Horoscop

Horoscopul săptămânii 19 – 25 Mai 2014

Să vedem ce veşti ne aduce Astrologul Otilia Mazilu pentru săptămâna 19 – 25 Mai 2014 .

Să vedem ce veşti ne aduce Astrologul Otilia Mazilu pentru săptămâna 19 - 25 Mai 2014 .

Luni – Săptămâna începe cu un frumos şi constructiv trigon între Soare şi Luna, implicând zodiile Taur şi Capricorn într-un joc de susţinere şi armonie până la orele 16. Este un aspect astral benefic pentru acţiunile creative din care dorim rezultate financiare pe termen lung; aşadar acum este bine să ni le creionăm!

După această oră, trigonul continuă, dar relaţia se realizează între zodiile Taur şi Vărsător, acolo unde poposeşte Luna, formând un trigon disociat de data aceasta! Susţinerea reciprocă este posibilă în continuare, dar ea poate îmbrăca forma unor provocări pentru că cele două planete, Soare – Luna se află pe teritorii neprietenoase, încercând să rămână în echilibru, în ciuda decorului ostil!

După-amiaza de Luni – ne provoacă să găsim soluţii, să fim originali şi plini de creativitate, viziune, pentru că ideile noastre să prindă forma şi contur! Pentru asta va trebui să ne despărţim de anumite convingeri şi să facem un salt deasupra obstacolelor aparente ce pot să apară!
Vine în ajutor şi Marte din Balanţă, care formează şi el un trigon cu Luna din Vărsător, şi chiar dacă este retrograd, el tot dă o mână de ajutor în rezolvarea acestor dileme din viaţa noastră.
Cel mai bine, poate, este să aruncăm o privire în ultimele săptămâni, să vedem ce am avut de învăţat, pentru că acestă lecţie ne va fi utilă chiar acum, în acest construct astral de marţi şi miercuri, 20 – 21 mai!

Miercuri – De trecut la iniţiativa, ar fi de preferat să aşteptăm zilele de 21 Mai când Marte îşi reia mersul direct şi, cumva, chiar dacă simţim că ne întoarcem pe acelaşi drum pe care l-am mai străbătut, în final acum ştim că nimic nu mai este în calea noastră care să ne împiedice, pentru că se presupune că ne-am asimilat lecţii şi am înţeles mesajele! Asta este valabil cel puţin până în iulie, când Marte va intra în Scorpion!
În final, acum avem curaj să îndrăznim să facem un pas către ce ne doream de mult timp: putem să negociem clauze, să discutăm deschis, să aspirăm la o îmbunătăţire a unor aspecte din viaţa noastră care vizează toate tipurile de relaţii!

Joi – este ziua Gemenilor. Soarele intra în această zodie şi cumva, noi cu toţii vom simţi o schimbare de calibru din vieţile noastre. Suntem mai curioşi, mai deschişi dar poate mai grăbiţi…după atâta analizat şi încetinit în toate proiectele de până acum. Cu toate acestea, accentul se pune pe emoţie şi sensibilitate căci Luna intrată în Peşti ajută la formarea uni Mare Trigon pe semne de apă, cu Jupiter şi Saturn.

Zodiile de Foc atrag influenţe în zonele familiei, bunurilor şi banilor comuni, dar şi al lecţiilor trecutului!
Zodiile de Aer sunt bucuroase să ştie că munca lor, cariera, proiectele lor personale şi banii lor au ceva în comun şi vor fuziona la unison!
Zodiile de Apă se simt puternic infuzate în relaţiile lor afective (copii sau persoana iubită), călătorii şi dezvoltare personală şi toate acestea o să aibă un ecou în propria lor fiinţă!
Zodiile de Pământ au de purtat dialoguri şi dezbateri cu partenerul de viaţă sau de afacere, ajutaţi de prietenii pe care îi au!

