Horoscop

Horoscop săptămânal 6-12 iunie 2016

Vezi ce îţi rezervă astrele în această săptămână.

Vezi ce îţi rezervă astrele în această săptămână.

Horoscop săptămânal 6-12 iunie Berbec

Berbecii îşi doresc să petreacă mai mult timp alături de cei dragi. În ultima perioadă s-au concentrat mai mult pe locul de muncă şi şi-au neglijat familia. Acum este momentul să regleze conturile. Cei apropiaţi vor fi foarte încântaţi de această decizie. Tot în această săptămână berbecii îşi vor rezolva nişte probleme mai vechi.

Horoscop săptămânal 6-12 iunie Taur

Prezenţa lui Saturn în casa afacerilor le va aduce, taurilor, o serie de câştiguri mult aşteptate. Se pare că aceştia vor avea parte de surprize şi din partea celor dragi. Tocmai din acest motiv, nativii îşi vor dori să petreacă mai mult timp în familie. Chiar dacă vor avea parte şi de situaţii care nu suportă amânare, dacă vor lua toate lucrurile cu calm, le va merge totul ca pe roate.

Horoscop săptămânal 6-12 iunie Gemeni

Gemenii vor avea parte de un sfârşit de săptămână foarte bun din punct de vedere financiar. Vor avea multă energie şi astfel vor duce la sfârşit tot ce şi-au propus. Tot în această săptămână, nativii pot cunoaşte persoane importante care îi pot ajuta să avanseze profesional. Din punct de vedere sentimental, lucrurile vor sta la fel de bine.

Horoscop săptămânal 6-12 iunie Rac

Racii vor avea parte de o săptămână plină de provocări. Presiunea poate să fie mai mare pe plan personal, deoarece partenerul de viaţă se simt cam neglijat în ultimul timp. Acesta îţi poate face anumite reproşuri, însă dacă vei vedea lucrurile şi din punctul lui de vedere, lucrurile o vor lua pe un făgaş normal. Dacă veţi ceda câte puţin, amândoi, nu veţi avea cum să nu vă împăcaţi. Din punct de vedere profesional lucrurile rămân neschimbate.

Horoscop săptămânal 6-12 iunie Leu

Leii vor avea parte de nişte zile mai pline. Vor fi tot timpul puşi pe drumuri şi se vor simţi presaţi de timp. Chiar dacă oboseala îşi va spune cuvântul, vor reuşi să îşi finalizeze toate îndatoririle. Important este faptul că au parte de sprijinul partenerului, lucru ce le dă multă încredere în forţele proprii.

Horoscop săptămânal 6-12 iunie Fecioară

Fecioarele se vor simţi mai neliniştite. Acest lucru se poate datora şi provocărilor de care vor avea parte. Îşi doresc să schimbe ceva în viaţa profesională, iar acest lucru le face să fie mai determinate ca oricând să-şi ducă la finalizare tot ce şi-au propus de mai mult timp. Acum este momentul potrivit să lase ezitările şi să aibă toate încrederea în forţele proprii. Cine nu riscă, nu câştigă!

Horoscop săptămânal 6-12 iunie Balanţă

Balanţele îşi vor dedica mai mult timp familiei. Un eveniment fericit ce va avea loc, o naştere, o nuntă, va umple nativii de fericire şi îi va face să se gândească la cât de important este să ai parte de momente fericite într-o familie care te susţine întotdeauna. Nativii trebuie să profite din plin de aceste momente de relaxare, pentru a se odihni. În acest fel vor avea parte de multă forţă la locul de muncă.

Horoscop săptămânal 6-12 iunie Scorpion

Scorpionii nu se vor lăsa prea uşor afectaţi de toată agitaţia din jurul lor. Vor decide, în schimb, să îi lase pe alţii să se streseze. Nativii consideră că s-au supărat suficient pentru lucruri neimportante. Acest lucru va fi unul extrem de benefic pentru scorpioni, deoarece vor putea să-şi pună ordine în gânduri. În acest fel vor ajunge să ia cele mai bune decizii pe plan profesional.

Horoscop săptămânal 6-12 iunie Săgetător

Săgetătorii vor privi cu multă încredere spre viitor. Chiar dacă, momentan,lucrurile nu arată prea roz, aceştia sunt conştienţi de faptul că mai devreme, sau mai târziu, va surâde soarele şi pe strada lor. Acest gen de atitudine le va aduce doar beneficii.

Horoscop săptămânal 6-12 iunie Capricorn

Capricornii vor încheia nişte negocieri fructuoase în această săptămână. Pentru ca totul se decurgă cât mai bine, pe viitor, aceştia trebuie să fie foarte atenţi la clauzele din contracte şi să nu lase loc de interpretări. Dacă situaţia o cere, va trebui să îşi impună punctul de vedere. Din punct de vedere sentimental, capricornii singuri au şanse să-şi găsească partenerul de viaţă.

Horoscop săptămânal 6-12 iunie Vărsător

Vărsătorii vor fi foarte ocupaţi în această săptămână. Chiar dacă se vor simţi epuizaţi, vor vedea ca satisfacţia obţinerii unor venituri consistente, le va alunga toată oboseala. Deciziile pe care le vor lua la locul de muncă în aceste zile, vor fi extrem de importante în ceea ce priveşte viitorul profesional, aşa că nativii trebuie să fie foarte atenţi.

Horoscop săptămânal 6-12 iunie Peşti

Peştii cu probleme de cuplu vor dori să pună capăt conflictelor. Acest lucru este unul extrem de benefic, deoarece le va aduce nativilor mult dorita pace în familie. La locul de muncă nu vor avea loc incidente, ba mai mult vor avea toate şansele să-şi renegocieze poziţia în firmă şi astfel să avanseze profesional.

Sursă foto: www.perfecte.ro.

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.