Horoscop

Horoscop săptămânal 4 – 10 aprilie 2016

Vezi ce îți rezervă astrele pentru această săptămână din aprilie. Capricornii sunt buni oratori, Leii învață să nu mai ia totul personal, în timp ce Balanţele excelează în tot ce fac.

Vezi ce îți rezervă astrele pentru această săptămână din aprilie. Capricornii sunt buni oratori, Leii învață să nu mai ia totul personal, în timp ce Balanţele excelează în tot ce fac.

Horoscop săptămânal 4 – 10 aprilie zodia Berbec

Berbecii se simt foarte plini de energie în această săptămână și doresc să o folosească productiv la locul de muncă. Dacă au propuneri de făcut și idei noi, acum este momentul să le facă sau să le pună în aplicare, deoarece astrele le sunt favorabile. De această infuzie de energie de care au parte se vor bucura și cei din jurul lor, pentru că îi va transforma în niște persoane carismatice. Pe plan financiar această săptămână se anunță a fi una extrem de productivă așa că berbecii trebuie să profite de orice ocazie ivită.

Horoscop săptămânal 4 – 10 aprilie zodia Taur

Taurii trebuie să fie mai pasivi în această săptămână și să nu ia personal remarcile mai mult sau mai puțin răutăcioase, făcute de cei din jurul lor. Aceștia trebuie să învețe cum să se facă mai ușor înțeleși și astfel nu vor mai avea parte de astfel de intervenții gratuite. Chiar dacă vor primi informații care se bat cap în cap, în special la locul de muncă, vor vedea că inteligenţa de care dau dovadă îi va scoate chiar și din cele mai neplăcute situații. Așadar, aceștia trebuie să fie cât mai calmi și să aibă încredere în forțele proprii.

Horoscop săptămânal 4 – 10 aprilie zodia Gemeni

Luna plină de Joi din Berbec îi face pe Gemeni să nu stea prea bine la capitolul comunicare. Chiar dacă își doresc să strălucească pe plan profesional, este posibil ca lucrurile să nu decurgă chiar în direcția dorită de nativi. Au energie, au voință, însă simt că se luptă cu morile de vânt. Acest lucru nu trebuie să îi doboare și nici să le producă frustrare. Vor vedea că în timp lucrurile o vor lua pe făgașul dorit de aceștia. Gemenii aflați în căutarea unui partener s-ar putea să aibă noroc în această săptămână. Magnetismul emanat de aceștia îi poate îndrepta spre persoana mult dorită.

Horoscop săptămânal 4 – 10 aprilie zodia Rac

Racii cu probleme financiare sau datorii mai vechi, vor avea șansele să le rezolve parțial sau total în aceste zile. Nativii care întâmpină situații ceva mai dificile la locul de muncă, vor aborda totul cu mult tact și diplomație, iar asta îi va face să câștige respectul colegilor. Este și normal să se întâmple acest lucru dacă vor rezolva niște probleme destul de importante ce i-ar fi afectat pe toți. Cu sănătatea nu vor avea probleme dacă nu se vor stresa.

Horoscop săptămânal 4 – 10 aprilie zodia Leu

Leii trebuie să învețe să nu mai ia totul personal, deoarece sunt renumiți pentru această practică ce le place să o aplice chiar și atunci când lucrurile îi privesc parțial. Dacă se vor detașa de situație și se vor calma, vor vedea situația cu alți ochi și astfel și reacția le va fi una mult mai diplomată. Alți nativi se pot întâlni cu niște persoane importante cu ajutorul cărora pot încheia multe parteneriate fructuoase pe viitor. Totul se datorează originalității și simțului de răspundere de care dau dovadă leii. Nu vei vedea vreunul care să facă lucrurile pe jumătate.

Horoscop săptămânal 4 – 10 aprilie zodia Fecioară

Fecioarele vor începe cam nervoase această săptămână. Acest lucru se datorează din teama de a nu le fi respinse ideile. Nativii acestei zodii ar trebui să învețe să gestioneze mai bine stresul, deoarece nu le va aduce nimic bun, nici pe plan profesional, nici pe cel personal. Chiar dacă fecioarele tind să își facă multe gânduri, acestea trebuie să învețe să ia lucrurile ca atare. Uneori în viață este bine să mai și acționezi, fără a-ți mai pune o mie de întrebări înainte. Dacă nu încerci, nu ai de unde să știi dacă vei da greș sau vei avea succes.

