Horoscop

Horoscop săptămânal: 5 – 11 ianuarie 2015

Oare cum vom sta cu banii, iubirea și sănătatea în 2015? Află ce îţi rezervă astrele la început de an!

Oare cum vom sta cu banii, iubirea și sănătatea în 2015? Află ce îţi rezervă astrele la început de an!

Horoscopul săptămânal BERBEC

Iubire

Berbecii singuri trebuie să capete mai mult curaj în forțele proprii și să spună lucrurilor pe nume. Nu vor avea nimic de câștigat dacă la următoarele întâlniri, nu vor spune ce simt și vor ține totul pentru ei. Aceștia nu trebuie să cadă în cealaltă extreme și să facă vreo mișcare disperată! Cu tact, diplomație, răbdare și încredere vor avea toate șansele de a cuceri persoana iubită.

Sănătate

Pentru unii berbeci, aspirațiile din această săptămână vor fi atât de mari încât vor uita să mai aibă grijă de ei. Aceștia nu trebuie să se lase chiar atât de orbiți de potențialul succes și să acorde o atenție mai mare mâncatului și practicării de exerciții. Dacă ei nu își poartă singuri de grijă, atunci cine?

Bani și carieră

Această săptămână va începe în forță pentru berbeci. Ei se vor fi simți foarte motivați și își vor urma cu pasiune toate planurile pe care și le-au făcut pentru acest început de an. Această energie de care au parte este una extrem de bine-venită, deoarece îi va conduce spre succes.
Alianțele încheiate cu oamenii potriviți, vor fi cele care vor face diferența. Întâlnește-te cât mai des cu persoanele care împărtășesc aceleași planuri cu tine, și veți vedea că împreună veți fi mult mai aproape de reușită.

Horoscopul săptămânal TAUR

Iubire

Și taurii pot sparge gheață în această săptămână, dacă vor da dovadă de mai multă implicare și vor comunica mai mult cu potențialul partener. Adresându-i cât mai multe întrebări, vor avea mai multe șanse de a-l cunoaște mai bune! Totuși, este bine că că aceștia să evite întrebările de natură personală și să le păstreze pentru următoarele întâlniri.

Sănătate

Încearcă să gândești mai pozitiv și vei vedea că și din punct de vedere fizic, te vei simți mai bine. Dacă te temi fie că vei răci din cauza frigului, sau că cine știe ce o să ți se mai întâmple, vei atrage numai gânduri negative și o dată cu ele și boala! Imaginează-ți că ai un corp foarte puternic, plin de energie și vei sesiza o schimbare majoră a sănătății tale!

Bani și carieră

În această săptămânii taurii se concentrează pe problema banilor. Având în vedere faptul că se anunță multe plăți de efectuat, aceștia trebuie să găsească o soluție prin care să mai reducă din cheltuieli. Pentru unii tauri, acum este momentul oportun de reorientare profesională. Aceștia trebuie să se gândească la o metodă de a progresa, deoarece riscă să se plafoneze într-un job în care nu se mai regăsesc. Folosindu-și farmecul personal și abilitățile de care dispun, vor avea toate șansele de a impresiona persoana potrivită!

Horoscop săptămânal GEMENI

Iubire

Gemenii sunt „puși pe hartţă” în această săptămână. Aceștia trebuie să se tempereze, deoarece dacă se vor certa cu potențialii parteneri, lucrurile nu vor sta prea bine, relația lor sfârșindu-se înainte să înceapă! Cei care au parte de întâlniri mai calme, nu trebuie să-și facă griji inutile. Dacă vor lăsa lucrurile să meargă de la sine, totul va fi bine.

Sănătate

De sănătate nu prea te-ai mai ocupat în ultimul timp. Mesele copioase de Sărbători își spun cuvântul așa că acordă o importanță mai mare mâncării sănătoase și mișcării. Încearcă să te menții cât mai calm/ă și vei vedea că în scurt timp îți vei recăpăta energia. Yoga sau alte discipline similare, pot face minuni asupra psihicului și fizicului tău. Ia-le în calcul!

