Horoscop

Horoscopul lunii iunie 2015

Majoritatea nativilor își fac planuri de vacanță, în timp ce alții vor avea parte de câștigurile mult așteptate. Vezi ce-ți rezervă astrele la început de vară!

Majoritatea nativilor își fac planuri de vacanță, în timp ce alții vor avea parte de câștigurile mult așteptate. Vezi ce-ți rezervă astrele la început de vară!

Horoscop iunie Berbec

Berbecii care au de finalizat o lucrare, un proiect, și simt că timpul îi presează, vor vedea că dacă vor da dovadă de perseverență vor finaliza totul până la sfârșitul acestei luni. Începând cu data de 2 iunie, berbecii care lucrează sau au de-a face cu domenii ce presupun comunicarea, vor avea parte de reușite, deoarece astrele le trimit un imbold pe acest sector. Alți berbeci simt nevoia să socializeze mai mult, sau chiar să meargă în mici excursii, iar acest lucru îl vor pune în practică din plin începând cu data de 16 mai, atunci când Lună Noua îi sprijină. După 24 iunie, atunci când Marte intră în Rac, simți nevoia să petreci cât mai mult timp de calitate în sânul familiei. Profite din plin de aceste momente, pentru a-ți încărca bateriile.

Horoscop iunie Taur

Când vine vorba de venituri, se pare că taurii sunt norocoșii acestei luni. Începând cu data de 2 iunie, acestora li se pot ivi niște posibilități de câștiguri suplimentare, așa că trebuie să fie cu ochii-n patru, pentru a nu rata această șansă! În ciuda faptului că la început, berbecii au senzația că alții au parte de mai multe beneficii, se pare că șansa le surâde și lor, așa că trebuie să ia totul ușor și să nu se impacienteze. Vor vedea că dacă se motivează suficient să-și rotunjească veniturile, totul le va ieși așa cum își doresc, în special după data de 16 iunie. Luna Nouă le va da multă energie și trebuie să profite din plin de aceste momente. După 28 iunie, taurii singuri au toate șansele să-și găsească perechea, în timp ce nativii implicați într-o relație, au parte de momente pline de romantism.

Horoscop iunie Gemeni

Luna Plină de pe 2 iunie le aduce în prim plan gemenilor iubirea. Unii nu se vor simți pregătiți pentru acest pas, dorind să-și pună în ordine cariera sau afacerile. Cel mai bine este să se lase purtați de acest val și să nu se opună dar nici să nu cedeze dacă se simt presați. Luna Noua din 16 iunie vine cu un plus de energie și pentru gemeni, iar acest lucru este unul extrem de benefic, deoarece îi va ajuta să își ducă la bun sfârșit tot ce și-au propus pentru această lună. Aceștia trebuie doar să aibă răbdare și să nu se lase afectați prea mult de momentele tensionate ce pot apărea pe parcurs. Atunci când se simt copleșiți, trebuie să îi lase pe cei din jurul lor să îi ajute. Atunci când li se oferă sprijinul, ar trebuie să îl accepte mai des. Pe data de 23 iunie, pot apărea situații tensionate la job, când colegii parcă nu mai vorbesc unii cu alții în aceeași limbă și sunt puși doar pe ceartă. Cel mai bine este să te ții cât mai la distanță de acest conflict.

Horoscop iunie Rac

Racii sunt ocupați la acest început de lună cu lucruri legate de rutina zilnică. Luna Plină de pe 2 iunie îi ajută să se descurce cu toate sarcinile în timp record. Energia de care au parte îi ajută să se concentreze cu ușurință la tot ce au de făcut, și se pare că nimic nu reușește să îi distragă. Data de 16 iunie le poate aduce în prim plan niște temeri sau niște probleme mai incomode, pe care tot evită să le rezolve. Cel mai bine ar fi să „ia taurul de coarne” și să le înfrunte. Dacă vor da dovadă de siguranță și stăpânire de sine, vor trece cu ușurință peste tot. Pe 21 iunie, atunci când Soarele intră în rac, primești un nou val de energie. Gândul tău este doar la vară, la căldură și de ce nu, la mare. În concluzie, finalul acestei luni te prinde făcându-ți planuri de vacanță.

Horoscop iunie Leu

Leii se decid să petreacă mai mult timp alături de prieteni. Simt nevoia să se relaxeze, iar acest lucru le va fi extrem de benefic, deoarece le va da imboldul de care au atâta nevoie pentru a-și duce la final tot ce și-au propus pentru această lună. După 2 iunie, aceștia vor alege totuși să se refugieze mai mult în căldura propriului cămin pentru a-și pune în aplicare toate ideile care le vin. Așadar, leii care au tangență cu lumea artistică, a creației, vor primi un plus de inspirație în această lună. După 16 iunie, nativii vor alege să socializeze mai mult, și așa vor ajunge să cunoască oameni la fel de ambițioși ca și ei. Faceți schimb de idei și vedeți dacă puteți să puneți bazele unui parteneriat. Încercați pe cât posibil să evitați conflictele și oamenii răutăcioși. Finalul lunii îi prinde și pe lei, cu planuri de vacanță.

