Horoscop

Horoscop săptămânal 23-29 martie 2015

Să vedem ce efecte va avea asupra noastră Eclipsa de Soare, ce a avut loc săptămâna trecută! Să fie de bine, să fie de rău? Vezi ce-ți rezervă astrele!

Să vedem ce efecte va avea asupra noastră Eclipsa de Soare, ce a avut loc săptămâna trecută! Să fie de bine, să fie de rău? Vezi ce-ți rezervă astrele!

Horoscop săptămânal Berbec

Berbecii vor avea parte de multe evenimente în această săptămână. Agitația va fi la ordinea zilei, dar asta nu înseamnă că este neapărat un lucru rău! Acum, berbecii ambițioși vor avea posibilitatea să le demonstreze tuturor cât de buni sunt! Așadar, aceștia trebuie să profite din plin de infuzia de energie de care au parte, și să lupte pentru ceea ce își doresc cu adevărat, deoarece conjunctura astrală le este favorabilă în aceste zile. Alți berbeci pot realiza o achiziție mult dorită, o casă, un bun de valoare, își vor schimba mașina, etc., în timp ce alții se decid să-și pună ordine în viață sentimentală și fie aleg să se mute cu persoana iubită, fie o cer în căsătorie. Ideea, este că vor ca relația lor să avanseze. Berbecii singuri au toate șansele să-și găsească jumătatea la începutul acestei primăveri.

Horoscop săptămânal Taur

Taurii vor fi în general un pic mai visători în această săptămână, dar cine spune că acest lucru nu este unul benefic? Uneori seriozitatea maximă ne împiedică să ne mai bucurăm de micile plăceri ale vieții! Taurii trebuie să profite din plin de pe urma acestei stări de fericire (pentru că simt că plutesc până în al nouălea cer) și să-și lase acțiunile ghidate de acest sentiment pozitiv! În acest fel vor vedea cât de bine le va merge totul, atât pe plan profesional cât și personal. Cu sănătatea, taurii nu o duc rău, dar este loc și de mai bine. Un regim alimentar însoțit de multă mișcare, că tot am intrat în primăvară, te vor face să te simți mult mai bine. Taurii care se află în căutarea unui loc de muncă, au toate șansele să-l găsească dacă sunt perseverenți!

Horoscop săptămânal Gemeni

Gemenii sunt foarte creativi și activi în această săptămână! Indiferent că au de realizat niște proiecte, participă la anumite evenimente sau au de încheiat niște parteneriate, conjunctura astrală le este extrem de favorabilă. Așadar, aceștia au șansa de a se remarca, lucru ce se va resimți în viitor și în buzunarele lor, căci se anunță șansă mare de noi câștiguri. Alți gemeni pot primi niște vești mai puțin bune și cel mai bine ar fi să apeleze la ajutorul unei persoane de încredere. Acesta va fi un moment în care persoanele false din viața dumneavoastră își vor da arama pe față, și cel mai bine ar fi să-i îndepărtați din cercul de prieteni. Veți suferi în urma acestei decizii, însă așa este cel mai bine! Cine își dorește persoane cu două fețe și cu scopuri ascunse, în viața sa? Țineți aproape doar persoanele care va merită prietenia!

Horoscop săptămânal Rac

Astrele le sunt favorabile racilor în zona carierei și a familiei. Racii care au fost sârguincioși și și-au dat silința să fie cât mai buni la locul de muncă, au toate șansele de avansare sau chiar vor dori să-și pună bazele propriei afaceri. Așadar, aceștia vor avea parte de vești îmbucurătoare pe plan profesional. Racii care și-au neglijat familia sau prietenii, vor alege să se revanșeze și vor dori să repare toate relațiile care s-au deteriorat în timp. Simt că odată cu apariția acestei schimbări profesionale au nevoie de susținerea celor apropiați. Cel mai bine vor reuși să facă acest lucru, la sfârșitul săptămânii când vor dori să petreacă mai mult timp alături de cei dragi. În acest fel se vor umple de energie și își vor începe săptămână în forță!

Horoscop săptămânal Leu

Leii, ambițioși din fire, doresc să avanseze în carieră și dacă vor continua drumul pe care l-au ales, vor avea toate șansele de reușită. Aceștia trebuie să aibă însă grijă și să nu cadă în extreme, deoarece tind să-și neglijeze familia și prietenii, lucru ce le va aduce multe reproșuri. Nativii acestei zodiei, trebuie să găsească o cale de mijloc, pentru a-i mulțumi pe toți. Alți lei vor fi puși să ia o decizie importantă cu privire la viitorul lor, așa că trebuie să fie foarte atenți și să se bazeze pe ce le spune intuiția. Doar așa vor avea siguranța că au hotărât ce era mai bine, atât pentru ei cât și pentru cei dragi.

