Horoscop, Relatii, Sanatate

Horoscop săptămânal: 02-08 februarie 2015

Berbecii sunt plini de energie, în timp ce Peștii au parte de multe realizări pe plan profesional. Află ce-ți rezervă astrele!

Berbecii sunt plini de energie, în timp ce Peștii au parte de multe realizări pe plan profesional. Află ce-ți rezervă astrele!

Horoscop săptămânal Berbec

Berbecii sunt plini de energie și trebuie să găsească cea mai bună modalitate de folosire a acesteia. Trebuie să găsească o metodă în care să îmbine afacerile cu plăcerile. Astfel, pot ajunge în contact cu niște persoane care le pot fi de folos pe viitor. Profită din plin de aceste momente relaxante și petrece cât mai mult timp alături de persoanele dragi. Cu sănătatea berbecii stau bine în general. Datorită energiei de care au parte în această săptămână, trebuie totuși să nu exagereze cu mișcarea și să nu-ți forțeze mușchii, deoarece sunt predispuși la accidentări. Așadar, limitează-te la cât îți suportă corpul!

Horoscop săptămânal Taur

Taurii care au probleme sentimentale, trebuie să nu se lase afectați de acestea, deoarece pot avea parte de probleme la job, din cauza lipsei de concentrare. Lucrurile se vor rezolva de la sine mai repede decât te-ai aștepta, așa că ai răbdare și canalizează-ți energia și gândurile spre altceva! Alți tauri au parte de multă energie pe care doresc să o consume prin exerciții. Acest lucru este unul foarte bun, deoarece astfel se vor bucura mai mult de viață; vor ajunge să facă totul cu atât de multă plăcere, încât îi vor inspira și pe cei din jurul lor!

Horoscop săptămânal Gemeni

Pentru gemeni se întrevăd planuri de afaceri în această săptămână, lucru ce le produce o mare bucurie. Istețimea de care dau dovadă, este cea care îi împinge tot mai aproape de succes. Așadar, înarmează-te cu multă putere de negociere și răbdare! Gemenii implicați într-o relație serioasă își doresc să facă un pas important, deoarece sunt conștienți de faptul că această schimbare este una firească. Sfârșitul de săptămână se anunță a fi unul extrem de relaxant, alături de cei dragi. Acest lucru se datorează bunei tale dispoziții care îi va molipsi pe toți cei din jurul tău.

Horoscop săptămânal Rac

Unii raci vor avea parte de călătorii în această săptămână de februarie. Acest lucru se va dovedi a fi unul extrem de benefic, mai ales pentru cei implicați în relații care nu merg prea bine în ultimul timp. Timpul relaxant și lipsit de griji, petrecut alături de persoana dragă, vă va ajuta să vă redescoperiți. Alți raci sunt foarte radianți în această săptămână și reușesc să atragă privirile tuturor. Atitudinea pozitivă de care vor da dovadă îi va face extrem de plăcuți în ochii celor din jur. În ceea ce privește banii vei vedea că în ziua de astăzi totul se obține cu foarte multă muncă și nimic nu este gratis. Acest lucru nu trebuie să te descurajeze ci dimpotrivă, trebuie să te întărească. Încearcă să te autodepășești!

Horoscop săptămânal Leu

Leii sunt foarte creativi în această săptămână și vor reuși să impresioneze niște persoane importante fie din anturaj, fie de la muncă. Aceștia trebuie să aibă însă grijă la modul în care fac investiții, deoarece aceste zile de februarie nu sunt unele potrivite. Eventual, pot încheia parteneriate formal, fără să realizeze nicio plată, urmând să vadă pe viitor cum decurg lucrurile. Tot în aceste zile, leii implicați într-o relație vor avea parte de mici reproșuri din partea jumătății. Aceasta va dori să îi acorzi mai mare importanță și să fii mai atent la nevoile ei, căci în ultimul timp ai cam neglijat-o. Fiți sinceri unul cu altul și încercați să vă rezolvați conflictele. Ascultați-vă doleanțele și nu luați totul ca pe un reproș.

Horoscop săptămânal Fecioară

Fecioarele sunt puse pe schimbări. Ele doresc să-și schimbe stilul de viață (în special pe cel alimentar), deoarece simt că nu se mai regăsesc în el. Indiferent de felul în care aleg să facă acest lucru: mănâncă mai sănătos, fac mișcare, etc, trebuie să fie cât mai sincere cu ele însăși și să nu trișeze. Dacă vor alege scurtături nu vor altceva decât să se minte singure, și vor fi dezamăgite când nu vor vedea niciun rezultat. Profită din plin de aceste schimbări și privește-le că pe ceva benefic. Redescoperă-te pe tine însăți și vei vedea cât de bine îți va merge apoi pe toate planurile!

