Horoscop

Horoscop săptămânal 23 mai – 29 mai 2016

Astrele nu vin cu veşti prea bune, insă uşor, uşor nativii vor trece peste toate.

Astrele nu vin cu veşti prea bune, insă uşor, uşor nativii vor trece peste toate.

Horoscop săptămânal 23 mai – 29 mai Berbec

Berbecii vor avea o stare bună toată săptămâna și încă de la începutul acesteia își fac planuri de weekend. Este un lucru bun deoarece la mijlocul săptămânii se anunță niște zile destul de solicitante la locul de muncă, așa că nativii vor avea nevoie de odihnă. Partenerul de viață îi va ajuta să își încarce bateriile în weekend și astfel vor petrece momente plăcute împreună. Dacă ai plănuit să îți vizitezi și rudele la sfârșitul săptămânii, încearcă să eviți subiectele sensibile pentru a nu intra în conflicte.

Horoscop săptămânal 23 mai – 29 mai Taur

Taurii vor fi cam indispuși la începutul acestei săptămâni. Acest lucru se poate datora și frustrărilor acumulate la locul de muncă. Unii nativi se simt subapreciați, iar asta le creează o stare de nervozitate. Poate acum este momentul potrivit să acționeze și să își spună nemulțumirile. Totul va merge în direcția dorită de ei, doar dacă vor fi diplomați și nu vor lăsa ca frustrările acumulate de-a lungul timpului să își spună cuvântul și astfel să aibă o ieșire destul de urâtă în faţa superiorilor. Joi și vineri se anunță a fi niște zile cu oportunități de câștiguri suplimentare, așa că mare atenție!

Horoscop săptămânal 23 mai – 29 mai Gemeni

Colegii încep să se simtă tot mai deranjați de comportamentul tău și îți vor aduce la cunoștință acest aspect. Nu este o soluție prea bună să te enervezi și astfel să declanșezi un conflict, ci poate ar fi mai potrivit să îți schimbi atitudinea față de ei. Chiar dacă noua atitudine nu te va situa într-o zonă de confort, vei vedea că în acest fel veți pune capăt conflictului. Cine știe, poate așa vei reuși să ieși și în evidență în fața superiorilor, lucru deloc rău! În această săptămână astrele nu sunt favorabile în privința împrumuturilor, așa că dacă cineva îți cere ajutorul din punct de vedere financiar, ar fi mai bine să îl refuzi.

Horoscop săptămânal 23 mai – 29 mai Rac

Începutul acestei săptămâni îi va găsi într-o postură nu tocmai fericită pe raci. Această tristețe este trecătoare așa că nativii nu trebuie să își facă prea multe griji. Vor vedea că lucrurile se vor regla de la sine și această indispoziție va dispărea la fel de repede cum a și apărut. La mijlocul săptămânii s-ar putea să ai parte de o discuție în contradictoriu cu cineva din cerul de prieteni și vechi certuri sunt pe cale să iasă în prim plan. Cel mai bine ar fi să încerci să te calmezi și să nu aduci acuze pe care mai târziu le vei regreta. Omul, la mânie, poate spune vorba nesăbuite.

Horoscop săptămânal 23 mai – 29 mai Leu

Leii vor avea parte de o săptămână liniștită, în general. Acest lucru este puțin cam neobișnuit pentru nativii obișnuiți cu mișcarea și activitatea sporită. Nici la locul de muncă nu se anunță proiecte solicitante. În loc să te superi, ai putea să profiți din plin de aceste momente libere pentru a te relaxa. Nativii singuri au toate șansele să cunoască o persoană specială în aceste zile, așa că trebuie să fie cu ochii-n patru!

Horoscop săptămânal 23 mai – 29 mai Fecioară

Începutul de săptămână va începe în forță pentru fecioare, deoarece vor avea foarte multe proiecte. Acestea nu vor știi cum să le finalizeze pe toate la timp, iar acest lucru se anunță a fi unul aducător de energie negativă și frustrare. Cel mai bine este să încerci să nu te panichezi și să iei lucrurile pe rând.Vei vedea că în cele din urmă vei reuși să duci la finalizare tot ce ți-ai propus și vei evita și certurile cu partenerul, care în ultimul timp se simte cam neglijat.

