Horoscop

Horoscop săptămânal 30 martie – 05 aprilie 2015

Eclipsa de Lună din data de 4 aprilie va afecta toate zodiile într-o proporție mai mare sau mai mică. Vezi ce îți rezervă astrele pentru această săptămână!

Eclipsa de Lună din data de 4 aprilie va afecta toate zodiile într-o proporție mai mare sau mai mică. Vezi ce îți rezervă astrele pentru această săptămână!

Horoscop săptămânal Berbec

Pentru berbeci se anunță o săptămână plină de reușite din punct de vedere profesional. Nativii care doresc să se reorienteze profesional trebuie să profite din plin de aceste zile deoarece li se pot ivi noi oportunități: proiecte, idei, etc. Aceștia trebuie să fie cumpătați și să nu se arunce în medii necunoscute, ci trebuie să testeze și să analizeze fiecare pas, înainte de a lua o decizie majoră. Doar așa vor avea succes! Berbecii care doresc să-și găsească jumătatea ar trebui să se orienteze către persoane mai serioase, dacă doresc ca relația lor să fie de durată.

Horoscop săptămânal Taur

Chiar dacă timpul mohorât din această săptămână le va juca feste multor zodii și le va aduce depresii și astenii, taurii sunt feriți de astfel de stări și chiar se simt plini de energie. Acest lucru este unul extrem de benefic deoarece nativii noștri își vor duce la bun sfârșit tot ce și-au propus. Mai mult, unii tauri chiar vor dori să-și reia niște planuri pe care le-au abandonat de ceva timp, și pe care acum le consideră oportune. Alți tauri vor trebui să ia niște decizii importante, iar acest lucru le produce o stare de neliniște. Pentru a putea să scape de acest sentiment, cel mai bine este să aibă mai multă încredere în forțele proprii și mai ales să se bazeze pe intuiție.

Horoscop săptămânal Gemeni

Gemenii întotdeauna au fost niște persoane puternice, care au stârnit admirație celor din jur, iar acest lucru îi va face să exceleze în această săptămână. Hotărârea de care dau dovadă în luarea deciziilor este cea care îi va propulsa și le va aduce admirație dar și invidie. Așadar, gemenii trebuie să fie atenți și să încerce să-și dea seama dacă anumite persoane (colegi, în special) au scopuri ascunse și doresc să le pună bețe în roate. Aceștia trebuie să se bazeze pe intuiție și să nu se lase afectați de răutățile invidioșilor.

Horoscop săptămânal Rac

Racii care se află în căutarea persoanei iubite, au toate șansele de reușită în această săptămână. În ciuda faptului că le va cădea cu tronc și vor dori să o cucerească, racii trebuie să fie moderați și să se comporte cât mai natural cu putință. Nu trebuie să exagereze cu nimic, ci trebuie să se expună așa cum sunt, joviali, amuzanți și șarmanți. În acest fel, vor vedea că vor avea succes. Racii care doresc să avanseze profesional și să aibă parte de venituri suplimentare, trebuie să profite din plin de toate șansele care li se oferă. Cei care muncesc prea mult și se simt extenuați, ar trebui să ia o pauză.

Horoscop săptămânal Leu

Leii se simt și ei plini de forță, mai ales că sunt pe cale să-și ducă la bun sfârșit un proiect la care muncesc de ceva timp. Aceștia vor dori să ceară și sfatul persoanelor cu mai multă experiență (în același domeniu), iar acest lucru este extrem de benefic, deoarece vor primi multe sfaturi bune! Așadar, leii sunt puși pe muncă, și muncesc nu glumă…Se bazează pe diviza de a bate fierul cât e cald, urmând ca mai apoi să se bucure de rezultate. Trebuie totuși să aibă grijă și să nu se extenueze la maxim! Odihna este necesară pentru a avea productivitate, așadar aceștia trebuie să fie un pic mai moderați!

Horoscop săptămânal Fecioară

Fecioarele care au probleme financiare, ar trebui să se reorienteze profesional (sau să caute noi oportunități de câștig, part-time, etc). Acest lucru este dificil în zilele noaste, însă dacă se vor plafona și se vor descuraja, nu vor realiza nimic. Vor vedea că dacă vor fi la fel de puternice și ambițioase vor ieși cu bine din această perioadă, nu tocmai ușoară. Persoanele implicate într-o relație, nu trebuie să se lase afectate de greutăți și să-și reverse amarul pe partener. În acest fel își vor face viața și mai grea. Cel mai important este să încerce să fie cât mai calmi și să aibă mai multă încredere în forțele proprii.

