Horoscop

Horoscopul lunii mai 2015

Peştii vor atrage atât admiraţia cât şi invidia celor din jurul lor, în timp ce balanţele vor avea parte de câştiguri neaşteptate! Vezi ce-ţi rezervă astrele în luna mai!

Peştii vor atrage atât admiraţia cât şi invidia celor din jurul lor, în timp ce balanţele vor avea parte de câştiguri neaşteptate! Vezi ce-ţi rezervă astrele în luna mai!

Horoscop mai Berbec

Berbecii trebuie să fie mult mai darnici şi mai permisivi în această lună, în special pe data de 3 mai. Vor vedea că atunci când ajuta pe cineva, de plăcere şi fără interese ascunse, vor primi înapoi mai mult decât se aşteptau. Tot la începutul lunii, o persoană apropiată vă va cere ajutorul. Dacă aveţi timpul şi resursele necesare, ajutaţi-o. Dacă nu, încercaţi să o refuzaţi politicos şi arătaţi compasiune. Ştim cu toţii că nu este bine să dai într-o persoană aflată deja la pământ. Pe data de 17 mai este posibil să primiţi nişte veşti bune legate de venituri. Tot în jurul acestei date este posibil să vă simţiţi şi mai epuizaţi, însă având în vedere faptul ca răsplată nu va înceta să apară, simţiţi că puteţi să duceţi totul până la bun sfârşit. Trebuie să acordaţi importanţă cheltuielilor şi să încercaţi să fiţi mai rezervaţi. Nu ar strica să puneţi sus din aceşti bani, pentru zile mai puţin norocoase.

Horoscop mai Taur

Taurii care se află în căutarea jumătăţii, au toate şansele de reuşită în această săptămână. Aveţi însă grijă, şi în caz că nu vă place de persoana respectivă, încercaţi să fiţi cât mai politicoşi şi refuzaţi-o cu diplomaţie. Din punct de vedere profesional majoritatea taurilor vor avea parte de multe reuşite. Important este să lucreze cu pasiune şi să nu se dea bătuţi la cel mai mic impediment. Cine îşi urmează pasiunile şi visele nu se va considera niciodată prea obosit şi întotdeauna va lucra cu mult spor şi drag. Dacă încă nu ţi-ai dat seama de vacaţia ta, încearcă să îţi acorzi puţin timp, pentru a realiza ce îţi place ţie cel mai mult să faci. Vei vedea că răspunsul nu va înceta să apară. Ai încredere în tine! De energie şi motivaţie nu duci lipsa, aşa că profită din plin de aceste momente.

Horoscop mai Gemeni

Gemenii trebuie să aibă mai multă grijă de ei în această lună. Vizat este domeniul sănătăţii, aşa că aceştia trebuie să evite pe cât posibil tensiunile. Cel mai bine este să se ferească de persoanele furioase şi să nu intre în unda lor de acţiune. Dacă şi aşa se întâmplă să fie luaţi în vizor, gemenii trebuie să încerce să-şi menţină calmitatea şi să nu lase afectaţi de răutăţile din jurul lor. Dacă nu vor lua totul personal, vor vedea că vor avea puterea să treacă peste tot, cu bine. În jurul datei de 17, ar trebui să te apuci de proiectul mult dorit. Încearcă să faci totul în secret şi nu împărtăşi ideile cu nimeni. Nu se ştie cine ţi le poate fura. În 21 mai, după ce Soarele intră în Gemeni, vei avea parte de multe reuşite.

Horoscop mai Rac

Racii sunt foarte comunicativi şi sociabili în această lună. Indiferent că aleg să lucreze individual sau în echipă, vor radia de fericire şi îi vor molipsi cu uşurinţă şi pe cei din jurul lor! Acest lucru este benefic, mai ales pentru racii care nu au avut parte de momente prea fericite în ultimele zile. A te înconjura de persoanele dragi şi care te inspiră este un lucru extrem de benefic, aşa că aceştia trebuie să profite din plin de aceste momente. Chiar şi dacă îţi vei dori să fii singur în aceste zile, prietenii nu îţi vor permite acest lucru şi te vor lua la tot felul de activităţi. În dată de 27 mai vei face o persoană foarte fericită. Să fie oare vorba de partenerul de viaţă sau de viitorul (în caz că eşti singur/ă)? Asta rămâne de văzut doar de către tine!