Horoscop săptămânal 23 mai – 29 mai Balanță

Balanțelor le va fi pusă la încercare răbdarea încă de la începutul săptămânii. Chiar dacă, în general, sunt niște persoane mai pașnice din fire și nu se exteriorizează, mai ales la mânie, este posibil ca acum nativii să simtă că s-a umplut paharul. Aceștia trebuie să aibă grijă și să nu-și revere nervii pe persoanele nevinovate. Din punct de vedere profesional se anunță vremuri bune, pline de performante așa că ignoră persoanele toxice din jurul tău și concentrează-te pe carieră. Vei vedea că așa este cel mai bine!

Horoscop săptămânal 23 mai – 29 mai Scorpion

Scorpionii vor simți nevoia să se elibereze de toate resentimentele acumulate de-a lungul timpului. Aceștia le vor spune celor din cercul de prieteni sau colegilor ce îi deranjează. Nu este un lucru rău, dacă o vor face pe un ton calm în care să le arate celor din jur că anumite răutăți sau glume au devenit deja deranjante. În acest fel își vor lua o piatră de pe suflet și nu vor lăsa ca frustrările să se acumuleze în continuare. După reacțiile stârnite vei vedea cine merită să fie în cercul tău de apropiați și cine nu.

Horoscop săptămânal 23 mai – 29 mai Săgetător

Începutul se săptămână îi găsește pe săgetători negativiști. Aceștia trebuie să încerce să vadă și partea bună a lucrurilor. Doar așa vor scăpa de senzația de tristețe și mâhnire care îi apasă. Poate lucrurile nu stau chiar atât de rău pe cât crezi. Este posibil ca din cauza supărării să exagerezi. Dacă ai conflicte cu superiorii încearcă să le aplanezi. Dacă nu mai ești de acord cu deciziile luate îți poți schimba locul de muncă. Nu vei ajunge nicăieri dacă vei continua să lucrezi într-un mediu în care nu te mai regăsești și care nu îți mai aduce satisfacție.

Horoscop săptămânal 23 mai – 29 mai Capricorn

Nici capricornii nu vor avea un început de săptămână prea bun. Unii nativi se vor simți lipsiți de energie, alții de creativitate sau de inspirație. Dacă ai posibilitatea, ia-ți o zi liberă de la locul de muncă, mai ales dacă simți că nu vei face față solicitărilor și că totul te copleșește. Dacă nu se poate să lipsești o zi întreagă, atunci ia-ți câteva ore libere și încearcă să te relaxezi mai mult în acest timp. Nu te mai gândi la probleme și realiză doar activitățile care te relaxează și te ajută să te deconectezi de cotidian.

Horoscop săptămânal 23 mai – 29 mai Vărsător

Vărsătorii se simt epuizați atât din punct de vedere fizic, dar și psihic. Această oboseală își va spune cuvântul și la locul de muncă și cel mai bine ar fi să le comunici acest lucru și colegilor. Cu siguranță vor fi înțelegători cu tine și îți vor aprecia sinceritatea. Spune-le că te vei revanșa în zilele următoare și să îți acorde puțin răgaz pentru a-ți încărca bateriile. Apelează la ajutorul partenerului și spune-i ce te apasă. În acest fel vei reuși să treci peste această perioadă nu tocmai bună.

Horoscop săptămânal 23 mai -29 mai Pești

Și peștii simt nevoia de relaxare în aceste zile. Cel mai bine pentru nativii cu probleme de sănătate, în special de ordin digestiv, este să încerce să evite excesele culinare și să încerce să facă mai multă mișcare. Chiar dacă poate suna ciudat, prin activitatea fizică for reuși să se relaxeze și să se detașeze de tot ce îi apasă în ultimul timp. Important este să facă acest lucru cu drag și nu din obligație.

Sursă foto: pixabay.com.

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.