Horoscop săptămânal Balanță

Balanțele care doreau de mult timp să-și achiziționeze un anumit produs, au toate șansele să o facă această săptămână. Și ce fericire le va produce această achiziție! De când își doreau asta! Persoanele singure vor avea parte de multe evenimente sociale în această săptămână, și ar fi oportun să profite din plin de aceste ocazii. Nu se știe de unde sare iepurele (că tot vine Paștele) și își vor găsi jumătatea! Balanțele care au muncit mult în ultimul timp, și care simt că oboseala îi răpune atât fizic, cât și psihic, ar face bine să îi găsească weekendul odihnindu-se.

Horoscop săptămânal Scorpion

Din punct de vedere al carierei Scorpionii o duc destul de bine și chiar au parte de tot mai multe proiecte în ultimul timp. Aceștia vor reuși să le duc la bun sfârșit, dacă vor ține cont mai mult și de părerea celor din jurul lor. Vor vedea că nu toți sunt împotriva lor și vor să-i saboteze și chiar vor primi niște sfaturi excelente. Scorpionii care văd totul ca pe o competiție, trebuie să se mai tempereze și vor vedea că rezultatele pozitive nu vor înceta să apară în scurt timp. Scorpionii care au probleme de cuplu, trebuie să încerce să ia o pauză, să iasă mai mult în aer liber, pentru a vedea lucrurile mai clar. Asta nu înseamnă că trebuie neapărat să se despartă, ci trebuie să-și pună ordine în gânduri.

Horoscop săptămânal Săgetător

Dacă până acum unii săgetători se simțeau fără vlagă, săptămâna aceasta primesc un impuls de energie. Astfel, aceștia simt că este momentul să preia frâiele propriului destin și să-și croiască drumul așa cum și-l doresc ei! Rutina nu își mai are loc în viața lor, fiind complet înlocuită de creativitate și ambiție. Acest lucru este unul foarte bun, deoarece săgetătorii care au tangențe cu latura artistică vor avea parte de cele mai bune rezultate în aceste zile. Alți săgetători își fac planuri de călătorie (alături de cei dragi), cu ocazia Sărbătorilor Pascale lucru ce le produce o mare fericire!

Horoscop săptămânal Capricorn

Capricornii sunt puși pe redecorat sau curățenie generală în casă. Au tot amânat acest lucru, iar acum simt că nu mai au suficient timp la dispoziție, pentru a finaliza totul înainte de Paște. Aceștia nu trebuie să se impacienteze, căci vor vedea, că dacă se vor calma, lucrurile se vor mișca mult mai repede. Fă-ți o listă cu tot ce trebuie să finalizezi și în acest fel te vei organiza mai bine. Alți capricorni sunt cuprinși de romantism în aceste zile și încep să pună în aplicare o surpriză pentru persoana iubită. Aceștia trebuie să aibă grijă în privința cheltuielilor și să fie mai moderați.

Horoscop săptămânal Vărsător

Vărsătorii care se simt obosiți trebuie să se odihnească mai mult, pentru că altfel riscă să clacheze. Chiar dacă la muncă au parte de zile aglomerate, cu multe negocieri, proiecte, sarcini, etc, atunci când ajung acasă trebuie să lase problemele de natură profesională la ușă, și să se relaxeze. Vor vedea că atunci când își dau răgaz și se odihnesc suficient, le crește și energia de care au atâta nevoie. Vărsătorii aflați în căutarea unui loc de muncă, trebuie să se gândească de două ori până a accepta prima ofertă care le iese în cale. Disperarea îi poate face să aleagă un serviciu fie prost plătit, fie unul care le provoacă nefericire și nu îi face să se simtă împliniți!

Horoscop săptămânal Pești

Peștii aflați în căutarea jumătății, pot avea o surpriză în această săptămână, la revederea unui fost amic. Aceștia își vor da seama de cât de mult s-a schimbat persoana respectivă (în bine) și astfel vor avea toate șansele ca între ei să se înfiripe o frumoasă relație de dragoste. Cine știe, poate acesta este cadoul pe care iepurașul dorește să vi-l facă de Paște. Alți pești din dorința de a avea succes și de a-și duce la bun sfârșit tot ce și-au propus, tind să dea dovadă de exces de zel, lucru ce le poate aduce fix contrariul. Mai mult, aceștia vor tinde să ia personal toate sfaturile primite, lucru ce îi va transforma în niște persoane mai irascibile. Pentru a evita astfel de situații, peștii trebuie să dea dovadă de mai multă răbdare.

Traducere și adaptare: Horoscope.com
Sursa foto: lovelydiahearst.com

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.