Horoscop

Horoscop săptămânal 9-15 mai 2016

În această săptămână vor avea loc extrem de multe evenimente, din cauză că Mercur își face de cap.

În această săptămână vor avea loc extrem de multe evenimente, din cauză că Mercur își face de cap.

Mai exact, Mercur retrograd va trece prin fața Soarelui, fiind cel mai important fenomen astronomic al anului. Semnificația din punct de vedere astrologic este una aparte. Astrologul Mariana Cojocaru ne spune că tranzitul mercurian peste Soare se produce cam de 13 ori la 100 de ani. Acest eveniment poate face că sistemul de comunicații să fie dat peste cap.

Horoscop săptămânal 9-15 mai 2016 zodia Berbec

Berbecilor le vor fi puse la testare abilitățile organizatorice. În acest fel vor avea posibilitatea de a se remarca, și de a le demonstra celor din jur că sunt capabili se gestioneze situațiile dificile. Dacă vor încerca să vadă lucrurile dintr-un unghi pozitiv nu vor avea cum să dea greș. Berbecii care nu sunt încă implicați într-o relație încep să-și pună anumite întrebări legate de viitorul lor sentimental. Aceștia simt că este momentul să se așeze la casa lor. Din  punct de vedere financiar o vor duce destul de bine, deoarece li se vor ivi niște oportunități de câștiguri suplimentare.

Horoscop săptămânal 9-15 mai 2016 zodia Taur

Taurii se vor concentra în această săptămână, mai mult pe dezvoltarea personală, lăsând astfel carieră pe locul doi. Acest lucru se întâmplă din cauză că își doresc să se regăsească pe ei înșiși. Banii sunt și ei importanți, însă, în momentul de față, nu primează în gândurile taurilor. Nativii sunt genul de persoane care reușesc să strălucească fără prea mare efort. Știu că se fac remarcați cu ușurință și tocmai din acest motiv își permit să lase munca pe plan secund. Nici la capitolul dragoste nu stau prea rău, iar cei care sunt implicați într-o relație sunt mulțumiți de felul în care decurge aceasta.

Horoscop săptămânal 9-15 mai 2016 zodia Gemeni

Gemenii nu vor avea parte de un început de săptămână prea bun. Se vor simți ușor confuzi, ca și cum ceva dorește să îi facă să-și schimbe convingerile de viață. În acest fel se vor simți un dezechilibru care nu le va permite să se concentreze pe ceea ce au de făcut. Tranzitul lui Mercur în zodia Taurului îi afectează și îi face să-și pună întrebări referitoare la traseul pe care o ia viața lor. Nativii trebuie să profite de aceste momente și astfel să-și pună ordine în gânduri. Doar așa vor reuși să scape de ceea ce îi apasă și îi distrage de la activitățile zilnice. Pentru a nu se simți singuri pot apela la ajutorul apropiaților.

Horoscop săptămânal 9-15 mai 2016 zodia Rac

Racii vor avea de luat niște decizii destul de importante la început de săptămână, așa că trebuie să fie foarte atenți. Chiar dacă nervii le vor fi întinși la maxim la locul de muncă, nativii trebuie să se autocontroleze. Vor avea șanse să se semneze un contract ce le poate aduce surse de venit suplimentare, și astfel nu trebuie să se lase distrași de lucruri lipsite de importanţă. Cu sănătatea nu vor avea probleme dacă vor respecta orele de somn, și dacă vor mânca mai sănătos. Corpul poate simți nevoia unei detoxifieri după masa îmbelșugată de sărbători, așa că puțină atenție la acest capitol.

Horoscop săptămânal 9-15 mai 2016 zodia Leu

Leii sunt puși pe refuzuri în această săptămână. Aceștia ar trebui să analizeze mai bine propunerile făcute și să pună în balanță atât avantajele cât și dezavantajele, deoarece vor risca să piardă niște oportunități de câștiguri suplimentare. Tranzitul lui Mercur în Taur îi afectează și pe ei, nu într-un mod prea fericit, însă nativii trebuie să găsească o modalitate de redobândire a puterii de concentrare. Atenție la comunicare! Este posibil să fiți percepuți greșit de partenerul de viață și astfel pot lua naștere conflicte. Această săptămână este prea importantă pentru lei, vor avea parte de multă acțiune în special la locul de muncă, așa că trebuie să își gestioneze cu grijă relația de cuplu, deoarece au nevoie de toată susținerea partenerului de viață.