Horoscop iunie Fecioară

Fecioarele trebuie să profite din plin de zilele libere de care au parte la începutul acestei luni, deoarece se anunță zile pline de activități. Acestea vor primi un imbold în ceea ce privește cariera, și trebuie să profite din plin de această oportunitate. Chiar dacă vor simți că presiunea este prea mare și sunt la un pas să cedeze, nu trebuie să se dea bătute. Pentru a face față, trebuie să se odihnească bine nopțile și să înarmeze cu mult curaj. Este posibil ca această oportunitate, să fie acea șansa care se ivește doar o dată în viață, așa că nu trebuie să o lase să treacă pe lângă ele. Vor vedea că în cele din urmă, aceste zile încărcate se vor finaliza cu bine, însă nimic nu se va compara cu sentimentul de satisfacție pe care îl vor simți după depășirea tuturor obstacolelor.

Horoscop iunie Balanță

Balanțele trebuie să fie foarte atente la toate informațiile pe care le primesc din partea celor din jurul lor. Este posibil ca în sfârșit să primească o veste mult așteptată. După Luna Noua din 16 iunie, poți avea parte și de câștiguri materiale de pe urma acestei vești, iar acest lucru îți va produce o mare bucurie. Alte balanțe, vor avea în schimb succes la job sau la examene (dacă încă studiază). Acest lucru se datorează imboldului de energie de care vor avea parte din plin, pe toată întinderea lunii iunie. Balanțele care vor alege să socializeze mai mult, vor avea toate șansele ca asemeni leilor, să își găsească niște persoane care se afla pe aceeași lungime de undă cu ei. Aceștia pot face schimb de impresii, însă trebuie să păstreze o oarecare distanță, deoarece nu se știe dacă respectivele persoane sunt chiar de încredere.

Horoscop iunie Scorpion

Scorpionii sunt cam puși pe cheltuială în această lună, și ar face bine să fie mai cumpătați, dacă doresc să meargă fără nicio grijă în vacanță. Luna Plină din 2 iunie, este cea care te îndeamnă să cumperi mai mult decât ai nevoie, așa că încearcă să nu cazi atât de ușor pradă acestei ispite. Alți scorpioni vor sta bine la capitolul carieră și lucrurile o vor lua pe un făgaș normal (în special dacă au avut parte de momente tensionate). La capitolul dragoste, scorpionii vor sta excelent în această lună. Cei care se află de mai mult timp într-o relație, vor alege să facă marele pas, cei care sunt singuri, vor avea toate șansele să le pice cineva cu tronc, iar cei care au parte de conflicte vor reuși să îngroape în sfârșit securea războiului.

Horoscop iunie Săgetător

Din punct de vedere profesional, săgetătorii o duc foarte bine în luna iunie. Zilele libere pe care le-au prins la început de lună, îi vor ajuta să se întoarcă la muncă plini de energie, și astfel vor avea parte de succes. Alți săgetători trebuie să fie mai indulgenți cu cei din jurul lor, mai ales dacă se află în funcție de conducere, și să nu mai sară ca arși, atunci când nu le convine ceva. Doar în acest fel vor vedea că vor avea parte de cele mai bune rezultate. Alți săgetători vor avea parte de momente destul de stresante, iar cel mai bine este să încerce să-și mențină cât mai mult calmitatea (chiar dacă le va fi dificil). Cu multă răbdare și cu încredere în forțele proprii, vor reuși să treacă și peste aceste momente mai solicitante.

Horoscop iunie Capricorn

Capricornii care nu sunt implicați într-o relație, vor putea întâlni o persoană din trecut, cu care ar putea să înfiripe o poveste de dragoste, deoarece vor realiza că încă mai au sentimente pentru ea. Alți capricorni simt că nimeni nu îi înțelege și ar dori să se izoleze într-o lume proprie, ferită parcă de răutățile celor din jur. În astfel de momente, aceștia trebuie să își păstreze cât mai mult încrederea în forțele proprii și să nu se lase chiar atât de mult afectați. În cele din urmă vor vedea că va răsări soarele și pe strada lor, și chiar vor avea parte și de niște câștigurile mult așteptate.

Horoscop iunie Vărsător

Vărsătorii vor fi foarte activi în această lună. Munca în echipa îi va motiva mai mult ca niciodată și îi va ajuta să obțină cele mai bune rezultate. Nici cu vorbitul în public nu vor sta prea rău și vor avea mare putere de convingere. În acest fel, vărsătorilor le vor veni multe idei de afaceri, proiecte și cel mai bine ar fi să încerce să le pună în practică, deoarece nu se vor mai întâlni prea des cu aceste oportunități. Nici la capitolul energie, capricornii nu vor sta prea rău în luna iunie și îi vor molipsi pe toți cei din jurul lor cu entuziasmul și puterea de care dau dovadă. Acest lucru este unul benefic, deoarece îi va face să plăcuți și apreciați, atât la serviciu, cât și acasă.

Horoscop iunie Pești

În ciuda faptului că simt că stagnează sau nu se află în cel mai bun moment al lor în carieră, peștii nu ar trebuie să se lase deznădăjduiți, deoarece aparențele înșeală. Este destul de posibil să primească niște vești excelente, o mărire de salariu, o promovare, cât de curând, iar acest lucru îi va umple de entuziasm. Începând cu data de 16 iunie, peștii vor fi foarte activi și plini de energie, și vor simți că au puterea de a muta munții din loc. În aceste momente, trebuie să se concentreze doar pe lucrurile care contează cu adevărat pentru ei și să încerce să-și ducă la capăt tot ce și-au propus. Sfârșitul de lună îi găsește pe alți pești cu gândul la vacanță, la mare, la soare, și putem să spunem că aceștia merită din plin o relaxare.

Sursă foto: serialboxes.com.
Sursă articol – traducere și adaptare: www.horoscope.com.

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.