Horoscop

Horoscop săptămânal 27 iunie – 3 iulie 2016

Vezi ce îţi rezervă astrele în această săptămână.

Vezi ce îţi rezervă astrele în această săptămână.

Horoscop săptămânal 27 iunie – 3 iulie 2016 Berbec

Berbecii care nu se simt prea bine din punct de vedere emoțional trebuie să petreacă mai mult timp în sânul familiei. Chiar dacă se simt răpuși într-o lume lipsită tot mai mult de valorile morale, aceștia nu trebuie să se lase demoralizaţi. Până la urmă va ieși soarele pe strada lor și tot ce este negativ va dispărea din viața lor.

Horoscop săptămânal 27 iunie – 3 iulie 2016 Taur

Taurii simt nevoia de mai multă afecțiune. Această stare nu trebuie să fie considerată drept una de slăbiciune, ci mai degrabă una de transformare din persoanele dure cunoscute de cei din jurul lor, în unele mai blânde și afective. Uneori, viața ne determină să purtăm masca oamenilor impunători și severi, însă taurii trebuie să o mai dea jos din când în când, să se lase iubiți, și să iubească la rândul lor.

Horoscop săptămânal 27 iunie – 3 iulie 2016 Gemeni

Gemenii vor fi predispuși la pierderi financiare în aceste zile, așa că trebuie să fie foarte vigilenți. La locul de muncă simți că nedreptatea este la ordinea de zi, așa că te hotărăști să faci ceva în această privință. Dacă vei îndrăzni să îți spui punctual de vedere și superiorul te va ignora, poate ar trebui să te gândești  serios la o schimbare (demisie). A-ți cere drepturile nu este o dovadă de impertinenţă, ci că îți cunoști adevăratul potențial.

Horoscop săptămânal 27 iunie – 3 iulie 2016 Rac

Soarele le este aliat racilor și îi ajută să se încarce cu multă energie. În acest fel vor reuși să atragă în jurul lor persoane influente de la care vor avea mult de câștigat în urma unor parteneriate încheiate.Nativii cu probleme în cuplu vor alege să meargă într-o vacanță romantică alături de persoana iubită. Momentele de relaxare trăite îi vor ajuta să treacă peste toate divergenţele.

Horoscop săptămânal 27 iunie – 3 iulie 2016 Leu

Leii își dau seama că au cheltuit nechibzuit în ultimele zile și se gândesc serios să facă economii. Nu este deloc rău, deoarece trebuie să meargă și în vacanță. În această săptămână, nativii simt nevoia să mediteze mai mult. Unii nativi simt că sunt la răscruce de drum și nu știu ce direcție să urmeze. Aceștia nu trebuie să se lase cuprinși de panică, ci trebuie să încerce să își ascultă instinctul care niciodată nu i-a înșelat.

Horoscop săptămânal 27 iunie – 3 iulie 2016 Fecioară

Fecioarele sunt pe val în această săptămână. Reușesc să se remarce prin activitățile interprinse cu ușurință și astfel vor fi în vizorul multor oameni.  Se pot anunța niște colaborări fructuoase. În acest fel și relațiile sociale li se vor îmbunătăți considerabil. Nici la capitolul iubire nu stau rău, fecioarele singure având toate șansele să-și găsească partenerul.

Horoscop săptămânal 27 iunie – 3 iulie 2016 Balanță

Balanţele vor să se implice în proiecte noi și sunt mai hotărâte că oricând să ducă la finalizare tot ce își propun. În acest fel nu vor avea cum să dea greș, și chiar dacă ar fi să se întâmple acest lucru, curajul de a pune în practică ceva la care visează de mult timp trebuie să le aducă doar satisfacție.

Horoscop săptămânal 27 iunie – 3 iulie 2016 Scorpion

Scorpionii sunt foarte îndrăzneți în această săptămână. Chiar dacă vor trebui să mai renunțe la timpul lor liber, curajul de care vor da dovadă în toate acțiunile din această săptămână îi va ajuta să aibă parte de mult succes. În sfârșit simt că primesc roadele muncii asidue depuse, iar acest lucru nu le poate produce decât un sentiment de satisfacție.

Horoscop săptămânal 27 iunie – 3 iulie 2016 Săgetător

Săgetătorii nu trebuie să acorde importanţă persoanelor răutăcioase care le vor ieși în cale, tot mai des în această săptămână. De cele mai multe ori o critică poate să fie un compliment mascat, așa că nu pune prea mult la suflet. Dacă tu știi prea bine că ești o persoană corectă, care nu lasă lucrurile în voia sorții, de ce să te afecteze răutățile aruncate gratuit în jurul tău?

Horoscop săptămânal 27 iunie – 3 iulie 2016 Capricorn

Soarele le va aduce multă energie capricornilor și astfel vor avea parte de multe reușite în această săptămână. Se vor face remarcați la locul de muncă, și, cine știe, poate vor primi și avansarea profesională la care aspiră de ceva vreme. Și din punct de vedere sentimental se anunță vremuri bune. Energia primită de la soare va face capricornii să fie extrem de carismatici și astfel cuceririle nu vor înceta să apară.

Horoscop săptămânal 27 iunie – 3 iulie 2016 Vărsător

Vărsătorii sunt foarte încrezători în forțele proprii și astfel se decid să acționeze cât mai mult pe cont propriu, fără a le mai pasă prea mult de părerea celor din jurul lor. Acest lucru nu este unul neapărat negativ, mai ales că, și dacă vei greși, vei avea din ce să înveți.

Horoscop săptămânal 27 iunie – 3 iulie 2016 Pești

Peștii simt nevoia să se relaxeze și cum pot să facă cel mai bine acest lucru dacă nu cu o ședință de spa sau de mers la piscină? Vor vedea că în acest fel se vor simți excelent și vor avea cele mai productive zile la locul de muncă. Chiar și cele mai tensionate întâlniri de afaceri te vor face să-ți scoți aşii din mâneca și să-i dai gata pe toți!

Foto: astroella.com.

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.