Se poate spune că ziua de Joi este cea mai benefică din săptămână, este una plină de resurse pentru orice ne dorim, cu recomandarea să alegem acele activităţi care rezonează cu sufletul nostru, ne împlinesc în interior şi ne ajută să contribuim la îmbunătăţirea vieţilor altora! Putem să ne decidem să ne folosim propria experienţă spre întrajutorarea altora, iar dacă avem în vedere faptul că ajutăm şi contribuim, vom vedea că rezultatele materiale nu vor întârzia să apară în viaţa noastră! Acestea sunt condiţiile de îndeplinit în aceste zile, ingrediente necesare pentru longevitatea proiectelor noastre! Va avea grijă de asta, Saturn din Scorpion!

Mai trebuie amintita şi ziua de vineri, 23 mai, când trigonul Jupiter – Saturn se va perfecta. Putem spune că vom putea simţi o creştere, o dezvoltare, chiar efectele unei expansiuni; simţim că lucrurile se mişca într-adevăr, după multe luni de aparentă stagnare! Cu toate acestea, Saturn încă nu a terminat de atenţionat, el este încă Retrograd şi încă cere să nu ne lăsăm duşi de val!

Sâmbătă – Duminică. Sfârşitul de săptămâna vine mai agitat, Luna se alătură planetelor din Berbec care se opun lui Marte şi…cumva, reacţiile noastre sunt mult mai supuse nervozităţii, agresivităţii. Preferăm să facem front comun cu Ego-ul decât cu Sinele mai Înalt, poate ne revendicăm spaţiul de weekend mai mult pentru noi, nu împreună cu ceilalţi şi asta poate să creeze tensiune în relaţiile cu cei din jur!

De săptămâna ce urmează, ne vom orienta către chestiunile practice ale vieţii de zi cu zi, în aşteptarea Lunii Noi din Gemeni, de miercurea viitoare!

Berbec

În sfârşit, se poate spune că îţi revine viaţa …la viaţă! Marte, semnul tău solar reia mersul direct, iar pentru tine este vestea cea mai bună din ultimul timp! În final, este ca şi cum îţi reiei forţele, ca şi cum primeşti înapoi ce ai pierdut, în final nu mai cauţi nimic pe drumul de întoarcere şi îţi continui liniştit stradă până la destinaţie! Ce a fost de învăţat cred că ai învăţat, ce a fost de experimentat….s-a experimentat! Ziua de 21 mai, de când Soarele intră în gemeni, mai vine şi cu noi provocări în ceea ce privesc examenele, dezbaterile, călătoriile, contractele şi noile cunoştinţe. Îţi poţi găsi de acum un nou partener de afaceri ori poţi să îl descoperi fix în persoană partenerului de viaţă.
Oricum, colaborările, modul în care comunicaţi este mult mai fluent, cursiv, ingenios, chiar dacă poate prea superficial, fără profunzime! Cert este că vă prindeţi cuvintele şi intenţiile din zbor! Nici prietenii nu stau departe de tine, şi ei te susţin care mai de care cu idei frumoase!
Marele trigon pe semne de Apă din 21 – 22 mai energizează zonele dedicate familiei sau a bunurilor deţinute de acesta.
Poţi să ai succes în a primi o sumă de bani ca recompensă, despăgubire de la un membru din familie, ori toate acestea în urma unor vânzări, înstrăinări de bunuri.
Ultimele zile din săptămână îţi sunt dedicate, ori ţi le revendici tu pentru tine! Luna este în zodia ta şi cumva te face mai zgomotos, mai vizibil, cu chef de viaţă sau mai certăreţ decât în restul săptămânii!

