Horoscop

Horoscop săptămânal 16-22 martie

Această săptămână este marcată de două evenimente: Saturn în retrograd și Eclipsa de Soare de vineri, 20 martie. Să fie de bine sau de rău? Vezi ce-ți rezervă astrele!

Această săptămână este marcată de două evenimente: Saturn în retrograd și Eclipsa de Soare de vineri, 20 martie. Să fie de bine sau de rău? Vezi ce-ți rezervă astrele!

Intrarea lui Saturn în retrograd, în această săptămână, ne arată că nu trebuie să ne lăsăm atât de copleșiți de probleme, ci trebuie să încercăm să găsim o soluție de rezolvare a acestora. Trebuie să fim mult mai atenți la greșelile noastre și să cugetăm mai bine înainte de a lua anumite decizii. Lucrurile făcute și spuse la nervi nu vor face altceva decât să ne complice și mai mult existența. Saturnul în retrograd nu semnifica neapărat că vom avea parte de multe dificultăți în viitor ci se dorește a ne învăța cum să fim mai cumpătați, mai împăcați cu noi înșine. Acest lucru se poate întâmpla doar dacă ne rezolvăm anumite probleme din trecut, ce încă ne bântuie și nu ne lasă să mergem mai departe. Atenție însă la Eclipsa de Soare ce va avea loc pe data de 20 martie. Aceasta vizează problemele ce nu mai suferă amânarea și vizează mai mult bărbații.

Horoscop săptămânal Berbec

Berbecii sunt hotărâți să-și transforme punctele slabe în puncte forte și astfel ajung să exceleze în tot ceea ce fac. Alții se hotărăsc să se recalifice profesional sau să facă în sfârșit ceea ce își doresc cu adevărat. Dacă simt că au nevoie de îndrumare, cel mai bine ar fi să apeleze la ajutorul unor specialiști pentru a-și da seama dacă se află pe drumul cel bun. Berbecii mai temperamentali trebuie să învețe cum să-și controleze izbucnirile dacă nu doresc să intre în conflicte. Sănătății trebuie să-i acordați o importanță mai mare în aceste zile și să vă conformați Eclipsei de Soare de vineri (20 martie) care vă îndeamnă să spuneți, stop, și să vă dedicați relaxării pe toată perioada weekendului.

Horoscop săptămânal Taur

Taurii care se afla într-o perioadă mai grea, trebuie să-și dea seama ce le produce această neliniște și să încerce cumva să îi pună capăt. Cei care doresc să obțină un împrumut, cel mai bine ar fi să-l amâne pentru săptămâna viitoare, deoarece zilele următoare nu le vor fi favorabile. În schimb puteți avea noroc și să încheiați parteneriate de succes, așadar, susțineți-vă cauza cu mult convingere și veți excela! Taurii mai negativiști din fire, trebuie să încerce să-și schimbe atitudinea și vor vedea cât de mult li se va schimba viața, în bine! La capitolul sănătate, astrele ne spun că stați destul de bine, rezistați la stres, însă nu trebuie să vă solicitați la maximum. Puțină odihnă nu strică niciodată!

Horoscop săptămânal Gemeni

Gemenii care aveau de recuperat o datorie, au noroc în această săptămână! Aceștia nu trebuie să se culce pe-o ureche și să se apuce să cheltuie toți acești bani, căci nu se știe când vor avea cu adevărat nevoie de ei! Alți gemeni aleg să se concentreze mai mult pe viață personală și aleg să alunge toate persoanele care îi trag în jos și îi demotivează. Partenerul este acum pe primul plan și alături de acesta, nativul nostru dorește să-și pună bazele proiectelor mult visate. Gemenii care doresc să-și schimbe regimul alimentar, se vor simți puțin tentați în această săptămână să cadă tentațiilor culinare. Cu multă voința vor reuși să treacă peste aceste mici ispite! La capitolul carieră, gemenii pot să exceleze sau nu! Totul depinde de alegerile pe care le vor lua, așa că trebuie să fie atenți!

Horoscop săptămânal Rac

Racii care au săvârșit niște greșeli, ar trebuie să încerce să le îndrepte în această săptămână. Evitarea acestora nu îi va face decât să se simtă vinovați, lucru ce le poate afecta starea de dispoziție. Sincerele regrete sunt întotdeauna acceptate, așa că nu trebuie să mai stea pe gânduri și să încerce să pună capăt acestei situații. Alți raci vor alege să fie mult mai serioși și diplomați, în special la locul de muncă. Aceștia doresc să le demonstreze celor din jur cât de productivi sunt, lucru care le iese de minune! La capitolul sănătate, ar trebui să acorde o importanță mai mare regimului alimentar. Nu ar strica să facă mai mult mișcare și să mănânce mai sănătos, deoarece anumite afecțiuni mai vechi pot să apară în prim-plan!

Horoscop săptămânal Leu

În această săptămână de martie, leii singuri pot avea șanse să-și găsească perechea. Aceasta poate să fie chiar o persoană cunoscută, din trecut. Alți lei aleg să fie împăciuitori și să aducă mai multă armonie în jurul lor (fie pe plan personal, fie pe plan profesional) lucru care îi transforma în niște persoane extrem de plăcute. Acei lei mai orgolioși din fire trebuie să învețe să fie mai permisivi și să nu uite că puțină diplomație nu strică niciodată! Leii trebuie să acorde mai mare importanță sănătății și nu banilor. Acest lucru nu este prea benefic pentru sănătatea lor și cel mai bine ar fi să mai ia din când în când și mici pauze. În weekend este indicat să se odihnească pentru a-și încărca bateriile. Plimbările în natură vor fi de asemenea, extrem de benefice!

