Horoscop

Horoscop săptămânal 6 – 12 octombrie 2014

Leii pot avea parte de câștiguri suplimentare în timp ce scorpionii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele!

Leii pot avea parte de câștiguri suplimentare în timp ce scorpionii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele!

 Horoscop săptămânal Berbec

Încearcă să te menții mai concentrat/ă asupra treburilor importante pe care le ai de rezolvat. Ziua de 8 octombrie se anunță a fi una foarte încărcată, însă vei reuși să treci cu bine peste ea. Din punct de vedere sentimental unii berbeci nu o duc prea bine, însă cu puțin ajutor din partea celor din jur vor reuși să treacă mai ușor peste această pasă. Nu același lucru pot spune despre cei care se afla în căutarea unei relații, căci acest lucru este posibil să se întâmple destul de curând. Din punct de vedere financiar poți întâmpina niște probleme din cauza unor penalități ce te vor face să umbli la buget.

Horoscop săptămânal Taur

În această săptămână Taurii sunt mai distrași și le este greu să își ducă sarcinile la bun sfârșit. Cel mai bine este să încerce să ia o pauză, pentru a-și mai reveni. Luna plină de miercuri își va pune amprenta asupra ambientului de la locul de muncă, transformându-l parcă într-un câmp de luptă. Încearcă să găsești o soluție pentru a trece peste aceste zile ce se anunță extrem de aglomerate și nu lăsa furia să pună stăpânire pe tine. Cu răbdare și mult calm vei trece cu bine peste tot. Gândește-te mai mult și la sănătatea ta și menajează-te.

Horoscop săptămânal Gemeni

Și gemenii au parte de momente stresante în această săptămână, însă ei sunt obișnuiți din fire cu momentele mai tensionate, așa că vor trece cu bine peste tot. Unii gemeni implicați într-o relație plină de tensiune, vor decide să-i pună punct în această săptămână. Aceștia nu trebuie să se descurajeze, ci trebuie să privească totul ca pe o experiență de viață și să meargă mai departe. În schimb, cei care se află la început de drum sunt mai precauți și testează bine terenul, înainte de a face următorul pas. La muncă ai parte de momente de glorie, șefii lăudându-te pentru reușitele obținute.

Horoscop săptămânal Rac

Racii sunt cuprinși de romantism în această săptămână, iar cei care se află într-o relație, își vor surprinde extrem de plăcut partenerul. Ești plin/ă de energie și simți că acum este momentul potrivit de a-ți pune pe picioare afacerea mult visată. Ai însă grijă și nu te suprasolicita! Miercuri, poți avea parte de niște schimbări radicale de situație, pe plan profesional. Această schimbare nu înseamnă neapărat că este ceva negativ așa că nu te impacienta inutil. În weekend încearcă să te odihnește mai mult.

Horoscop săptămânal Leu

Leii se concentrează în această săptămână la menținerea unui bune relații cu cei din jurul său. Din punct de vedere financiar, o duci bine și chiar poți avea parte de niște câștiguri suplimentare. Miercuri poți avea parte de o propunere de afacere, care te va pune pe gânduri, căci nu vei știi ce să faci. Cel mai bine este să îți asculți instinctul, care niciodată nu te înșeală. Această situație te poate neliniști, așa că încearcă să fii cât mai calm/ă și nu îți revărsa supărarea pe membrii familiei. Amintește-ți că întotdeauna ai stat bine la capitolul încredere, așa că îndrăznește să-ți urmezi visele.

Horoscop săptămânal Fecioară

Fecioarele doresc să țină la distanță de răcelile aduse de trecerea bruscă de la cald la frig și apelează la multe produse naturiste. Acestea trebuie să aibă însă grijă și să nu cheltuiască mai mulți bani decât și-au propus. Unele fecioare pot avea parte de momente tensionate în relația de cuplu, așa că trebuie să se concentreze mai mult pe comunicare. Pentru altele se anunță schimbări pe plan profesional. Acestea pot primi niște oferte tentate, însă înainte de oferi un răspuns, trebuie să pună bine în balanță avantajele și dezavantajele acestei propuneri.