Horoscop mai Leu

Leii vor fi foarte ocupaţi în această lună, iar asta înseamnă că trebuie să profite din plin de momentele libere de acasă şi să se odihnească mai bine. Aceştia trebuie să fie conştienţi de faptul că nu vor reuşi să-şi ducă la bun sfârşit tot ce şi-au propus, dacă se vor extenua la maxim. Încarcă-ţi bateriile după fiecare moment solicitant şi vei vedea cât de mult îţi va creşte productivitatea. Pe data de 17 mai se anunţă veşti bune legate de cariera ta. Fie îţi vei schimba job-ul cu unul mai potrivit pentru bine (şi mai bine plătit) fie vei primi avansarea mult aşteptată. Dacă vei primi o ofertă bună, accept-o căci acum este momentul cel mai potrivit. Chiar dacă vei avea mai multe responsabilităţi, te vei apropia mai mult de ceea ce îţi place să faci. Aşadar, fii cu ochii-n patru şi nu lăsa norocul să treacă pe lângă tine! Nu se ştie când te vei întâlni cu această şansă!

Horoscop mai Fecioară

Unele fecioare vor lua legătura în această lună cu nişte prieteni vechi. În ciuda faptului că nu au mai vorbit de mult timp, această revedere la va face o deosebită plăcere. Alte fecioare simt că au nevoie de mai multă relaxare şi vor dori să plece pe la jumătatea lunii, într-o excursie. Acest lucru este extrem de benefic, mai ales dacă nu au fost libere, sau nu avut posibilitatea să facă acest lucru, de 1 mai. La întoarcere, nativii acestei zodii vor fi plini de energie şi vor da randament în tot ce vor face. Aveau nevoie de aceste momente de libertate, pentru a-şi pune ordine în gânduri. La sfârşitul lunii, unele fecioare vor avea de luat nişte decizii destul de dificile. Cel mai bine este să pună în balanţă atât avantajele cât şi dezavantajele şi apoi să ia o decizie definitivă.

Horoscop mai Balanţă

Balanţele vor sta neaşteptat de bine cu banii în această lună. Asta nu înseamnă că trebuie să înceapă să cheltuie nesăbuit, chiar dacă majoritatea cunoştinţelor vor alege să se răsfeţe în weekendul liber de 1 mai. Balanţele trebuie să îşi strângă banii pentru a nu avea parte de momente financiare dificile în viitor. La mijlocul lunii, o cunoştinţă va avea nevoie de ajutorul tău. Încearcă să îi fii de folos în măsura posibilităţilor, căci nu se ştie când îţi va întoarce acest favor. Sfârşitul de luna le va prinde pe balanţe, epuizate însă mulţumite. Totul le va ieşi cum îşi doresc, în ciuda complicaţilor care vor apărea. Rezultatul final este cel care contează, aşa că cel mai bine este să uite de momentele stresante. Acestea trebuie să se relaxeze şi să-şi încarce bateriile pentru luna iunie.

Horoscop mai Scorpion

În această lună Scorpionii se vor concentra foarte mult pe viaţa sentimentală. Dacă nu se află într-o relaţie, vor încerca pe cât posibil să îşi schimbe statusul. Aceştia trebuie să aibă grijă şi să-şi alegă cu grijă viitorul partener. Un alt pericol îl reprezintă şi fluturii din stomac ce nu îi vor mai lăsa să gândească lucid şi vor tinde astfel să ia decizii deloc inspirate. Încearcă să îţi păstrezi cât mai mult verticalitatea şi nu te lăsa purtat/ă chiar atât de uşor de mrejele iubirii. Graba nu îţi va aduce nimic bun şi vei risca să îţi alegi o persoană nepotrivită. Scorpionii implicaţi într-o relaţie, vor simţi nevoia să iasă mai mult cu persoana iubită. Aceştia ar trebuie să profite de minivacanţă de 1 mai. În acest fel îşi vor pune ordine în relaţie şi lucrurile o vor lua pe un făgaş bun. Din punct de vedere financiar, scorpionii stau destul de bine, deci nu există motive de îngrijorare. Mai multă atenţie la capitolul sănătate: puţină mişcare nu strică!

