Horoscop

Horoscop săptămânal 28 martie – 3 aprilie 2016

Scorpionii vor fi vedetele săptămânii, în timp ce alte zodii încearcă să se remarce pe plan profesional. Vezi ce îți rezervă astrele în următoarea săptămână.

Scorpionii vor fi vedetele săptămânii, în timp ce alte zodii încearcă să se remarce pe plan profesional. Vezi ce îți rezervă astrele în următoarea săptămână.

Horoscop săptămânal 28 martie – 3 aprilie zodia Berbec

Berbecii sunt puși pe fapte mari în această săptămână. Vor dori să ia cele mai bune decizii, așa că la locul de muncă vor da dovadă de exces de zel. Cel mai bine, pentru aceștia, ar fi să învețe să se tempereze. Energia de care vor avea parte în zilele următoare, îi va ajuta să își ducă la împlinire toate planurile, doar dacă iau deciziile potrivite. Pripirea nu trebuie să își aibă găsească rostul în acțiunile lor. Poate nu stau prea bine la capitolul finanțe, dar asta nu înseamnă că trebuie să dispere, ci să aibă mai multă încredere în forțele proprii. Ascultă-ți instinctul și dacă ai vrea idee strălucită, pune-o în practică fără teamă. Poate așa vei reuși să-ți crești veniturile!

Horoscop săptămânal 28 martie – 3 aprilie zodia Taur

Taurii care sunt mai stresați în această săptămână trebuie să învețe să-și gestioneze mai bine emoțiile. Doar prin forțele proprii vor reuși să treacă peste aceste momente mai puțin fericite pentru ei. În ciuda faptului că vor tinde să se confeseze celor din jur, este posibil să nu se facă înțeleși, sau să simtă că nimeni nu empatizează cu ei. Vor vedea că lucrurile nu sunt chiar atât de gri, dacă nu vor mai lua totul personal. Poate persoanele respective se află într-o pasă proastă, asemeni lor.

Horoscop săptămânal 28 martie – 3 aprilie zodia Gemeni

Gemenii sunt plini de inspirație în această săptămână. Vor reuși să se concentreze foarte bine la locul de muncă, iar ideile strălucite de care vor avea parte din plin se pot transforma în suplimentări de venituri. Acest lucru le va produce o mare bucurie. Cine nu are nevoie de bani în ziua de azi? Din punct de vedere sentimental este posibil ca partenerul să vă facă reproșuri cum că vă concentrați prea mult pe viața profesională și o neglijați pe cea personală. În astfel de situații, nativii ar trebui să își păstreze calmul, să nu sară ca arși și să le explice partenerilor cât de importantă este această perioadă de tranziție prin care trec. Vor vedea că prin sinceritate vor aplana conflictul chiar înainte de a izbucni.

Horoscop săptămânal 28 martie – 3 aprilie zodia Rac

Nativii cărora sănătatea le face probleme, ar trebui să nu mai amâne consultul unui specialist. În acest fel vor scăpa de grijile care îi cam macină în ultimul timp. Cei care au probleme sentimentale ar trebui să-și țină promisiunile făcute partenerilor pentru a nu mai genera conflicte. Poate un weekend petrecut împreună, într-un loc liniștit, departe de grijile cotidiene vă vor mai apropia. Din punct de vedere profesional, unii raci simt că nu le este apreciată creativitatea, lucru ce le produce o mare nemulțumire. Cel mai bine pentru aceștia ar fi să încerce să-și țină ideile pentru ei și să le pună în aplicare în alt context. Atunci când finanțele le permit, o afacere personală merită să fie luată în vedere.

Horoscop săptămânal 28 martie – 3 aprilie zodia Leu

Leii vor avea ocazia să demonstreze cât sunt de buni la locul de muncă, așa că trebuie să dea dovadă de mult curaj și perseverență. În acest fel pot avea parte de mărirea salarială mult așteptată. Acest lucru îi mulțumește peste măsură, deoarece simt în sfârșit că sunt apreciați și munca lor dă rezultatele mult dorite. Așadar, nativii acestei zodii nu trebuie să permită nimănui (rudă, prieten, partener) să îi enerveze sau să îi abată de la drumul pe care să află. Concentrarea lor maximă trebuie să fie pe planul profesional deoarece astrele le sunt favorabile în zilele următoare.