Horoscop săptămânal Balanță

În ciuda faptului că Balanţele sunt niște persoane comunicative și doresc să fie pe placul tuturor, acestea trebuie să afle că uneori oamenii te iau de-a gata și chiar nu mai ai cum să le schimbi o părere prost creată. Tot în această săptămână, unele balanțe pot fi puse în situația de a lua niște decizii extrem de importante. În weekend acestea se decid să își pună ordine în gândire și să-și pună întrebări legate de ce îi mulțumește cu adevărat în viață. Doar răspunsurile pe care ți le vei oferi nu te mulțumesc, atunci e momentul să începi să faci ceva în acest sens.

Horoscop săptămânal Scorpion

Scorpionii stau foarte bine la capitolul energie, însă nu trebuie să abuzeze de acest lucru și să acorde o mai mare importanță sănătății lor. Alți scorpioni sunt un pic mai visători în aceste zile și doresc să se detașeze de tot ce ține de cotidian. Acest lucru se poate datora și unor neînțelegeri în cuplu și astfel nativii scorpioni doresc să aibă parte de mai mult spațiu, pentru a reflecta mai bine asupra situației în care se află. La muncă, Luna plină de miercuri poate veni cu mici conflicte între tine și colegii tăi. Încercați să vă rezolvați aceste probleme cât mai rapid și treceți peste, pentru a nu va afecta munca.

Horoscop săptămânal Săgetător

Săgetătorii singuri, au șanse de găsire a jumătății în această săptămână. Aceștia trebuie să dea dovadă de mult și diplomație și trebuie să aibă mai multă răbdare. La serviciu vei fi în centrul atenției deoarece atât superiorii cât și colegii vor avea nevoie de ajutorul tău, lucru ce îți va produce o reală mulțumire căci te vei simți de folos. Se pot ivi și niște proiecte noi, așa că fii cu ochii-n patru! Din punct de vedere financiar nu o vei duce prea rău, dar cu siguranță este loc și de mai bine.

Horoscop săptămânal Capricorn

Capricornii sunt criticați de familie datorită faptului că își petrec prea mult timp la muncă. Aceștia trebuie să învețe cum să găsească un echilibru între cele două, pentru a nu mai avea parte de reproșuri. Mare atenție celor care își împărtășesc detalii despre viața intimă, prietenilor căci pot fi trădați. Cel mai bine este să învețe să țină totul pentru ei. Alți capricorni pot avea reale șanse de avansare în carieră sau de schimbare a locului de muncă, așa că trebuie să se pregătească în acest sens.

Horoscop săptămânal Vărsător

În această săptămână vărsătorii care doreau să facă un împrumut, pot primi un răspuns afirmativ. Cei implicați într-o relație serioasă se gândesc să facă următorul pas: căsătoria. Dar să nu uităm nici de cei care nu și-au găsit perechea, căci în aceste zile pot fi norocoși. Alți vărsători sunt mai acizi și încep să arunce cu vorbele fără a se gândi de două ori. Aceștia trebuie să se tempereze, căci în acest fel risca să rănească persoanele care îi apreciază cu adevărat.

Horoscop săptămânal Pești

Peștii trebuie să fie mai economi în această săptămână și să nu cheltuiască inutil banii. Alții vor avea parte de răutăți din partea unor colegi, care din invidie doresc să le strice imaginea. Acest lucru îi va face să se simtă profund trădați, însă nu trebuie să se dea bătuți și să lupte pentru cauza lor, pentru a nu le oferi satisfacție dușmanilor. Un adevărat ajutor pot găsi în relație de cuplu, căci partenerul le poate da niște sfaturi extrem de importante ce îi va ajuta să-și mențină psihicul cât mai puternic, în astfel de vremuri grele.

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.