau cu persoana iubită, însă dacă vor ști cum să le gestioneze, aceste conflicte vor dispărea la fel de repede așa cum au apărut. Sfat: Nu acționa în pripă!

Horoscopul săptămânal PEŞTI

Peștii nu trebuie să se lase afectați de supărări sau bârfe în această săptămână. Trebuie să se lase purtați de creativitate și să-și pună în valoare toate abilitățile pe care le dețin, deoarece au toate șansele de a-și pune pe picioare propria afacere. Așadar, aceștia trebuie să se ține la distanță de tot ce le-ar putea perturba bunul mers al acestui mic proiect. Totuși, trebuie să ia în calcul că atunci când se confundă prea mult în muncă, tind să-și neglijeze partenerii așa că trebuie să schimbe acest lucru, pentru a nu da naștere conflictelor!

Sursa foto: yourmypsychictoday.com

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.