Taur

Se pare că şi pentru tine a sosit momentul să se oprească problemele! Aproape toate de până acum! Mai ales cele legate de locul de muncă: dacă până acum aveai numai refuzuri sau nimic concret, acum ori primeşti veştile necesare în cazul în care ai căutat un job, ori şti clar pe ce picior dansezi la locul de muncă! În cazul în care ai probleme de sănătate, tot din această săptămână se vor mai linişti lucrurile şi fie vei găsi remediile necesare cu mai multă uşurinţă, primeşti deja un diagnostic, şi vei şti ce ai de făcut pe viitor!
Tot de acum încolo poţi să ai curaj în a face planuri de viitor, chiar dacă nu ai terminat cu gândurile, cu preocupările. La tine sunt mesaje subtile ce se aud în fundal, viaţa ta cere a fi luată la mărunţit şi revizuit, mai ales ultimul an, şi… conform lecţiilor învăţate, se poate spune că ai ideea clară unde vei merge! Există şi oameni în jurul tău care până acum au vrut să te ajute şi nu au reuşit, ori poate tu nu ai acceptat sprijinul lor, ei bine….acum poţi să faci un salt în a vedea lucrurile altfel!
Dacă ai un partener cu care nu erai în relaţii bune, cu el începi să ai altfel de discuţii, mai reconciliante! Poate eşti şi tu ajutat de prieteni mai ales dacă te afli la mare distanţă de casă, ori acolo ai de gând să ajungi! Prietenia lor te poate face să uiţi de depărtare, de distanţe, de sincopele comunicării la distanţă şi să fi mai aproape de cei dragi ţie! Zile mai grele sunt cele de sfârşit de săptămână, când vei avea de înfruntat propriile gânduri! Poţi să obţii o anumită claritate şi viziune, pe care să o foloseşti pe viitor!

Gemeni

Înainte de toate, Soarele intră în zodia ta în acesta săptămână şi…. este şansa ta să te aşezi în lumina reflectoarelor. Nu la propriu, ci aşa, să fii cel căruia i se acordă privilegii!
Se anunţă foarte multe oportunităţi privind cariera ta, banii tăi, munca ta, din 21 mai! În final, aş putea spune! Marele Trigon se formează în zodii de apă ce cuprind exact aceste zone din viaţa ta. Jupiter mai face o relaţie excelenta cu Saturn în 23 mai, încât… poţi spune că vin bani frumoşi dar ai şi de muncit serios! Nu contează, până la urmă! Demult îţi doreai să ai o sursă nouă de venit, un soi de mecanism de a obţine venituri mai bune!
Saturn e încă Retrograd, e în sfera muncii şi a rutinei zilnice: nu cumva să nu ai un plan sau o strategie, căci nu e tocmai pe placul său! Şi mai ales, să faci cumva să nici nu te ţii de promisiuni!!!
De ajutor este şi Marte, prin faptul că îşi va relua mersul direct, aducându-ţi mai multă activitate în ceea ce priveşte relaţiile sentimentale dar şi creativitatea.
Acum ai şansa să dai glas viziunilor tale, să le pui pe roate, să le faci să existe! Una peste alta, este o săptămână care poate însemna începuturi, în ceea ce te priveşte. Mai vin şi altele în cea care urmează, dar deocamdată profita de momentele de acum, de zilele 21 – 22 mai, ia în calcul ceea ce ai experimentat şi înţeles în ultima lună, şi priveşte cu încredere către viitor.

Rac

Şi dacă nu ţi-am zis până acum….se anunţă eventuale reparaţii/ îmbunătăţiri/ înnoiri în ceea ce priveşte casa ta. Toate semnele de apă au un numitor comun în acesta săptămâna: experienţele care se pot derula au ecou în relaţia cu străinătatea (în variate moduri), au un ecou în plan emoţional şi se propagă apoi în interiorul propriei fiinţe. Nici tu nu stai altfel. Indiferent de unde am începe, aceste trei sectoare sunt energizate pentru tine. Îţi vine să călătoreşti, fie pentru studii, fie pentru a-ţi lărgi orizonturile, fie pentru a avea momente frumoase cu persoana dragă sau copiii, indiferent cum, acestea toate îţi aduc şi ţie un puternic sentiment de conexiune cu tot ce eşti tu! Aveai nevoie de asta! Este o recalibrare binemeritată!
Şi dacă mai aveai în familie discuţii, acum cu Marte direct, lucrurile se aşează, se temperează, se găsesc soluţii de reconciliere. Nu vin numai din partea ta, toţi vor simţi că e bine să lase la o parte tensiunile!
Nu uita că eşti pe ultimele sute de metrii cu Jupiter în zodia ta. Este o ocazie pe care nu o ai decât la 12 ani odată! Pentru încă o lună de zile mai ai timp să însămânţezi proiecte pe termen lung, caută să îţi pui în aplicare ideile creative care vor da roade financiare, din vara acesta!

