Familie, Horoscop, Relatii

Horoscop săptămânal 1-7 septembrie 2014

Să vedem ce ne rezervă astrele în această săptămână.

Să vedem ce ne rezervă astrele în această săptămână.

Horoscop săptămânal Berbec

Un proiect la care lucrezi de mult timp și în care ai investit multă energie, începe să îți aducă profit. Astrele îți sunt alături cu multă energie și astfel vei reuși să duci totul până la capăt. Simți că ești plin/ă de forţă, optimist/ă și reușești să fii un exemplu pentru toți, în această săptămână. Berbecii implicați într-o relație trebuie să vină cu ceva nou pentru a alunga rutina din cuplu. Cei singuri nu vor duce deloc lipsa de propuneri.

Horoscop săptămânal Taur

Simți că totul te copleșește, însă nu trebuie să disperi și gândește cât mai pozitiv. Acum este momentul să iei inițiativa, iar cei dragi te vor susține în toate demersurile tale. Pentru a te detașa răsfață-te mai mult, pentru că o meriți din plin! Persoana iubită se va alătura acestui demers, așa că lasă-te purtat/ă de val. La serviciu poți avea parte de anumite conflicte (fie cu anumiți clienți nemulțumiți, fie cu partenerii de afaceri, colegi, șefi etc) însă dacă există înțelegere de ambele părți totul se va termina cu bine.

Horoscop săptămânal Gemeni

Începi un proiect foarte drag ție și ai toate șansele de reușită. Pentru persoanele implicate într-o relație, această săptămână se anunță a fi una plină de evenimente plăcute. Ai nevoie de foarte multă afecțiune iar acum este momentul să le spui celor apropiați ție, ce ai pe suflet, ce te macină. La muncă ai parte de zile solicitante, așa că weekendul trebuie să îl dedici în totalitate relaxării.

Horoscop săptămânal Rac

Ai foarte multă pofta de muncă și astfel stârnești invidia celor din jur. Trebuie să ai grijă să nu te epuizezi la maxim, pentru că sănătatea este cea mai importantă! Încearcă să fii cât mai calm/ă, nu te agita și nu te mai consumă. În cele din urmă îți vei culege roadele muncii depuse. Racii implicați într-o relație, trebuie să știe că partenerul lor are nevoie de susținere și de înțelegere, așa că trebuie să le fie alături, dar fără a-i sufoca.

Horoscop săptămânal Leu

Pentru lei se anunță o săptămână aglomerată, mai ales la serviciu, unde trebuie să apeleze la toate cunoștințele acumulate de-a lungul timpului. Nu trebuie să dispere căci munca lor va fi răsplătită din plin! În această perioadă solicitantă ai mare nevoie de afecțiune din partea persoanei iubite, așa că nu ezită să o ceri. Persoanele singure pot întâlni joi sau vineri pe cineva care le va schimba total viața și weekendul îi va găsi împreună.

Horoscop săptămânal Fecioară

Fecioarele tind să fie foarte critice în această săptămână, așa că trebuie să se tempereze pentru a nu atrage antipatia celor din jur. Încearcă să fii mai pasiv/ă în toate activitățile pe care le desfășori și nu te mai consuma inutil, pentru că nu vei rezolva nimic. Învață să nu te mai justifici pentru tot ce faci în fața tuturor, pentru că cel mai important este ca tu să te simți bine în propria piele. În weekend te așteaptă o atmosfera plină de romantism alături de persoana iubită.

Horoscop săptămânal Balanță

În această săptămână ai nevoie să te detașezi de tot. Cei dragi îți sunt alături și înțeleg că ai nevoie de această pauză. Tot acum se ivesc oportunități de câștiguri suplimentare așa că fii cu ochii-n patru! Balanţele sunt în general mulțumite de felul în care își desfășoară activitățile și nu își bat capul cu pretențiile exagerate ale colegilor sau șefilor. În weekend încearcă să desfășori activitățile tale preferate pentru a te relaxa.

Horoscop săptămânal Scorpion

În această săptămână Scorpionii au parte de multă activitate. Aceștia trebuie să își țină impulsivitatea sub control și să se gândească de două ori înainte de a trage vreo concluzie. Încearcă să petreci mai mult timp cu persoana iubită pentru a uita de tot. Din punct de vedere financiar, această săptămână se anunță a fi una profitabilă. În weekend pot apărea niște probleme de afaceri, așa că încearcă să le rezolvi din timp.

Horoscop săptămânal Săgetător

Această săptămână se anunță a fi mai stabilă din punct de vedere financiar. Săgetătorii sunt plini de energie și dau dovadă de un optimism molipsitor. Pentru persoanele care se află în căutarea unui loc de muncă, joi se anunță a fi o zi norocoasă. Raportat tot la cariera, te poți gândi și spre o reorientare profesională mai ales că poți primi un ajutor nesperat din partea unor oameni serioși. Pe plan sentimental, în această perioadă săgetătorii sunt ușor nostalgici.

Horoscop săptămânal Capricorn

Săptămâna o începi plin/ă de energie așa că apucă-te de proiectele pe care le tot amânai. Nu îți face probleme că nu ai pus la punct toate detaliile, pentru că în acest fel nu le vei mai începe niciodată. Nu lăsa că gândurile de îndoială să te cuprindă și încearcă să fii mai optimist/ă. Vei vedea că în weekend o să îți poți culege deja roadele muncii depuse. Persoanele singure pot avea parte de o surpriză atunci când cineva din anturajul lor le va spune că simt o atracție pentru ele.

Horoscop săptămânal Vărsător

Ai tot mai multe responsabilități la muncă și simți că dacă cineva nu va mai prelua din ele, te vor copleși de tot. Acest lucru nu te face să îți pierzi însă speranța și chiar ai putere să privești cu încredere spre viitor. Un prieten îți va cere ajutorul, așa că nu ezită și demonstrează-i că se poate baza pe tine. În weekend simți că ai nevoie de o pauză, așa că lasă ieșirile dese pentru o perioadă și odihnește-te mai mult. Corpul tău are nevoie de relaxare!

Horoscop săptămânal Pești

Simți că nu avansezi atât de rapid în carieră pe cât îți doreai, însă nu dispera. Vei vedea că dacă ai răbdare, vei obține tot ce îți dorești. La începutul săptămânii poți avea parte de niște șanse reale de rotunjire a veniturilor, așa că profită din plin de ele. Încearcă să fii cât mai discret/ă pentru că doar așa vei avea numai de câștigat! În weekend petrece cât mai mult timp alături de familie, pentru a te relaxa și pentru a-ți încărca bateriile.

Sursa foto: aici

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.