Bani și carieră

Dacă ai de luat o decizie importantă în această săptămână, nu o mai amâna. Dacă nu știi ce să faci, poartă o discuție cu o persoană care este în măsură să te sfătuiască! Alți gemeni sunt în căutare de aventură, dorind să-și extindă orizontul profesional în căutarea de noi oportunități. Aceștia pot întâmpina anumite provocări, însă trebuie să vadă totul ca pe o experiență din care vor avea ceva de învățat!

Horoscop săptămânal Rac

Iubire

Chiar dacă simți că această săptămână îți pune răbdarea la încercare, vei vedea că în cele din urmă îți vei găsi partenerul. Ai totuși grijă cum alegi. Dacă simți că nu ești pe aceeași lungime de undă cu potențialul partner, încearcă să păstrezi acest aspect pentru tine. La finalul întâlnirii, pune în balanță plusurile și minusurile persoanei respective, și în funcție de rezultat, ia o decizie. Spiritul critic îți poate juca feste și astfel riști să treci pe lângă sufletul pereche!

Sănătate

Acordă mai multă importanță sănătății și nu mai amâna lucrurile de pe o zi pe alta. Fă-ți mai mult timp pentru mișcare, mănâncă sănătos și dă-i corpului vitaminele de care are atâta nevoie! Concentrează-te mai mult pe aceste aspecte și-ți vei schimba toată rutina zilnică, într-un mod pozitiv pentru organismul tău. Fă din sănătatea ta o prioritate!

Bani și carieră

Acesta săptămână va fi una plină de activitate pentru raci. Aceștia vor dori să-și finalizeze la timp toate proiectele și astfel pot avea parte de momente stresante, în care presiunea să-și spună cuvântul. Pentru racii aflați în astfel de situații, cel mai bine este să încerce să se tempereze, astfel încât să nu izbucnească din orice. Doar în acest fel vor avea parte de reușită!

Horoscop săptămânal Leu

Iubire

Dacă simți că ceva nu merge bine în relația ta, și nu știi ce să faci, bazează-te pe instinct! În acest fel vei lua cea mai bună decizie! Atunci când îți asculți vocea interioară, subconștientul îți va da răspunsul cel mai bun. Pentru leii singuri, finalul săptămânii se anunță a fi unul plin de succes. Șarmul de care vei da dovadă te va ajuta să faci multe cuceriri! Alegerea finală îți aparține!

Sănătate

Încearcă să te menții cât mai calm/ă. Nu lăsa micile probleme să te slăbească din punct de vedere emoțional. Găsește metode prin care să să te relaxezi mai mult și prin care să înlături toate gândurile negative. Înlocuiește stresul și temerile cu gânduri puternice și vei observa o îmbunătățire considerabilă!

Bani și carieră

În această săptămână, din punct de vedere financiar, leii fac un pas în față și doi înapoi. Simți că te-ai plafonat din punct de vedere profesional și ești tot mai departe de idealurile tale. Nu te lăsa chiar atât de ușor descurajat/ă. Poți primi multe sfaturi bune din partea fraților. Ascultă cu încredere aceste idei bune, deoarece vin din partea unor persoane confidente, în care poți avea încredere!

Horoscop săptămânal Fecioară

Iubire

Fecioarele, perfecționiste din fire, din dorința ca fiecare lucrușor să fie la locul său, tind să fie cam certărețe cu partenerii mai dezordonați. Acestea trebuie să facă un compromis și să mai lase de la ele. Nimeni nu este perfect! Fecioarele singure, tind să se scufunde în muncă, neacordând o importanță prea mare vieții sentimentale. Acestea trebuie să facă o schimbare în acest sens și să nu mai anuleze întâlnirile doar în ultimul moment!