Leu

Asemeni celorlalte zodii de foc, nici tu nu eşti departe de marile infuzii de energie ale săptămânii. Tu te simţi inspirat şi convingător, poţi declanşa în orice ascultător orice sentiment, poţi să ajungi uşor să fii ascultat şi înţeles! Marte este aliatul tău, împreună cu Soarele din zodia Gemeni care îţi scot în faţă vechile prietenii, vechii tovarăşi. La o ieşire poţi afla veşti bune, poţi primi răspunsuri la ceea ce te preocupă de mult.
Ziua de 22 mai este una numai bună de obţinut susţinerea unor persoane influente, poate chiar susţinerea lor materială în proiectele tale. Ai mari şanse să îi atragi către o investiţie pe care vrei să o faci, acum puteţi încheia contractele de colaborare şi în final, să derulaţi lucrurile ….să le faceţi să se mişte….să avanseze către o nouă etapă!
Asemeni zodiilor de Foc, şi tu ai de lucrat puţin la învăţămintele pe care le-ai primit din ultimele perioade, este necesar să ţii cont de ele pe viitor. Familia este de partea ta, te ajută şi financiar, numai bine să îţi poţi continua ceea ce ai început şi nu mai reuşeai să duci la capăt! Poate fi vorba şi de un proiect imobiliar ce stagna!

Fecioara

Dacă Marte şi-a reluat mersul direct, în zona banilor tăi, asta are efecte pentru tine direct în buzunarele tale! Şi dacă tot aşteptai bani mai mulţi, un job mai bine plătit, nişte rezultate materiale în urma talentelor tale native ….acum găsesc cu uşurinţă drumul către tine! Marte este în trigon cu Soarele toată zodia Gemenilor şi cariera ta, proiectele tale personale vor avea şansa se crească şi să aducă roadele cuvenite, în bani!
Din acesta săptămână se poate spune că devii din ce în ce mai vizibil în faţa celorlalţi, autoritatea îţi este recunoscută, poziţia ta socială este îmbunătăţită vizibil, în final, după mult timp!
Este o săptămână în care este indicat să te întâlneşti şi să interacţionezi cu persoanele care îţi sunt mentori, protectori, ei au multe sfaturi bune de dat. Îi poţi întâlni la o simplă petrecere sau o întâlnire de grup.
Tot acolo îţi poţi întâlni şi un viitor partener de afaceri, dacă eşti deschis şi dai voie celor cu care interacţionezi să îşi dezvolte calităţile. Dar dacă lucrurile sunt aranjate deja, zilele acestea vă puteţi întâlnii să retuşaţi acordurile, contractele, clauzele.
Totuşi, semnează-le de săptămâna viitoare, de miercuri – joi, după Lună Noua din Gemeni!

 Balanţa

În sfârşit, dacă te-ai simţit legat, strâmtorat, neputincios în ultimele luni de zile, ei bine ….începând cu această săptămână Marte îşi va relua mersul direct, şi de aici începe perioada de forţă pentru tine!
Eşti liber a demara orice fel de acţiune ţi-ai propus, însă…. încă evitând – pe cât posibil – a te expune unor riscuri necugetate. În ceea ce priveşte cariera, fii deschis noutăţilor, în această săptămână. Ţi-ar prinde bine nişte schimburi de experienţă cu persoane din afara acestei ţări sau poate chiar nişte călătorii pe tărâmuri îndepărtate. Pe de altă parte, veşti bune se anunţă şi în sectorul partenerial. Practic, culegi roadele înţelegerii pe care ai acordat-o persoanei iubite sau în urma unor asocieri pe care este bine să le începi chiar din aceste zile!
Cât suntem în zodia Gemenilor, relaţiile cu străinătatea încep să curgă şi dacă te ocupi de comerţ, de transporturi, curierat, transmitere informaţii , cursuri la distanţă….aceste activităţi or să curgă din abundenţă!
Aşa cum spuneam în introducere, valabil tuturor semnelor de aer, banii încep să îşi găsească drumul,dar pentru că fluxul lor să curgă neîntrerupt, este bine să ai un jgheab pe care să îl construieşti de pe acum. Cu alte cuvinte, creează-ţi o conduită, o deontologie personală, un ritm de muncă şi…ţine-te de treabă! Mai ales, nu întrerupe lucrul nici măcar o zi! Stai focusat!