Horoscop mai Săgetător

Săgetătorii pot avea parte de nişte momente mai tensionate, în special la începutul lunii mai. Cel mai bine este că aceştia se evite toate discuţiile contradictorii şi să dea explicaţii doar atunci când li se cere acest lucru. Dacă alţi săgetători se hotărăsc să îşi pună bazele propriilor proiecte (afaceri) ar trebui să fie foarte discreţi în această privinţă. Doar persoanele apropiate lor trebuie să le ştie ideile. În rest, din punct de vedere financiar săgetătorii nu o duc nici prea bine, nici prea rău. Dacă îşi vor vedea de treaba lor vor vedea că viaţa li se va simplifica mai mult decât se aşteptau. Cu sănătatea unii săgetătorii nu stau prea bine, şi ar trebui să încerce să-şi rezolve nişte vechi probleme. Ziua de 23 mai, va fi una extrem de benefică pentru aceşti nativi.

Horoscop mai Capricorn

Capricornii doresc să profite din plin de minivacanţa de 1 mai şi îşi fac planuri de călătorie. Aceste zile de relaxare le vor prinde bine, mai ales că majoritatea nativilor nu au avut parte chiar de cele mai bune momente în ultimul timp. Acum este momentul să întâlneşti noi oameni şi de ce nu, să îţi faci noi prieteni. Luna plină din 3 mai, te face să fii foarte sociabil/a şi carismatic/a. Toată lumea va fi fermecată de tine, aşa că fii cu ochii-n patru! Dacă nu ai partener, acum ai toate şansele să-l găseşti. Pe data de 17 mai vei primi o propunere neaşteptată. În ciuda faptului că nu eşti o persoană căreia îi place să rişte, acum simţi că ai energie necesară trecerii peste această provocare. Înainte de a lua o decizie, pune în balanţă riscurile şi beneficiile de care poţi avea parte de pe urma acestei situaţii. Doar aşa vei lua cea mai bună hotărâre!

Horoscop mai Vărsător

Vărsătorii trebuie să muncească mult în luna mai dacă vor dori să îşi ducă la bun sfârşit tot ce şi-au propus. Se vor simţi extenuaţi, aşa că cel mai bine este să încerce să profite de toate momentele libere, pentru a-şi încărca bateriile. Chiar dacă luna mai se anunţă a fi una plină de activităţi pentru vărsători, acest lucru nu trebuie să îi sperie, deoarece câştigurile lor vor fi rotunjite substanţial, iar acest lucru le va produce o mare fericire. Alţi vărsători se hotărăsc să petreacă mai mult timp alături de cei dragi şi se hotărăsc să iasă împreună la aer liber, pentru a se umple de energie. Acest lucru este extrem de benefic, deoarece îi va ajuta să fie foarte productivi la locul de muncă. Stresul şi nervii nu vor avea ce să mai caute în viaţa lor, iar acest lucru le va aduce beneficii atât pe plan financiar cât şi sentimental.

Horoscop mai Peşti

Pentru unii peşti începutul de lună poate debuta din nefericire cu nişte probleme. Persoanele care se afla într-o astfel de situaţie delicată, trebuie să încerce să se menţină cât mai puternice şi vor vedea că doar aşa vor reuşi să treacă peste tot. Soarta uneori, doreşte să ne dea nişte lecţii şi nu avem altceva de făcut decât să ne resemnăm şi să învăţăm ceva din ele. Alţi peşti se hotărăsc să exploreze locuri noi şi de ce nu, să îşi facă noi prieteni. Din punct de vedere financiar o vor duce excelent, iar acest lucru le va permite să-şi satisfacă toate poftele. Pe data de 30, peştii vor fi în centrul atenţiei şi vor atrage atât admiraţia cât şi invidia celor din jurul lor. Acest lucru îi va face să se simtă excelent în pielea lor, lucru ce le va încărca bateriile cu multă energie pentru luna iunie.

Sursă foto: overthemoonmag.com

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.