Horoscop

Horoscop săptămânal 7-13 martie 2016

Majoritatea zodiilor vor avea parte de multă energie și vor face față cu succes provocărilor de care vor avea parte din plin în această săptămână de martie. Vezi ce îți rezervă astrele!

Majoritatea zodiilor vor avea parte de multă energie și vor face față cu succes provocărilor de care vor avea parte din plin în această săptămână de martie. Vezi ce îți rezervă astrele!

Horoscop săptămânal 7-13 martie Berbec

Berbecii trebuie să aibă grijă la investițiile pe care le fac. S-ar putea să nu obțină cele mai bune rezultate, așa că trebuie să se gândească de două ori înainte de a-și folosi banii. Chiar dacă acestora le place să se bazeze pe instinct, impulsivitatea nu îi aduce întotdeauna în cele mai bune situații așa că trebuie să învețe să fie mai ponderați. Dacă se află într-o relație, pot apela la sfatul partenerului.

Horoscop săptămânal 7-13 martie Taur

Taurii vor fi cam irascibili la mijlocul săptămânii. Cei care au parte de niște zile destul de grele vor simți cum epuizarea își spune cuvântul și vor lua foc din orice. Aceștia ar face mai bine să-și acorde câteva momente de răgaz, să-și ia câteva zile de concediu, pentru a se odihni. Vor vedea că după ce își vor reîncărca bateriile, lucrurile nu sunt chiar atât de gri!

Horoscop săptămânal 7-13 martie Gemeni

Gemenii care au probleme doresc să le demonstreze tuturor că sunt capabili să și le rezolve singuri, și astfel decid să nu apeleze la ajutorul celor din jurul lor. Chiar dacă este de lăudat curajul lor, nativii acestei zodii trebuie să aibă grijă și să nu se epuizeze la maxim. Orele suplimentare își pot spune cuvântul și astfel își pot pierde ușor concentrare. Acum că primăvara își face tot mai mult simțită prezenţa, aceștia ar trebui să profite din plin de momentele însorite și să se plimbe în aer liber. Se vor simți mult mai plini de energie!

Horoscop săptămânal 7-13 martie Rac

Racii vor reuși să comunice foarte bine cu persoanele din jurul lor și acest lucru le va aduce satisfacții atât pe plan profesional, cât și în cel personal. Dacă aceștia au planuri de afaceri, acum ar fi momentul să le pună în aplicare, deoarece cariera lor se afla în plină ascensiune. Trebuie să aibă foartă multă încredere în forțele proprii și vor vedea că vor reuși. Nu degeaba s-au zbătut atât de mult să ajungă cei mai buni!

Horoscop săptămânal 7-13 martie Leu

Leii încep să-și recapete încrederea în ei, mai ales că planurile la care lucrează de mult timp încep să prindă contur. Acest lucru le oferă o mare satisfacție, așa că să nu vă mirați dacă îi veți vedea că radiază toată săptămâna de fericire! Chiar dacă pe alocuri se vor îngrijora, susținerea celor apropiați le va fi de mare folos. Important este să devină mai comunicativi și să nu țină grijile doar pentru ei. În acest fel vor avea doar de câștigat și lumea îi va percepe mai calzi și înțelegători!

Horoscop săptămânal 7-13 martie Fecioară

Nativii acestei zodii vor simți nevoia de izolare, însă acest lucru nu este neapărat unul negativ. Cu alte cuvinte aceștia vor dori să-și pună în aplicare planurile la care visează de foarte mult timp. Simt că au amânat totul prea mult, și în sfârșit și-au făcut curaj să creadă în ce le spune instinctul. Fecioarele trebuie să profite din plin de momentele de relaxare și de liniște, pentru a lua cele mai bune decizii. Întreaga lor reușită profesională poate depinde de deciziile pe care le vor lua în această săptămână.

Horoscop săptămânal 7-13 martie Balanță

Balanţele vor avea multă activitate la muncă, însă acestea vor reuși ca de obicei să-și gestioneze foarte bine timpul. Aceștia vor simți că munca lor este tot mai apreciată, lucru ce le va oferi o mare satisfacție și îi va face să aibă mai multă încredere în forțele proprii. În cazul balanțelor care întâmpină probleme în relația de cuplu, acum este momentul să încerce să rezolve conflictele. O discuție sinceră și deschisă cu partenerul de viață îi poate scuti de o nouă ceartă, și se poate finaliza chiar și cu o mult așteptată împăcare.

Horoscop săptămânal 7-13 martie Scorpion

Din punct de vedere profesional Scorpionii trebuie să învețe să fie mai receptivi în această săptămână, deoarece se anunță a fi una extrem de provocatoare. Termenele limita îi fac să se simtă tot mai presați, și astfel tind să fie irascibili cu cei din jurul lor. Aceștia trebuie să fie mai temperați și să-și păstreze calmul chiar și în cele mai grele momente. Doar așa vor reuși să facă față cu bine tuturor obstacolelor ce îi așteaptă! Scorpionii cu probleme de sănătate nu trebuie să mai amâne mult vizita la medicul specialist.

Horoscop săptămânal 7-13 martie Săgetător

Săgetătorii sunt foarte comunicativi, în special la locul de muncă, iar acest lucru îi ajută să treacă ușor peste toate provocările de care au parte. Nativii vor face totul natural, fără a dori să iasă cu nimic în evidență sau să calce pe cadavre pentru a-și atinge scopul, iar acest lucru le va aduce apreciere în rândul colegilor și a superiorilor. Dacă o vor ține tot așa vor avea șanse reale de avansare! Cei cu probleme pe plan sentimental ar trebuie să se învețe să îngroape securea războiul și să-și accepte partenerul așa cum este!

Horoscop săptămânal 7-13 martie Capricorn

Capricornii vor avea parte de critici și de mici răutăți în această săptămână, însă nu se vor lăsa afectați prea mult de acest lucru. Sunt conștienți de faptul că în zilele noastre prea puține critici mai sunt constructive, ci sunt mai degrabă răutăți aruncate în mod intenționat pentru a-i face să-și piardă încrederea în forțele proprii. Cei care doresc să li se întâmple asta, vor avea parte de o adevărată surpriză când vor observa că i-au făcut și mai puternici!

Horoscop săptămânal 7-13 martie Vărsător

Vărsătorii care se află în căutarea unui loc de muncă s-ar putea să aibă noroc în această săptămână. Aceștia nu trebuie să se lase purtați de emoții și să aibă multă încredere în ei atunci când se prezintă la interviu. Nu trebuie să îi sperie ideea de nou, deoarece sunt cele mai descurcărețe zodii și ca de obicei vor reuși să exceleze.

Horoscop săptămânal 7-13 martie Pești

Nativii acestei zodii vor reuși să-și pună ordine în idei în această săptămână. Persoanele care simțeau că ceva îi ține pe loc, dar nu știau ce anume, acum vor avea șansa să descopere care este de fapt blocajul. Așa cum este de așteptat, acest lucru se va traduce într-o eliberare sufletească, practic li se va lua o piatră de pe suflet și vor reuși să se concentreze pe tot ceea ce au de făcut. În acest fel vor reuși să-şi rotunjească veniturile.

Foto: pixabay.com

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.