Scorpion

Marele Trigon pe semne de apă, din 21 mai te implică şi pe tine şi are impacat asupra relaţiilor tale cu străinătatea. Sunt unii Scorpioni care au de rezolvat probleme relaţionale, de dragoste, şi de abia acum găsesc maniera de a o face, de a acţiona.
Alţii, doresc să facă vizibile gesturile lor creative, vor să facă cunoscute operele lor de artă, nu aveau sursele la îndemână, nu erau toate condiţiile încheiate! Sunt şi Scorpioni care se hotărăsc să câştige dintr-o afacere de suflet pe care o aveau în vedere. Relaţia multor nativi cu copiii se poate restabili, pot să câştige procese în instanţă dacă este necazul sau pot în final să se bucure mai mult de statutul de părinte! Unii chiar de acum se pregătesc de aşa ceva!
Este loc pentru toate versiune de exprimare a creaţiei, pentru că noi creăm la nivel fizic, spiritual emoţional şi mental….
Toată perioada cu Soarele în Gemeni, vor avea de lucrat la proiectele deţinute împreună cu altcineva, pot avea acces la bunurile partenerului sau pot încheia socotelile cu acesta, dacă sunt în litigiu! Marte ajută persoanele implicate să ajungă la o înţelegere. Scorpionii dintre toate zodiile de apă, acum sunt cei mai înrobiţi de acest Saturn din zodia lor care i-a maturizat indiferent de vârstă! Mai este şi Luna Neagră în zona imaginii publice, care nu face decât să vină cu provocări, se poate spune că le este destul de greu!
Dar aleg finalul de săptămână să se implice în muncă, chestiuni de rutină, treburi care cer migală, numai să nu mai stea atât de încordaţi în tot felul de dileme pe care încă nu le-au rezolvat!

Săgetător

Soarele în Gemeni vine cu oportunităţi de a energiza relaţia de parteneriat, nu contează că este de cuplu sau de afacere! Vin noi şanse de a încheia relaţii noi de aceste tipuri. Prietenii şi vechi şi noi apar şi reapar, dar ele nu sunt o sursă bună de urmat, mai ales dacă vrei să te îndrume în problemele financiare pe care poţi să le ai.
Dacă vrei să începi o asociere, este recomandat să demarezi discuţiile săptămâna acesta dar să semnezi acte începând de miercurea viitoare, de după Luna Noua din Gemeni.
Cât este vorba de banii tăi, cumva tot din familie vine scăparea. Tot acolo vin şansele de a face bani în urma unor bunuri pe care membrii casei le pun la bătaie.
Cum puneam, Marele Trigon vine cu oportunităţi şi în plan financiar, poţi să faci rost de bani în urma vânzării unei proprietăţi sau soseşte fix acum o moştenire. Se pot astfel încheia etapele dobândirii unor bunuri ce aparţineau familiei. Nu se poate spune că este afacerea perfectă, poate nu sunt tocmai banii pe care îi sperai dar poate fi ceva important şi, numai bine, la fix pentru ce ai tu nevoie.
Sâmbătă şi duminică nu îţi amplifica discuţiile cu copiii, persoana iubită, căci este vreme de agresivitate, nervozitate, aşa că ai puţină răbdare! Dacă vrei să îţi foloseşti timpul bine, fă ceva creativ ocupă-te de un hobby şi nu te preocupa că îţi iei timp pentru tine, deoarece vei vedea că şi alţii vor dori să fie lăsaţi în pace pentru un timp!