Horoscop săptămânal Fecioară

Pe unele fecioare, această săptămână le găsește un pic mai agitate. Simt că nu mai au deloc răbdare în a obține odată ceea ce își doresc, lucru ce le poate transforma în niște persoane iritante. Acest lucru se datorează fire ambițioase și perfecționiste a fecioarelor. Cel mai bine este să se înarmeze cu răbdare și vor vedea cât de ușor vor avea parte de rezultate mult așteptate. Alte fecioare simt că pot să mute munții din loc și că nu există obstacol peste care să nu treacă. Acestea din urmă, ar trebui să acorde totuși o atenție mai sporită sănătății, căci vor risca să se epuizeze. La capitolul comunicare în familie stau foarte bine și în weekend aleg să se relaxeze alături de cei dragi, lucru extrem de benefic!

Horoscop săptămânal Balanță

Eclipsa de Soare va afecta balanțele din punct de vedere al sănătății. Așadar, acestea trebuie să încerce să se odihnească mai mult, zilele următoare, și să adopte un regim alimentar mai sănătos. Dacă vor ține cont de semnalele transmise de corp, vor vedea că vor trece cu bine peste această perioadă un pic mai dificilă. Alte balanțe pot avea parte de cheltuieli neprevăzute și cel mai bine ar fi să încerce să nu se abată prea mult de la drum, căci vor risca să rămână fără bani. Cu alte cuvinte, trebuie să își folosească finanțele chibzuit. Cu dragostea, balanțele o duc excelent și chiar aleg să-și petreacă mai mult timp alături de partener. Acestea ar trebui să profite din plin de astfel de momente pline de tandrețe!

Horoscop săptămânal Scorpion

Eclipsa de Soare de vineri îi va umple pe Scorpioni de energie și îi va face să-și dorească să se afirme la locul de muncă. Acest lucru este unul extrem de benefic, deoarece le va aduce laude, atât din partea șefilor cât și a colegilor. Banii le vor da cava bătăi de cap Scorpionilor, însă dacă vor da dovadă de chibzuința (și vor apela la rezerve) vor trece cu bine și peste acest hop. Mai mult, în viitor vor avea toate șansele să încheie niște colaborări fructuoase. Pe plan sentimental scorpionii o duc bine, în timp ce nativiI neimplicați într-o relație, au toate șansele să-și găsească perechea în această săptămână. Unii pot avea o surpriză plăcută și să observe că persoana respectivă se afla mult mai aproape de ei, decât și-ar fi imaginat.

Horoscop săptămânal Săgetător

Săgetătorii sunt plini de energie și vor dori să-și depășească toate problemele care vor apărea în perioada următoare. Ambiția de care dau dovadă face parte și din procesul de maturizare, în care se afla nativii din această zodie. Dacă unii săgetători simt că problemele de care au parte sunt prea apăsătoare, pot apela cu încredere la sfatul persoanelor mai în vârsta ca ei. Alți săgetători sunt puși pe cheltuială, lucru ce le poate afecta destul de serios bugetul, dacă nu se vor limita la strictul necesar. Pe plan sentimental, săgetătorii o duc destul de bine și își dau seama că în viață este mai important să ai pe cine să te bazezi la bine și la greu.

Horoscop săptămânal Capricorn

Capricornii care se simt stresați sau agasați de cei din jurul lor, trebuie să încerce să treacă cu vederea peste răutăți. Dacă vor dori să se răzbune, nu vor face altceva decât să se încarce cu energie negativă și totul se poate întoarce în cele din urmă, ca un bumerang împotriva lor. Cu sănătatea, este evident că nativii acestei zodii pot avea probleme. Stresul îi va face să fie mai țâfnoși, anxioși și chiar le poate crea probleme cu tensiunea. Cei mai vulnerabili în această perioadă vor fi cei care suferă de atacuri de panică, așadar aceștia trebuie să încerce să-și mențină o stare de calm. De greutăți au mai avut parte și până acum, și și-au demonstrat că au putut să treacă peste tot! La fel, trebuie să procedeze și în această săptămână și vor vedea că totul va fi bine!

Horoscop săptămânal Vărsător

Vărsătorii care au tot amânat niște probleme, trebuie să le rezolve cât mai repede, deoarece acestea vor apărea din nou în prim plan, în această săptămână. Alți vărsători care aveau anumite planuri, visuri, idealuri și au renunțat la ele, ar trebui să încerce să se le mai dea o șansă. Nu se știe niciodată de unde sare norocul și așa nu vor rămâne cu regretul că nu le-au pus niciodată în practică. În rest, vărsătorii au parte de niște zile pline de optimism, lucru ce îi va ajuta să atragă numai persoane bune în jurul lor. Acest lucru poate duce la legarea unor adevărate relații de prietenie.

Horoscop săptămânal Pești

Peștii pot avea parte de momente pline de activitate pe plan profesional. Acest lucru nu este unul negativ, deoarece nativii noștri se vor remarca și vor reuși să facă o impresie foarte bună șefilor. Poate se anunță cu o promovare! De ce nu? Dacă o meriți, o vei primi cu siguranță! Cu sănătatea, peștii stau destul de bine. Ar mai fi loc de mici schimbări, pe ici pe colo: mai multă mișcare, un regim alimentar mai sănătos, și nativii noștri se vor simți ca noi! Alți pești simt nevoia să se redescopere și aleg să facă acest lucru într-un mediu relaxant, spa, ieșiri în natură sau chiar în confortul propriului cămin. Alți nativi sunt plini de șarm și vor reuși să-și recucerească partenerul, în timp ce solitarii își pot folosi farmecul cu succes, în cucerirea unei persoane care le este pe plac de ceva timp.

Sursa foto: www.comparefactory.com

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.