Horoscop

Horoscop săptămânal: 23 februarie – 01 martie 2015

Peștii sunt foarte romantici, vărsătorii se simt plini de energie, în timp ce racii încearcă să-și depășească temerile! Vezi ce îți rezervă astrele în această săptămână!

Peștii sunt foarte romantici, vărsătorii se simt plini de energie, în timp ce racii încearcă să-și depășească temerile! Vezi ce îți rezervă astrele în această săptămână!

Horoscop săptămânal Berbec

Acum este momentul oportun pentru berbeci să-și folosească toată energia de care au parte, într-un mod constructiv. De marți simți că ești tot mai determinat/ă să-ți duci la capăt toate planurile pentru a avea parte de succesul mult așteptat. Acum că Soarele se află în Pești, nu te mai simți atât de stresat/ă și reușești în sfârșit să te relaxezi și să-ți încarci bateriile. Profită din plin de aceste momente pentru a te regăsi pe tine și încearcă să te reconectezi la dorințele tale. Doar în acest fel vei avea parte de reușite și vei vedea că și din punct de vedere financiar lucrurile o vor lua pe făgașul normal, lucru pe care ți-l și doreai de mult timp!

Horoscop săptămânal Taur

Prezența lui Saturn în Săgetător te face să prinzi mai mult curaj. Din punct de vedere financiar, în această săptămână pui țara la cale, și simți că ai multă energie pentru a-ți duce până la capăt tot ce ți-ai propus. Această atitudine pozitivă îți va aduce câștiguri însemnate, așadar profită din plin de ea! Nu același lucru se poate spune și despre anumite persoane din jurul tău, care tind să fie mai sensibile în această perioadă. Este de datoria ta să le susții și să le faci să-și recapete încrederea în forțele proprii. Cu alte cuvinte, trebuie să fii un om de bază și să-i motivezi pe toți. În acest fel vei simți o mare satisfacție sufletească.

Horoscop săptămânal Gemeni

Gemenii au parte de multă activitate în această săptămână. Cu această ocazie vei avea posibilitatea să intri în contact cu persoane noi. Acest lucru este unul extrem de benefic mai ales din punct de vedere profesional. În aceste zile este oportun să încerci să-ți rezolvi problemele pe care le-ai tot amânat, deoarece vei avea parte de multă energie. Simți că nimic nu îți mai poate sta în cale, așa că acum este momentul potrivit să-ți înfrunți temerile. Dacă simți că anumite situații te depășesc, apelează la ajutorul persoanelor de încredere. Nu îți neglija sănătatea: bea mai multă apă, ieși mai des la plimbări în aer liber și odihnește-te.

Horoscop săptămânal Rac

Dacă aveai anumite temeri, este momentul să le depășești, căci acestea nu fac altceva decât să te țină pe loc. În ciuda faptului că racii sunt niște persoane mai singuratice din fire, în aceste zile simt nevoia să se apropie mai mult de cei dragi. Acest lucru este unul extrem de benefic deoarece îi va ajuta să treacă mai ușor peste greutăți. Cu sănătatea o duci destul de bine; mai ai de lucru la capitolul stres și epuizare. Cel mai bine este să încerci să te odihnești mai mult în aceste zile. Din punct de vedere financiar, astrele îți poartă noroc și vei putea prin forțele proprii să-ți creeze noi oportunități: fie alegi să-ți pui bazele proprii afaceri, fie profiți de o ocazie ce îți va aduce câștiguri serioase.

Horoscop săptămânal Leu

Leii au parte de parteneriate fructuoase și doresc să se implice mai mult în evenimente de voluntariat. Aceștia se gândesc la noi metode de impulsionare a vieții profesionale. Poate ar fi momentul să-ți lărgești orizontul și să încerci să privești totul în perspectivă. Leii care lucrează în domenii de publicitate, învățământ sau cei care sunt în funcții de conducere, au parte de multe idei creative. Alți lei simt nevoia să se plimbe și să vizite locuri în care nu au mai fost niciodată. Dacă nu sunt implicați într-o relație, au toate șansele să-i întâlnească jumătatea. În weekend aceștia trebuie să renunțe la impulsivitate pentru a nu crea o impresie greșită celor din jurul lor.