Capricorn

Poţi spune că s-a mai evaporat un blocaj, un obstacol, că ţi s-a mai ridicat o greutate din calea spre ceea ce înseamnă cariera ta. Marte este direct, gata cu probele şi lecţiile dar rămâne în careu cu Pluton din zodia ta!
Cu toate astea, ai mai multe motive să duci la îndeplinire ceea ce ţi-ai propus şi te desprinzi de diverse motivaţii pentru a nu face ceva!
Cu atât mai mult se deblochează şi sprijinul de care ai nevoie pentru a reuşi în carieră…. colegii te susţin, de muncă o să tot ai! În ceea ce priveşte viaţa ta socială, este poate mai bine să îţi părăseşti tiparele vechi, să accepţi şi ideile noi din partea altora.
Marele Trigon pe semne de apă vine cu noi prezente în viaţa ta, o nouă relaţie, o nouă cunoştinţă (un fost partener sau un prieten care acum îţi intră la inimă) dacă eşti singur! Dacă nu, poţi acum să redresezi relaţia de căsnicie implicând partenerul într-o colaborare frumoasă (ceea ce nu era principiul tău)! Desigur că poţi să îţi întâlneşti o veche cunoştinţă sau printr-o persoană nouă să ai acces la o veche idee de-a ta, şi uite aşa, să intri într-un parteneriat de afaceri! Este un salt în conştiinţă pentru Capricorni, ei răstoarnă tipare vechi în aceste zile! Pot să fie spontani şi plini de surprize, în ciuda firii lor rezervate!

Vărsător

Deşi sunt puţini vărsători care să nu fie implicaţi în munca de creaţie, chiar şi aceştia vor simţii nevoia să îşi ocupe timpul măcar cu un hobby, din care să facă un ban, o afacere. Pentru ceilalţi, care trăiesc în viitor, din munca lor creativă, intrarea soarelui în Gemeni le aduce numai şanse de a spori imaginaţia, simţul artistic. Dau tot ce este mai bun din ei, chiar şi în simplele relaţii umane unde pot să îşi exprime sentimentalismul profund şi plin de resurse pe care îl au.
Marte este în zona depărtărilor şi acolo îi atrage pe vărsători, fie cu imaginaţia, fie fizic…. mirajul acesta le umple sufletul de noi pachete de creaţie, numai bună de folosit în viitor.
Marele Trigon , că în cazul celorlalte zodii de Aer, vine cu influenţe în planul financiar, muncă şi cariera.
Numai că Vărsătorii au de dat dovada respectării programului de muncă, a ritmului impus de sarcinile pe care le au. Neptun şi Luna în Peşti, în zona banilor, le poate crea iluzii că pot câştiga uşor, dar Saturn din Scorpion le aminteşte că planificarea este esenţială!
Este foarte bine să rămână focusati şi să îşi respecte programul de odihnă căci simt că pot face multe acum, dintr-o dată, iar acest lucru poate fi departe de adevăr!

 Peşti

Pentru Peşti, de mult spuneam eu că le frunzăreşte ideea de a se deplasa în străinătate….Marele Trigon îi îndeamnă şi pe ei, asemeni celorlalte semne de apă, să îşi caute pe meleaguri străine o părticică din ei.
Desigur, poate fi vorba despre o persoană dragă, sau pur şi simplu o destinaţie anume!
Au nevoie să se destindă, să iasă, să vadă, să fie acolo, undeva!
Pentru cei care colaborează cu persoane din străinătate, este excelentă perioada de final de săptămână! Indiferent ce relaţii sunt, ele aduc mulţumire şi împlinire, susţinere!

Cât suntem în zodia Gemeni, Peştilor le vine mănuşă ajutorul familiei care încearcă să îi suplimenteze conturile cu anumite ajutoare materiale, bani, bunuri ce aparţin familiei.
Nu se poate spune că toate lucrurile decurg excelent, mai ales dacă sunt de rezolvat anumite nelămuriri chiar dacă Marte este direct, Soarele rămâne în careu cu Neptun din Peşti creând anumite divagaţii, dezorientări, neclaritate, amăgire.
Se poate spune că este o săptămână liniştită, cu câteva zile mai agitate, sâmbătă şi duminică.

O săptămână plină de revelaţie şi inspiraţie!

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.