Familie, Horoscop, Relatii, Sanatate

Horoscop săptămânal 18-24 august 2014

Află ce-ți rezervă astrele în această săptămână. Unele zodii au parte de schimbări atât pe plan profesional, cât și personal. Află dacă faci parte din acestea!

Află ce-ți rezervă astrele în această săptămână. Unele zodii au parte de schimbări atât pe plan profesional, cât și personal.  Află dacă faci parte din acestea!

Horoscop săptămânal Berbec

Simți că rutina zilnică își spune tot mai mult cuvântul în viața ta și simți nevoia să te detașezi cumva. Încearcă să schimbi ceva în acest sens și vei vedea cum totul îți va merge mai bine. Toată starea ta de spirit se va schimba și vei deveni un adevărat exemplu pentru persoanele din jurul tău. În această săptămână se mai întrevăd și câteva șanse de câștiguri în plus, așa că trebuie să fii cât mai pe fază, pentru a nu lăsa norocul să treacă pe lângă tine!

Horoscop săptămânal Taur

Unii tauri simt nevoia să își schimbe ambientulașa că o redecorare de casă ar fi bine venită. Aceștia trebuie să își calculeze cât mai bine bugetul disponibil, pentru a nu fi nevoiţi să se împrumute. Este posibil ca la sfârșitul săptămânii să primiți vești din partea unei persoane pe care nu ați mai întâlnit-o de o perioadă lungă de timp.

Horoscop săptămânal Gemeni

Vei avea parte de niște momente foarte plăcute alături de familie și de prieteni. Visai de mult timp la o astfel de perioada relaxantă și iată că și-a făcut în sfârșit apariția. La serviciu nu se poate spune același lucru, reușind să te concentrezi cu greu. Ai grijă și încearcă să ieși cât mai repede din această amorțeală.

Horoscop săptămânal Rac

Oricât de greu ți s-ar părea, trebuie să o găsești o metodă mult mai bună de a-ți economisi banii. Nu te vei simți prea confortabil în această situație, însă vei vedea că pe viitor acești bani îți vor fi de mare ajutor. Încearcă să îți notezi pe lista de cumpărături doar lucrurile folositoare și absolut necesare și nu te abate de la ea. Cu multă perseveranța vei reuși!

Horoscop săptămânal Leu

În această săptămână dai dovadă de mult entuziasm și perseverența și în acest fel vei avea șanse să câștigi o sumă destul de importantă de bani. În sfârșit îți vei găsi rezolvarea la o problemă ce te apasă de mult timp! În familie poți avea parte de mici ciondăneli, însă veți trece foarte ușor peste ele. Comunicaţi folosind un ton cât mai calm şi ascultaţi cu atenţie ce vă transmite partenerul!

Horoscop săptămânal Fecioară

O să porți o discuție serioasă cu partenerul deoarece nu dorești să se acumuleze prea multe reproșuri. Simți că nu mai comunicați atât de bine la început și iei inițiativa. Cu mult calm, tact și răbdare veți trece peste acest moment dificil.
Profesional totul îți merge cât se poate de bine. Dacă aveai anumite proiecte pe lista acum este momentul potrivit să le pui în funcționare. Încearcă să faci mai mult sport pentru a te detensiona!

Horoscop săptămânal Balanță

Pentru Balanţele singure, se anunță o săptămână norocoasă deoarece este posibil să își întâlnească perechea. Uită-te mai bine în jurul tău căci este posibil ca persoana mult căutată să se afle mult mai aproape de tine, decât ai fi crezut.
În această săptămână poți găsi noi căi de câștiguri financiare, lucru care îți provoacă o mare fericire.

Horoscop săptămânal Scorpion

În această săptămână tinzi să te afunzi prea mult în muncă și te neglijezi atât pe tine cât și pe partenerul de viață. Așadar, trebuie să înveți cum să îți împarți mai bine timpul între planul personal și cel profesional. Ai grijă ce fel de cuvinte folosești, deoarece poți face anumite persoane dragi să sufere. Cu înțelepciune, calm și multă răbdare vei trece peste această săptămână un pic mai grea!

Horoscop săptămânal Săgetător

Ești o persoană care nu renunță prea ușor și ca de obicei, reușești să vezi oportunități de câștig în lucruri la care nimeni nu s-ar gândi. Prin perseverență vei avea toate șansele de reușită. Din punct de vedere sentimental este posibil să ceri prea mult de la partener, lucru care poate duce la mici conflicte. Încearcă să fii mai moderat/ă și nu te lansa în afirmații subiective.

Horoscop săptămânal Capricorn

În această săptămână, te concentrezi tot mai mult pe viață sentimentală. La serviciu vei avea parte de o competiție destul de mare așa că pregătește-te! Scoate-ți la bătaie toate cunoștințele și atu-urile și vei triumfa în fața tuturor! Oboseala își va spune cuvântul la sfârșitul săptămânii așa că încearcă să te odihnești cât mai mult!

Horoscop săptămânal Vărsător

La începutul săptămânii te poți confrunta cu mici probleme de venituri, însă dacă îți vei asculta instinctele vei trece cu bine peste acestea! În relație este posibil să ai parte de niște conflicte datorate lipsei de comunicare. Acum este momentul să vă spuneți ce aveți pe suflet pentru a vă da seama ce nu mai merge în relația voastră! Doar împreună veți reuși să găsiți o rezolvare!

Horoscop săptămânal Pești

Ai parte de multe reușite pe plan profesional iar colegii te vor vedea că pe un exemplu demn de urmat. Persoanele implicate într-o relație vor dori să poarte o discuție cât se poate de sinceră cu partenerul de viață. Doar în acest fel își vor da seama în ce direcție se îndreaptă relația lor. În rest, ai parte de foarte multă energie, așa că alege să o folosești cât mai util.

Sursă foto: aici

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.