Sănătate

Cu sănătatea, fecioarele stau extrem de bine! Ele sunt convinse că orice li s-ar întâmpla, pot trece peste! Acesta este unul dintre cele mai mari daruri ale acestor nativi. Psihicul puternic și abilitatea de a crede că vor fi bine, le afectează într-un mod benefic sănătatea. Această atitudine combinată cu multă mișcare, vor scoate la suprafață cea mai bună variantă a lor!

Bani și carieră

Chiar dacă a trecut luna cadourilor, fecioarele sunt puse pe cheltuieli. Acest lucru este obișnuit pentru ele, însă trebuie să se gândească și la economisire! Niște bani puși sus, le vor fi de mare folos în caz de probleme financiare.

Horoscop săptămânal Balanţă

Iubire

Dacă sunteți la începutul unei relații, încercați să purtați mai târziu, discuții despre subiecte contradictorii. Trebuie să ajungeți să vă cunoașteți mai bine, pentru a nu trage concluzii pripite. Balanţele care nu pun prea mare accent pe găsirea unei perechi, în weekend s-ar putea să-și schimbe această atitudine și chiar să-și pună întrebări legate de viitorul lor sentimental. Ar fi bine să înceapă să-și clădească un plan!

Sănătate

În această perioadă unele balanţe se pot simți slăbite din cauza răcelilor de sezon. Aceștia trebuie să se odihnească mai mult, pentru a-și reveni rapid. Chiar dacă nu este în firea balanţelor să stea, acum trebuie să acorde o mai mare importanță sănătății.

Bani și carieră

La începutul săptămânii dai dovadă de multă încredere în forțele proprii, stare pe care reușești s-o transmiți tuturor celor din jurul tău. Acest lucru te va ajuta să ai parte de multe idei creative din care poți obține profituri frumoase. Trebuie totuși să nu exagerezi cu cheltuielile, dacă vrei să ai parte cât mai mult timp de acești bani.

Horoscop săptămânal Scorpion

Iubire

Persoanele aflate în căutarea unei relații, trebuie să privească mai bine în jurul lor. O persoană pe care au cunoscut-o ocazional s-ar putea să le fie chiar viitorul partener. Scorpionii aflați într-o relație, care au mici probleme cu încrederea în sine, s-ar putea să nu primească prea bine complimentele venite din partea persoanelor iubite. Aceștia trebuie să încerce să-și schimbe această atitudine, să le mulțumească partenerilor pentru cuvintele frumoase adresate și să creadă în ele.

Sănătate

Încearcă să stai cât mai departe de conflicte și stres. Acestea nu vor face altceva decât să te doboare atât fizic cât și psihic. Acordă mai mare importanță odihnei și nu exagera cu munca. Mișcarea sau masajul te pot ajuta să te detensionezi rapid, așa că ia-le în calcul!

Bani și carieră

Scorpionii mai creativi din fire, au parte de multe idei strălucite în această săptămână. Pentru cele mai bune rezultate ar putea să se asocieze cu persoanele ce-i împărtășesc idealurile. Pentru cei care se află în căutarea unui job și au calificare în domeniu, se anunță posibile oportunități pe ramura de comerț sau comunicație.

Horoscop săptămânal Săgetător

Iubire

Ai întâlnit de curând pe cineva special? Chiar dacă în adâncul sufletului tău, te temi de o posibilă refuzare, trebuie să încerci să faci primul pas. Ai încredere în instinctele tale și vei vedea că totul va fi cât se poate de bine! Cei implicați într-o relație care se simt prinși în rutină, trebuie să încerce activități noi. Aceștia ar putea de exemplu să iasă mai des cu prietenii comuni.

Sănătate

Săgetătorii puși pe mișcare simt că exercițiile efectuate nu li se mai potrivesc. Aceștia simt nevoia de relaxare și ar putea să încerce și alt tip de sport. Vei vedea că o schimbare de stil este mai mult decât bine-venită!

