Horoscop

Horoscop săptămânal 28 iulie – 3 august 2014

Află ce îţi rezervă astrele în această săptămână.

Află ce îţi rezervă astrele în această săptămână.

Horoscop săptămânal Berbec

În această perioadă vei avea parte de schimbări importante atât pe plan personal cât şi profesional. Pentru a obţine rezultatele dorite încearcă să vezi şi partea frumoasă a lucrurilor care îţi displac. Astfel, în această săptămână poţi avea parte de diferite oportunităţi de a câştiga un ban în plus aşa că profită din plin de acestea!

Relaţia de cuplu o ia pe un făgaş bun dupa perioadă mai complicată prin care a trecut şi îl va face pe partenerul tău să se reîndrăgostească de tine. O vacanţă v-ar ajuta cel mai mult să realizaţi acest lucru!

Horoscop săptămânal Taur

Profită de aceste zile pentru o face o adevărată echipă cu partenerul tău de viaţă! Aşadar aceasta este o săptămână a oportunităţilor de care trebuie să profiţi din plin! Ai grijă însă şi nu ajunge să faci anumite compromisuri doar de dragul păstrării aparenţelor.

De deciziile pe care le vei lua în această săptămână poate depinde evoluţia ta pe plan profesional aşa că încearcă să fii pe poziţii şi nu da atenţie bârfelor şi răutăţilor colegiilor de muncă.

Horoscop săptămânal Gemeni

Cei din jurul tău vădîn tine  un adevărat sprijin  în această săptămână, aşa că te vei simţi util/ă şi important/ă în cercurile tale de prieteni. Încearcă să eviţi dietele drastice sau exerciţiile fizice prea dificile mai ales dacă nu faci parte din rândul persoanelor active.

Aminteşte-ţi că rezultatele bune se obţin în timp, aşa că trebuie să ai răbdare. La sfârşitul săptămânii în relaţia de cuplu pot reapărea discuţii mai vechi aşa că aveţi grijă cum le abordaţi pentru a le depăşi cu brio.

Horoscop săptămânal Rac

Racul se simte în această săptămână plin de energie aşa că trebuie să profite din plin de ea! Unii raci nu trebuie să se lase copleşiţi de viitoarele discuţiile legate de domeniul financiar sau administrativ.

În cuplu pot apărea anumite soluţii la problemele apărute, în special cele de comunicare, aşa că ascultă-ţi bine partenerul şi spune-i la rândul tău tot ce te nemulţumeşte fără a trage concluzii pripite!

Horoscop săptămânal Leu

Leii realizează în cele din urmă că dacă ţin totul doar pentru ei, nu vor ajunge prea departe (personal sau profesional) aşa că trebuie să se schimbe. În acest fel norocul le va surâde, mai ales că la sfârşitul acestei săptămâni vor avea parte de o conjungtură în care le vor fi puse în valoare toate calitaţiile.

Trebuie să îţi fac curaj şi să spui tot ce gândeşti şi învaţă cât mai multe din această experienţă! Duminică poţi avea parte de conflicte în familie şi de această dată nu vei mai putea să treci cu vederea comentariile şi ironiile! De tine depinde cum vei rezolva această situaţie!

Horoscop săptămânal Fecioară

Începi să-ţi faci nişte calcule legate de cheltuieli care începe să se mărească de la o lună la alta. La sfârşitul săptămânii poţi avea parte de momente tensionate aşa că ai grijă cum reacţionezi. Încearcă să iei lucrurile ca atare şi nu te lăsa surprins/ă de reacţiile celor din jur, deoarece este posibil să nu cunoşti toate detaliile problemei (ce simt cu adevărat).

Încearcă să fii cât mai calm/ă şi astfel vei vedea că fiecare probleme apărută, dacă este abordată corect, îşi va găsi rezolvarea.

Horoscop săptămânal Balanţa

Unele Balanţe nu reuşesc deloc să îşi ascundă reacţiile, astfel că li se poate citi cu uşurinţă pe faţă tot ce gândesc. Vei primi însă veşti bune din partea unui prieten iar la muncă te mulţumeşte faptul că în sfârşit primeşti roadele muncii tale!

Ai grijă la remarcile aduse celor din jur şi încearcă să nu faci cheltuieli mai mari decât îţi permiţi sau să investeşti mai mult decât ţi-ai propus iniţial, fără a-ţi lua anumite măsuri de precauţie!

Horoscop săptămânal Scorpion

Ai parte de multă energie pozitivă şi simţi că eşti de neoprit. Profită din plin de aceste momente fără a cădea însă în extreme! Îţi dedici tot mai mult timp carierei şi pentru tine înfrângerile sunt de neimaginat.

Comunici foarte bine cu superiorii iar planurile tale sunt văzute de toţi cu ochi buni şi chiar vei fi ajutat/ă să le duci la bun sfârşit! Scorpionii trebuie să fie mai îngăduitori cu prietenii şi să nu uite că fiecare persoană este diferită în felul ei şi nu toţi pot avea opinii identice cu ale lor!

Horoscop săptămânal Săgetător

Trebuie să renunţi la gândirea negativă şi să priveşti cu încredere la viitor. Dacă nu ai încredere în tine şi în forţele tale cu siguranţă nu vei putea privi lucrurile într-o manieră prea pozitivă, aşa că schimbă-ţi această atitudine!

Utilizează-ţi timpul cât mai eficient şi ai încredere că îţi vei îndeplini şi cele mai îndrăzneţe ţeluri ale tale!

Horoscop săptămânal Capricorn

Simţi că oboseala este din ce în ce mai apăsătoare şi aştepţi cu nerăbdare zilele de concediu. În curând te vei bucura din plin de acestea aşa că ai răbdare şi nu dispera!

La muncă trebuie să formezi o adevărată echipă cu colegii tăi pentru a duce la bun sfârşit toate proiectele. Încercaţi să comunicaţi cât mai bine, să vă împărţiţi egal sarcinile pentru a nu apărea neînţelegeri.

Horoscop săptămânal Vărsător

Încearcă să rezolvi cât mai amabil toate conflictele de muncă. Trebuie să ţii cont şi de părerile celorlalţi aşa că aplică acest sfat atât pe plan personal cât şi profesional.

În viaţa de cuplu trebuie să găseşti o soluţie la problemele ivite, aşa că lasă orgoliul deoparte şi vei vedea cât de bine te vei înţelege cu jumătatea ta! O atitudine impunătoare va crea conflicte şi nu veţi ajunge nicăieri! Răbdarea şi înţelegerea trebuie să fie cele care să domine relaţia voastră pentru a pune capăt tuturor tensiunilor!

Horoscop săptămânal Peşti

În această săptămână este momentul să te mai ocupi şi de tine! Zâmbeşte mai des, deoarece starea permanentă de seriozitate şi sobrietate te va face să stai tot timpul în alertă ducând la apariţia stresului.

Pentru peştii singuri se întrevăd speranţe în găsirea unui partener iar pentru cei implicaţi deja într-o relaţie, această săptămână le aduce un plus de încredere cu privire la viitor.

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.