Horoscop

Horoscop săptămânal 21-27 martie 2016

Vezi ce îţi rezervă astrele în această săptămână. Oare cu ce fel de veşti va veni Luna Plină pentru tine?

Vezi ce îţi rezervă astrele în această săptămână. Oare cu ce fel de veşti va veni Luna Plină pentru tine?

Horoscop săptămânal 21-27 martie 2016 zodia Berbec

Berbecii vor avea parte de un început de săptămână în forţă şi ar face bine să îşi canalizeze energie pe ceva productiv. În acest fel vor obţine rezultatele mult dorite mai ales pe plan profesional. Aşadar, la locul de muncă aceştia nu trebuie să îşi facă prea multe griji deoarece totul le va merge cât se poate de bine. Dacă aşteptau o avansare în funcţie, acum au toate şansele să îşi vadă visele îndeplinite. Berbecii singuri vor avea mari şanse să cunoască o persoană foarte specială în aceste zile, aşa că ar face bine să fie pe fază.

Horoscop săptămânal 21-27 martie 2016 zodia Taur

Eclipsa de Taur nu va afecta într-un mod prea bun sănătatea Taurilor. Aceştia nu trebuie să îşi mai facă prea multe griji şi să acorde o mai mare importanţă relaxării. Epuizarea îşi poate spune cuvântul şi astfel pot avea de suferit în viitor. Să nu le fie mirare dacă nu vor reuşi să mai dea randament. Dacă eşti o nativă a acestei zodii ce ai spune de o şedinţă relaxantă de spa? Acordă-ţi câteva momente de răgaz şi vei vedea cât de bine te vei simţi cu bateriile încărcate. Dacă nu îţi permiţi o astfel de şedinţă, să ştii că îţi poţi transforma propria baie în cel mai călduros şi primitor salon de spa. Cu nişte săruri de mare, petale de trandafiri, uleiuri esenţiale şi câteva lumânări aprinse vei reuşi să alungi tot stresul şi energia negativă.

Horoscop săptămânal 21-27 martie 2016 zodia Gemeni

Gemenii vor tinde să vadă mai mult partea mai puţin frumoasă a lucrurilor şi astfel vor tinde să se încarce cu energie negativă. Cel mai bine este să încerce să se detaşeze de tot ce le produce nefericire şi să încerce să privească lucrurile dintr-o altă perspectivă. Doar în acest fel vor reuşi să treacă peste acele zile mai dificile. Persoanele mai sensibile din fire pot să apeleze la ajutorul celor dragi şi să le spună ce le macină. În acest fel vor reuşi să se elibereze de aceste gânduri ce nu le fac bine.

Horoscop săptămânal 21-27 martie 2016 zodia Rac

Racii vor tinde să îşi neglijeze partenerii de viaţă sau părinţii, şi astfel pot avea parte de reproşuri din partea lor. Cel mai bine este să încerce să se detaşeze de problemele de pe plan profesional şi să petreacă mai mult timp de calitate alături de cei dragi. În acest fel aceştia nu se vor mai simţi excluşi şi vor reuşi să vă încarce cu multă energie pozitivă. Cine îţi poate da un sfat mai bun ca cei dragi? Alţi nativi pot avea probleme de sănătate, în special în zona digestivă. Aceştia trebuie să acorde o importanţă mai mare dietei zilnice şi să includă în regimul alimentar produse mai sănătoase.

Horoscop săptămânal 21-27 martie 2016 zodia Leu

Leii vor avea parte de o săptămână plină de provocări în domeniul profesional, aşa că trebuie să se înarmeze cu multă răbdare. Dacă vor reuşi să-şi păstreze calmul vor putea să învingă chiar şi cel mai mare obstacol. Când s-au dat ei vreodată bătuţi? Atitudinea lor plină de entuziasm şi ambiţia, i-a făcut întotdeauna să obţină tot ce îşi doresc! Leii care tind să cheltuie mai mulţi bani, trebuie să înveţe să fie mai chibzuiţi în aceste zile. Doar aşa vor reuşi să mai economisească ceva. Nativii cu probleme în cuplu ar trebui să facă ceva în această privinţă dacă nu vor ca lucrurile să degenereze.

Horoscop săptămânal 21-27 martie 2016 zodia Fecioară

Fecioarele se vor simţi uşor irascibile în aceste zile şi vor tinde să-şi verse nervii pe nişte persoane nevinovate, care nu le greşesc cu nimic. Pentru a evita astfel de momente, acestea trebuie să înveţe să se calmeze mai uşor. Pot încerca să-şi petreacă mai mult timpul cu activităţi ce le aduc fericire. În acest fel îşi vor încărca bateriile şi se vor umple cu energie pozitivă. Vor vedea că situaţia nu este atât de gri pe cât credeau şi chiar vor ajunge să se mire şi ele de cât de nervoase erau. Aşadar, înarmează-te cu multă răbdare şi vei trece şi peste aceste zile care sunt puţin mai dificile!