Horoscop săptămânal Fecioară

Fecioarele vor fi vesele în această săptămână, iar acest lucru le va transforma în niște persoane extrem de plăcute pentru cei din jurul lor. Cine nu își dorește să aibă în jurul său cât mai mulți oameni zâmbitori, pozitivi și care să îi umple de energie? Fecioarele singure vor avea toate șansele de a-și întâlni perechea potrivită, așadar trebuie să fie cu ochii în patru. Cu sănătatea stau bine, iar acest lucru se citește cu ușurință pe chipul lor. Alte fecioare pot avea parte de niște oportunități în această săptămână. Este posibil să fie vorba chiar de acele lucruri mult visate, așa că acestea trebuie să profite din plin de șansa oferită!

Horoscop săptămânal Balanță

Balanțele pot avea parte de mici dificultăți pe plan financiar (pot apărea niște răsturnări de situație sau necheltuieli neprevăzute). În aceste momente anumiți colegi sau parteneri de afaceri vă vor pune într-o postură nu tocmai favorabilă, motiv pentru care doriți să încheiați orice fel de colaborare cu ei. Cine își dorește să aibă lângă el astfel de persoane? Acest lucru nu trebuie văzut neapărat cu ochii răi, ci balanțele trebuie să vadă și partea bună a lucrurilor: mai există și alte persoane pe care se pot baza. Balanțele aflate în momente dificile nu trebuie să lase depresia să le cuprindă (Eclipsa de Luna îi face mai vulnerabili) ci trebuie să stea cât mai mult alături de cei dragi pentru a se relaxa și pentru a se umple de energie pozitivă.

Horoscop săptămânal Scorpion

Scorpionii se lasă purtați de mrejele iubirii în această săptămână. Fie că sunt singuri și vor să-și găsească jumătatea sau se află într-o relație în care lucrurile nu merg tocmai bine, aceștia hotărăsc să se dedice trup și suflet iubirii. Nu este un lucru rău dacă fac asta în timp ce se concentrează și pe activitatea profesională. Cu siguranță nu își vor dori să fie împliniți pe plan sentimental și cu probleme în cel profesional, chiar dacă în aceste zile simt nevoia să pună iubirea mai presus de tot! Alți scorpioni vor avea parte de multe schimbări și astfel vor trebui să facă față cu succes noilor provocări.

Horoscop săptămânal Săgetător

Unii săgetători vor avea parte de avansarea, creșterea salarială sau schimbarea profesională mult dorită. Simt că în sfârșit sunt răsplătiți pentru munca și perseverența de care au dat dovadă iar acest lucru le produce o bucurie de nedescris! Ar fi bine să încerce să le împărtășească și celor apropiați din acest entuziasm, mai ales unui prieten aflat la necaz. Nu se știe niciodată când se va întoarce roata și bunătatea le va fi răsplătită. Săgetătorii care întâmpină probleme de sănătate, ar trebui să consulte un medic și să nu mai evite astfel de probleme la nesfârșit.

Horoscop săptămânal Capricorn

Capricornii simt nevoie de a-și stabili noi priorități când vine vorba de familie. Aceștia doresc cu orice preț să le asigura un trai mai bun celor dragi iar asta îi determină să muncească tot mai mult. Nativii trebuie să aibă totuși grijă și să nu se epuizeze la maximum, căci pentru a-și duce la bun sfârșit tot ce și-au propus, au nevoie de o sănătate de fier. În schimb, capricornii singuri doresc cu orice preț să-și găsească jumătatea. Acest lucru se va întâmpla doar atunci când simt cu adevărat că pot permite pe cineva nou în viața lor.

Horoscop săptămânal Vărsător

Vărsătorii pot avea parte de niște vești bune din punct de vedere financiar și vor fi surprinși când vor vedea că banii se pot produce mult mai ușor decât s-ar fi gândit vreodată. Aceștia se hotărăsc să încheie niște parteneriate pe un termen mai lung, lucru ce le va fi foarte util pe viitor. Sunt conștienți de faptul că afacerile pe termen lung sunt mai sigure, decât cele pe termen scurt, și decid să nu se îmbete cu apă rece. Vor vedea că decizia luată este una excelentă. Nativii zodiei trebuie să acorde mai multă importanță familiei și să comunice mai mult cu cei apropiați. Vor vedea cât de entuziasmați vor fi aceștia la auzul veștilor bune și cât de mult îi vor susține.

Horoscop săptămânal Pești

Peștii trebuie să comunice mai mult cu cei din jur și să le spună ce îi apăsa. Nu vor rezolva nimic dacă vor alege să se închidă într-un bol de cristal. Vor vedea că în cele din urmă Soarele va răsări și pe strada lor, așa că nu trebuie să cadă pradă deznădejdii. Aceștia trebuie să iasă mai mult în aer liber și să se bucure de momentele însorite. Vor vedea cum starea lor de dispoziție se va îmbunătăți considerabil. Peștii care aveau parte de conflicte, la locul de muncă sau acasă, vor vedea că în timp, lucrurile vor intra pe un făgaș normal. Important este să aibă suficientă răbdare, să fie mai permisivi (în special cu ei înșiși).

Sursă foto: assets.babycenter.com

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.