Horoscop săptămânal 28 martie – 3 aprilie zodia Fecioară

Fecioarele au parte de o revenire în forță în această săptămână. Acest lucru este valabil și pentru nativii cu probleme emoționale (depresie, anxietate, despărțire), care aleg să iasă din carapacea în care se ascunseseră și să la arate tuturor de ce sunt capabili. Asta nu este neapărat un lucru rău, deoarece dar în acest fel vor trece de blocajele care îi ancoraseră într-o stare toxică de negativism. Așadar, dacă ești nativa acestei zodii, de mâine încolo vei alege să strălucești, să scoți la iveală tot ce este mai frumos și bun din tine, iar acest lucru te va ajuta să renaști mai ceva ca pasărea Pheonix din propria cenușă.

Horoscop săptămânal 28 martie – 3 aprilie zodia Balanță

Unele balanţe vor avea probleme de sănătate cauzate de variaţile bruște de temperaturi. Acestea vor avea nevoie să-și întărească imunitatea, astfel că este necesară includerea în dieta zilnică a fructelor și legumelor. Nativii care se află în căutarea unui loc de muncă sau doresc să pornească o afacere nouă, vor avea toate șansele de reușită. Trebuie doar să se bazeze pe instinct, deoarece nu i-a înșelat niciodată. Balanţele care se simt mai vulnerabile vor vedea că vor trece cu bine peste aceste momente de amărăciune. Din aprilie se anunță vremuri mai bune și pentru ele.

Horoscop săptămânal 28 martie – 3 aprilie zodia Scorpion

Scorpionii sunt fără îndoială vedetele acestei săptămâni. Aceștia sunt în toate bune, pozitivi, plini de energie, au încredere în forțele proprii și simt ca nimeni și nimic nu le poate schimba această stare de spirit. Cu toții ne-am dori să fim asemeni lor, nu? Chiar și pe plan amoros vor avea șansa să-și lămurească neînțelegerile (acolo unde acestea există, desigur). Așadar, dacă ești scorpion, în acesta săptămână vei avea parte doar de reușită, așa că ai face bine să profiți de toate oportunitățile care ți se ivesc.

Horoscop săptămânal 28 martie – 3 aprilie zodia Săgetător

Săgetătorii vor tinde să fie ușor critici în această săptămână. Dacă remarcile lor sunt constructive nu trebuie să-și facă prea multe griji, însă dacă sunt cam răutăcioase, ar trebui să își pună un semn de întrebare și să se gândească la cum vor reacționa cei din jurul lor. Chiar dacă aceștia pot avea niște momente de frustrare nu trebuie să se răzbune pe toți cei din jurul lor. În acest fel nu vor face decât să-și respingă apropiații care doresc doar să-i ajute. Nativii acestei zodii trebuie să învețe să dea dovadă de multă carismă în aceste zile, mai ales dacă sunt singuri, deoarece își pot găsi jumătatea.

Horoscop săptămânal 28 martie – 3 aprilie zodia Capricorn

Unii capricorni pot avea probleme de concentrare în următoarele zilele. Totul se datorează muncii asidue depusă în ultimele zile, așa că ar face mai bine să își acorde câteva momente de răgaz. Un weekend alături de cei dragi îi poate ajuta să-și încarce bateriile și să revină cu forțe noi la muncă. Dacă vor alege să se mai relaxeze din când în când, capricornii nu vor avea probleme la capitolul sănătate. În caz contrar, stresul își poate spune cuvântul, ceea ce nu este un lucru tocmai bun pentru ei.

Horoscop săptămânal 28 martie – 3 aprilie zodia Vărsător

Vărsătorii sunt creativi la locul de muncă și vin cu idei tot mai productive. Acest lucru îi face să se simtă foarte apreciați la job, mai ales că vor primi aprecieri din partea superiorilor sau a colegilor. Alți vărsători sunt puși pe strâns bani deoarece vor să plece într-o escapadă romantică de Paște cu partenerul de viață. La capitolul sănătate, alți vărsători vor dori să facă o schimbare din punct de vedere alimentar. Chiar dacă micile ispite îi vor tenta, aceștia nu le vor ceda și vor reuși să-și ducă planul (de slăbire, detoxifiere, tonifiere, etc) până la capăt.

Horoscop săptămânal 28 martie – 3 aprilie zodia Pești

Peștii vor dori să facă o schimbare în această săptămână extrem de încărcată karmic și pentru ei. Aceștia nu se mai regăsesc în activitățile pe care le desfășoară și încearcă să se reorienteze către ceva nou, ce le poate produce fericire. Nativii se pot redescoperi dacă vor reuși să se detașeze de griji. Doar în acest fel vor reuși să găsească calea de ieșire din probleme financiare, sentimentale, etc., în care se află. Puterea este în mâinile lor și doar ei știu cum să-și găsească rezolvarea la ce îi apăsa. Pot apela și la ajutorul celor dragi, care le pot da sfaturi valoroase.

Foto: Pixabay.

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.