Horoscop săptămânal 21-27 martie 2016 zodia Balanţă

Balanţele pot avea parte de un succes triumfător în afaceri, aşa că trebuie să dea dovadă de multă forţă şi să nu se lase descurajaţi de niciun obstacol ce le iese în cale. Aceştia trebuie să se gândească la ceea ce vor să facă în viitor şi să pună în aplicare cât mai rapid ideile conturate. Pentru a avea şi mai mult spor, pot eventual să se asocieze cu o persoană de încredere, cu ajutorul căreia să facă schimb de idei. Creativitatea va fi la putere în această săptămână, aşa că vor avea mult spor la muncă!

Horoscop săptămânal 21-27 martie 2016 zodia Scorpion

Scorpionii trebuie să fie mai vigilenţi în această săptămână. Se pare că există persoane din anturajul de prieteni, sau din rândul colegilor, care pot avea intenţii ascunse în privinţa lor. Acestea nu vor fi pe deplin sincere cu ei şi vor dori să le strice imaginea cu nişte intrigi defăimătoare. Cel mai pentru nativii noştri este să fie foarte atenţi în faţa cui fac destăinuiri. Dacă vor reuşi să treacă peste aceste momente de răutate gratuită vor avea parte de nişte zile pline de energie. Nimic nu îi va mai afecta şi vor reuşi să-şi ducă la bun sfârşit toate sarcinile (în special pe plan profesional).

Horoscop săptămânal 21-27 martie 2016 zodia Săgetător

Din păcate săgetătorii nu vor avea un început prea bun de săptămână. Luna plină îi face să se simtă neîncrezători în forţele proprii. Aceştia trebuie să lupte cu sentimentele de nesiguranţă şi tristeţe şi să încerce să vadă luminiţa de la capătul tunelului. Vor avea nevoie de multă putere de concentrare la locul de muncă, sau la găsirea unui serviciu, şi astfel nu îşi pot permite să clacheze. Ajutorul celor apropiaţi se poate dovedi a fi unul extrem de valoros în astfel de momente de vulnerabilitate, aşa că aceştia trebuie să îi permită accesul în viaţa lor.

Horoscop săptămânal 21-27 martie 2016 zodia Capricorn

Capricornii cu probleme sentimentale îşi pun tot mai multe semne de întrebare cu privire la relaţia în care sunt implicaţi. Înainte de a lua o decizie importantă, aceştia trebuie să aibă grijă şi să nu lase purtaţi de resentimente, ci să fie sinceri cu ei înşişi. Doar aşa vor găsi răspunsurile la întrebările pe care le caută. Pentru a se mai detaşa, nativii se pot gândi la o mică drumeţie, departe de cotidian, de oraşe, în care să-şi acorde un răgaz pentru a-şi pune ordine în gânduri. Pe plan profesional pot apărea mici probleme, însă vei reuşi să le depăşeşti cu succes dacă îţi vei păstra vigilenţa ca de obicei.

Horoscop săptămânal 21-27 martie 2016 zodia Vărsător

Luna plină de miercuri îi face pe Vărsători să fie mai visători, mai filozofi. Acest lucru îi poate ajuta să se redescopere şi să scoată la iveală o latură mai creativă a lor, pe care mulţi poate nu le-o cunoşteau. Asta este bine, deoarece vor avea posibilitatea să exploreze idei noi, creaţia ajutându-i să pună chiar şi bazele unei noi afaceri. Nativii implicaţi de mult timp într-o relaţie, se gândesc să facă marele pas. Şi cum poate fi primită această veste de familie, dacă nu cu mare bucurie?

Horoscop săptămânal 21-27 martie 2016 zodia Peşti

Peştii care se simt slăbiţi sau ştiu că au probleme de sănătate, ar trebui să viziteze medicul specialist pentru o consultaţie. În acest fel vor scăpa de griji şi mai ales de dureri! Eclipsa de Lună poate veni cu multe schimbări şi depinde doar de ei dacă vor alege să vadă partea pozitivă sau negativă a lucrurilor. La locul de muncă peştii nu vor avea probleme, ba mai mult colegii îi vor aprecia şi vor apela cu încredere la ajutorul lor.

Foto: Pixabay.

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.