Horoscop săptămânal Fecioară

Fecioarele trebuie să fie atente la tot ce vorbesc în această săptămână și să se gândească de două ori înainte de a spune ceva, pentru a nu ajunge să regrete mai târziu afirmațiile făcute. Acestea au parte de multă energie pe care doresc să o folosească din plin acasă, în sânul familiei. Din punct de vedere al carierei începutul de săptămână se anunță a fi unul mai stresant. Cu multă diplomație și tact vei reuși să treci și peste aceste momente dificile, mai ales că toate lucrurile merg mai bine când există armonie, mai ales la locul de muncă. Din punct de vedere financiar, vei vedea că micile probleme de la începutul săptămânii te vor face să inveșteți mai mult efort și energie, pentru ca totul să meargă ca pe roate.

Horoscop săptămânal Balanță

În această săptămână balanțele vor avea mici dificultăți la serviciu, iar anumite proiecte le vor fi întârziate. Acestea trebuie să apeleze, fără rușine, la ajutorul colegilor și vor vedea că totul se va stabiliza. Weekendul se anunță fi unul destul de liniștit pentru unii nativi, deoarece îl vor petrece alături de cei dragi. Balanțele singure trebuie să încerce să fie mai flexibile! Doar așa, vor avea șansa de a-și găsi un partner! Din punct de vedere financiar, nu se anunță niște vești prea bune, motiv pentru care multe balanțe vor fi nevoie să-și limiteze cheltuielile doar la stricul necesar.

Horoscop săptămânal Scorpion

Scorpionii sunt plini de energie în această săptămână și cel mai bine ar fi să încerce s-o consume prin cât mai multă mișcare. Din punct de vedere financiar, chiar dacă nu o duci prea rău, trebuie totuși să acționezi cu precauție, deoarece cu siguranță nu îți dorești să faci vreo investiție neinspirată. Din punct de vedere sentimental, scorpionii o duc foarte bine: cei aflați într-o relație, profită din plin de luna dedicată iubirii, în timp ce scorpionii singuri au toate șansele să-și întâlnească jumătatea. Weekendul se anunță a fi unul relaxant, așa că profită din plin de el, pentru a-ți încărca bateriile.

Horoscop săptămânal Săgetător

Săgetătorii singuri, doresc să-și găsească partenerul și simt că răbdarea începe să le dispară tot mai mult. Cel mai bine este să nu cadă pradă disperării și să lase lucrurile să meargă de la sine. Vor vedea că aceasta este cea mai bună soluție! Săgetătorii care se află în căutarea unui loc de muncă, au multe șanse de reușită în aceste zile, așa că ar fi bine să profite din plin de acestea. Din punct de vedere financiar, nu se anunță zile prea bune, lucru care te nemulțumește peste măsură. Trebuie să te calmezi, pentru că doar așa vei reuși să găsește o rezolvare la această problemă.

Horoscop săptămânal Capricorn

Capricornii au parte de multă schimbări în această săptămână. Aceștia aleg fie să facă schimbări prin locuință, fie să-și reînnoiască garderoba, că doar se apropie primăvara cu pași repezi. Ai grijă însă și nu te lăsa pradă entuziasmului exagerat, deoarece vei fi tentat/ă să cheltuiești mai mult decât ți-ai propus! Alți capricornii vor fi nevoiți să plece în deplasări sau să încheie noi parteneriate, lucru ce îi va duce tot mai aproape de avansarea profesională mult așteptată. Alți capricorni pun la cale o minivacanță alături de persoana iubită. Acest lucru este extrem de benefic, deoarece îi va ajuta să se relaxeze.

Horoscop săptămânal Vărsător

Vărsătorii se simt plini de energie în această săptămână. Acest lucru îi va face să capete mai multă încredere în forțele proprii. Trebuie totuși să aibă grijă la tonul pe care îl vor folosi în discuțiile cu partenerii de afaceri, pentru a nu fi interpretați greșit. Din punct de vedere financiar totul le merge bine și vor simți că se apropie tot mai mult de împlinirea unui proiect mult visat. Alți vărsători doresc să facă mici schimbări, se tund, se vopsesc, își schimbă garderoba, cert este un singur lucru: vor radia și îi vor cuceri pe cei din jurul lor cu această atitudine pozitivă!

Horoscop săptămânal Pești

Peștii sunt cuprinși de romantism în această săptămână, lucru ce îi va determina să lase mai mult de la sine și să fie mai permisivi cu partenerii. Cu această atitudine, cei care aveau conflicte în cuplu, vor reuși să se reconcilieze și să se redescopere. Alți pești se lasa înconjurați de oameni plini de energie pozitivă și cu această ocazie vor avea posibilitatea să se distreze și să se relaxeze. Din punct de vedere profesional unii pești vor dori să facă o schimbare. Trebuie să-și calculeze bine toți pașii pentru a fi siguri că vor lua cea mai bună decizie!

Sursa foto: highheelsandhangovers.com.au

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.