Horoscop săptămânal 9-15 mai 2016 zodia Fecioară

În 10 mai, tranzitul lui Jupiter în zodia fecioarei poate aduce lucruri pozitive, dar și unele negative. Cele bune se referă la oportunitățile ivite. Aici vorbim de posibilitatea încheierii de noi parteneriate sau proiecte, ceva ce ajută nativii să avanseze profesional. Partea mai puțin bună se referă la greutatea de decidere. Aceste ezitări pot duce la amânarea unor acțiuni prea importante, chiar și la pierderi financiare, așa că fecioarele trebuie să fie mai hotărâte. Dacă vor avea de semnat niște contracte, trebuie să fie foarte atente la cauzele stipulate pentru a nu avea neplăceri în viitor.

Horoscop săptămânal 9-15 mai 2016 zodia Balanță

Balanţele vor să se perfecționeze în aceste zile și astfel doresc să stea în preajma persoanelor de la care au ceva de învățat. Nici nativii noștri nu sunt mai prejos și astfel vor reuși să facă un schimb valoros de informații, și cine știe, în acest fel vor lega și niște prietenii de lungă durată. Balanţele care se simt epuizate trebuie să învețe să se mai relaxeze, din când în când. Chiar dacă au multă treabă nu vor ajunge prea departe, dacă nu vor asculta semnalele transmise de corp.  Balanţele trebuie să acorde o importanță mai mare asupra modului în care comunică, în special cu partenerul de viață.

Horoscop săptămânal 9-15 mai 2016 zodia Scorpion

Scorpionii trebuie să aibă grijă la ceea ce vorbesc în preajma „prietenilor” deoarece sunt predispuși la trădări în această săptămână. Așadar, aceștia nu trebuie să se bazeze prea mult pe sfatul sau pe ajutorul celor din jur, ci să încerce să se descurce prin forțele proprii. Chiar dacă le va fi destul de dificil, pot apela la ajutorul familiei, cea care nu îi va trăda niciodată. În rest, nativii ar putea să resimtă mici probleme de sănătate. Acest lucru se poate datora unui sistem imunitar slăbit. Pot apela la suplimente menite să îi facă mai rezistenți și de ce nu, chiar și la remedii naturiste. Important este să facă ceva în această privință.

Horoscop săptămânal 9-15 mai 2016 zodia Săgetător

Săgetătorii pot avea parte de un mare volum de muncă, la începutul săptămânii, așa că trebuie să încerce să se organizeze cât mai bine. Chiar dacă se vor simți plini de energie, vor risca să se epuizeze și să nu fie capabili să ducă la finalizare toate proiectele începute. Cei care lucrează în sectorul financiar, trebuie să fie foarte atenți pentru a nu face greșeli. Altor nativi li se poate ivi oportunitatea de a călători într-o zonă mult visată, lucru ce le produce o mare bucurie. În viața sentimentală nu vor fi probleme, ba chiar săgetătorii vor simți că lucrurile devin tot mai serioase.

Horoscop săptămânal 9-15 mai 2016 zodia Capricorn

Capricornii care au de dat examene sau doresc să urmeze niște cursuri mai intensive, o să depună mari eforturi pentru a le trece cu brio. Dacă se vor simți lipsiți de energie pot apela la un regim de viață mai sănătos, care să le stimuleze activitatea intelectuală. Luna Nouă în Taur ce le tranzitează casa socializării le va aduce liniște nativilor. În weekend se vor hotărâri să se relaxeze mai mult, pentru a se întoarce cu forțe proaspete la muncă. Cine știe, poate totul se va lăsa cu bonusuri sau creșteri salariale!

Horoscop săptămânal 9-15 mai 2016 zodia Vărsător

Vărsătorii se vor axa pe carieră în aceste zile și chiar își vor dori să facă o schimbare. Asta nu înseamnă că vor să își schimbe locul de muncă, ci se pot gândi și la o avansare. În consecință își vor canaliza toată forța și energia pentru a-și atinge acest scop. Această atitudine, de învingători, îi va ajuta să aibă parte de câștiguri financiare însemnate în viitor. Cu sănătatea nu au probleme și chiar se simt mai plini de energie ca oricând.

Horoscop săptămânal 9-15 mai 2016 zodia Pești

Chiar dacă peștii mai tind să se lase purtați de val, se pare că în această săptămână, vor fi cei mai stabili psihic. La muncă vor avea parte de multe sarcini solicitante, mai ales că nimeni nu le va sări în ajutor, colegii lor sunt cu gândul la următoarea vacanță, așa că tot greul va rămâne în spatele lor. Pentru a putea face față, nativii trebuie să se odihnească mai mult. Vor vedea că totul rău va fi spre bine, când li se vor ivi colaborări ce le pot rotunji substanțial veniturile.

Sursă foto: pixabay.

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.