Bani și carieră

Proiectele care se aflau în întârziere, încep să dea semne de progres. Colegii îți dau și ei un nesperat ajutor. Atunci când vor apărea însă și momente tensionate, încearcă să-ți menții o atitudine cât mai calmă și degajată. Încearcă să-i tratezi pe toți cât mai egal și divergentele vor dispărea. Fă tot posibilul să vezi potențialul din fiecare ocazie ce ți se va ivi pe viitor!

Horoscop săptămânal Capricorn

Iubire

Capricornii singuri au parte de o surpriză din partea prietenilor care doresc să le găsească un partener. Această mobilizare te va deranja la început, deoarece nu dorești să fii experimentul lor, însă în cele din urmă vei avea mai multe opțiuni de întâlnire. Ai grijă cu cine te decizi în cele din urmă să te vezi! Chiar dacă nu acordai o importanță iubirii în ultimul timp, se pare că iubirea te va alege ea în cele din urmă.

Sănătate

În această săptămână frustrarea va fi marea ta problemă! Încearcă să te mai temperezi, deoarece vei avea multe probleme de rezolvat. Nervii nu vor duce la nimic bun și îți vor afecta sănătatea! Relaxează-te și bucură-te mai mult de micile plăceri ale vieții.

Bani și carieră

În această săptămână poți avea parte de momente mai dificile din punct de vedere financiar. Trebuie să înveți să gândești mai programatic și să nu te mai lași afectat/ă atât de mult de lucrurile materiale. Alergând cu disperare după bani, nu vei rezolva nimic. Dacă vei aborda această problemă cu multă răbdare și încredere, vei vedea că banii vor veni singuri la tine!

Horoscop săptămânal Vărsător

Iubire

Dacă dorești să-ți găsești perechea, trebuie să depui mai multe efort. Poți avea șanse să o găsești și din întâmplare, însă acestea vor crește considerabil dacă te implici mai mult. Poți organiza o petrece la tine acasă! Invită-ți prietenii și pune-i să aducă și alte cunoștințe de-ale lor. Nu se știe de unde apare norocul.

Sănătate

Îți place ca toate lucrurile să iasă perfect și atunci când nu se întâmpla acest lucru, simți cum îți piezi tot entuziasmul și energia. Învață să controlezi mai bine această situație, deoarece se poate răsfrânge asupra sănătății tale. Nimeni nu este perfect, așa că fii mai indulgent/ă cu propria persoană!

Bani și carieră

La muncă, se anunță o săptămână încărcată. Acest lucru nu te afectează prea tare și chiar întinzi coarda la maxim, pentru a-ți testa limitele. Dacă simți că nu este prea mult pentru tine, mergi în continuare pe acest drum, deoarece vei avea parte de multe idei inspirate.

Horoscop săptămânal Pești

Iubire

Pentru peștii implicați într-o relație, această săptămână se anunță a fi una plină de dramă, însă doar ei o crează! Dacă vor să aibă parte de liniște, singura soluție este să mai lase de la ei și să fie mai indulgenți cu partenerul. Lasă ca iubirea și respectul să-ți înlocuiască furia și vei vedea că secura războiului dintre voi doi, va fi dată uitării.

Sănătate

Cosmosul te încurajează să te concentrezi mai mult pe sănătatea ta. Dacă ești o persoană mai comodă din fire, încearcă să schimbi acest lucru și fă din mișcare un nou obicei. Vei vedea cât de bine îți va face această schimbare. Acordă o mai mare importanță mâncării și renunță la obiceiurile culinare nesănătoase!

Bani și carieră

Această săptămână este una norocoasă pentru peștii care trebuie să convingă sau să impresioneze pe cineva. Domeniile în care vor avea cel mai mare succes sunt cele de marketing sau de relații publice. Nu uita că în astfel de situații ținuta este extrem de importantă, așa că ai grijă la alegerile făcute!

Sursa art.: www.horoscope.com & foto: www.comparefactory.com

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.