Horoscop săptămânal 4 – 10 aprilie zodia Balanță

Balanţele vor primi energie din plin din partea astrelor în această săptămână și vor excela în tot ceea ce fac. Vor fi zile pline de forță și energie pentru nativi, iar pentru cei care lucrează în comunicare, acum este momentul să iasă în față și să spună ce au de spus. În acest fel vor reuși să pună capăt unor conflicte mai vechi, și să aibă astfel parte de un nou început. Alți nativi sunt în căutare de adrenalină și vor dori să pornească în diferite drumeții, excursii, în care să aibă parte de cât mai multă aventură. Acest lucru este unul benefic, deoarece își vor încărca bateriile cu forțe proaspete.

Horoscop săptămânal 4 – 10 aprilie zodia Scorpion

Scorpionii sunt puși pe curățenie sau reparații în gospodărie. Dacă se vor lăsa purtați prea mult de val și se vor confunda în muncă și acasă și la serviciu, nu vor face altceva decât să se epuizeze la maximum. Aceștia trebuie să găsească o cale de mijloc și să se mai și relaxeze, mai ales atunci când corpul le-o cere. Cei cu probleme la muncă trebuie să învețe să traseze o linie mai clară între viața profesională și cea personală. În acest fel vor reuși să nu mai aducă probleme de la job acasă și astfel nu vor mai avea parte de reproșuri din partea partenerului de viață.

Horoscop săptămânal 4 – 10 aprilie zodia Săgetător

Săgetătorii care se simt copleșiți de atâtea responsabilități la locul de muncă, ar face bine să mai paseze din ele și la colegi. Chiar dacă aceștia vor dori să rezolve toate problemele cu mâna lor, trebuie să învețe că nu se pot împărți în mai multe locuri. Puțin ajutor din partea celor din jur nu a făcut rău niciodată, mai ales atunci când stresul atinge cote maxime. Nativii trebuie să învețe să mai ia pauză din când în când, dacă nu vor să cedeze la locul de muncă.

Horoscop săptămânal 4 – 10 aprilie zodia Capricorn

Capricornii vor fi foarte buni oratori în această săptămână. Când spunem oratori ne referim la puterea mare de convingere pe care o vor avea discursurile pe care aceștia le vor ține în fața mai multor persoane. Dacă ești o persoană implicată în diferite campanii, acum vei avea șansa să strălucești. Așadar, ai multă încredere în forțele proprii și susține-ți cauza până la sfârșit. Nu ai cum să dai greș. Nativii cu probleme în cuplu ar trebui să încerce să remedieze toate conflictele ce le produc doar nefericire. Dacă vor comunica deschis cu partenerul de viață și le vor spune ce îi apăsa vor avea toate șansele să se împace.

Horoscop săptămânal 4 – 10 aprilie zodia Vărsător

Pentru Vărsători se anunță niște zile destul de încordate. Această tensiune se datorează unor decizii importante pe care nativii trebuie să le ia pe plan profesional. Dacă vor apela la mult tact și diplomație vor lua cea mai bună hotărâre. Chiar dacă sunt niște persoane mai directe de felul lor, Vărsătorii trebuie să învețe să-și țină anumite trăiri pentru ei. Asta nu înseamnă neapărat că trebuie să fie falși cu cei din jurul lor, ci pur și simplu să încerce să trateze anumite situaţii cu mai multă diplomaţie.

Horoscop săptămânal 4 – 10 aprilie zodia Pești

Peștii nu sunt prea încrezători în forțele proprii în următoarele zile, iar acest lucru îi face să se bazeze mai mult pe opiniile celor din jurul lor. Aceștia ar trebui să învețe să creadă mai mult în ei înşişi. Așa vor simți o mare satisfacție atunci când vor reuși să ducă la bun sfârșit tot ce și-au propus. De ce să tot aștepte aprobarea celor din jur, înainte de a lua orice decizie? Independența îi va face cu siguranță să se simtă plini de forță și energie, și în acest fel vor avea parte doar de reușite.

Foto: pixabay.com.

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.