Horoscop săptămânal Balanță

Balanțele vor avea parte de niște situații în care li se impune să fie foarte hotărâți. Indiferent de natura problemei (profesională sau personală) încearcă să nu o mai amâni. Rezolvă tot ce te apasă și vei vedea cât de bine te vei simți apoi. Vei deveni mult mai prezent/ă în toate activitățile pe care le desfășori și astfel vei obține rezultate bune. Ideile creative vor abunda și astfel îți vei pune bazele proiectului mult visat. Balanțele care au parte de conflicte în familie, trebuie să găsească o modalitate prin care să rezolve toate aceste tensiuni. În acest fel vor vedea cât de bine este să ai parte de înțelegerea și suportul celor dragi!

Horoscop săptămânal Scorpion

Scorpionii care se simt plafonați pe plan profesional, trebuie să privească totul din altă perspectivă. Chiar dacă acum pare că nimic nu le merge bine, nu trebuie să se descurajeze ci să investească mai mult în proiectele mari. Acestea își vor produce efectele mai greu, dar vor fi mai sigure! Tot în această săptămână se anunță niște cheltuieli neprevăzute, lucru care te va enerva. Trebuie să înveți să te calmezi rapid, deoarece vei risca să-ți verși furia pe cei din jurul tău, lucru pe care vei ajunge să-l regreți în cele din urmă. Scapă de toate energiile negative prin sport și vei vedea cât de bine te vei simți!

Horoscop săptămânal Săgetător

Săgetătorii sunt puși pe redecorat în această săptămână. Acum este momentul cel mai potrivit prin care să scapi de tot ce nu îți mai este de folos în casă! Scapă de aceste lucruri inutile și vei vedea cât de mult se va schimba aspectul camerelor tale. Totul va arăta mult mai spațios și aerisit, lucru care te va mulțumi peste măsură! Alți săgetători vor avea parte de momente în care nervii le vor fi puși la încercare. Cel mai bine este să se controleze, deoarece vor risca să declanșeze niște conflicte foarte mari. Răbdarea și înțelegerea vor fi cele care te vor ține departe de o astfel de situație dificilă! Evită bârfele și informațiile neverificate și vei vedea că totul va fi bine!

Horoscop săptămânal Capricorn

Capricornii care nu se simt prea norocoși în ultimele zile, vor vedea că totul va fi mai bine, dacă vor merge mai departe. Dacă situațiile care le produc nefericire, nu mai pot fi schimbate sau nu țin de ei, trebuie să se resemneze și să privească spre viitor. Dacă vor sta să se gândească doar la ce ar fi putut să fie, nu vor face altceva decât să se plafoneze! Alți capricorni se lasă prinși în muncă, lucru ce duce la apariția tensiunilor în cuplu. Aceștia trebuie să acorde mai mare importanță partenerilor și să se implice mai mult în relație.

Horoscop săptămânal Vărsător

Unii vărsători vor avea parte de multe obstacole în carieră și în acest fel vor fi foarte stresați în aceste zile. Cel mai bine este să încerce să se calmeze și să aibă mai multă încredere în forțele proprii. Dacă nu își vor schimba atitudinea, vor risca să se îmbolnăvească. Cu alte cuvinte, aceștia trebuie să lucreze mai puțin și să se relaxeze mai mult. Aceasta relaxare nu trebuie să le producă niciun sentiment de vină, deoarece corpul lor va avea nevoie de câteva momente de liniște. Problemele trec și vin, sănătatea este însă foarte importantă, așa că acordă-i mai multă atenție!

Horoscop săptămânal Pești

Peștii au parte de multe realizări pe plan profesional, lucru ce le produce o bucurie de nedescris! Aceștia vor purta multe discuții productive și astfel vor încheia colaborări de succes. Asta nu înseamnă că din punct de vedere financiar, efectele se vor vedea imediat! Peștii trebuie să aibă multă răbdare și să lasa lucrurile să evolueze de la sine, pentru că aceste colaborări, le vor aduce câștiguri însemnate în viitor. Alți pești simt nevoia să-și facă schimbări ale regimului de viață. Acest lucru se datorează faptului că nu au acordat importanta sănătății și acum încep să se simtă rău. Peștii aflați într-o astfel de situație, nu trebuie să mai amâne vizită la medic!

Sursa foto: nakshatralok.com

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.