Horoscop

Horoscop săptămânal 14-20 martie 2016

Și această săptămână se anunță a fi una plină de evenimente neprevăzute. Vezi ce îți rezervă astrele!

Și această săptămână se anunță a fi una plină de evenimente neprevăzute. Vezi ce îți rezervă astrele!

Horoscop săptămânal Berbec

Berbecii nu trebuie să se lase prea ușor influențați în această săptămână, deoarece există persoane care vor să profite de bunătatea lor. În cazul în care acestora li se solicita un împrumut, ar fi mai bine să refuze pentru a nu avea surprize neplăcute pe viitor. Nativii care se simt epuizați ar trebuie să își acorde mai multe momente de pauză pentru a da un randament mai bun la locul de muncă. Petrece sfârșitul de săptămâna alături de cei dragi. Vei vedea cât de relaxat/ă te vei simți în următoarea săptămână după aceste momente de bucurie.

Horoscop săptămânal Taur

Pentru taurii care își fac planuri de mult timp (de deschidere a propriei afaceri, de avansare profesională sau pur și simplu doresc să-și schimbe domeniul de activitate) acum este momentul să facă marea mutare, deoarece astrele le sunt favorabile. Persoanele mai sensibile din fire, vor avea de trecut peste câteva critici din partea celor din jurul lor, iar asta le va produce un sentiment de supărare. Aceștia trebuie să învețe să treacă mai ușor peste vorbele celor rău intenționați și să nu se mai lase atât de ușor afectați.

Horoscop săptămânal Gemeni

Gemenii sunt plini de energie în această săptămână. Au o mare putere de convingere și un magnetism, încât pot atrage pe oricine în jurul lor. Acest lucru trebuie să îi facă să fie mai precauți, deoarece nu toate persoanele au gânduri bune și poate vor încerca să profite de pe urma lor. Alți gemeni care așteaptă niște bani de la diferite proiecte sau persoane, au toate șansele să îi primească în această săptămână, lucru ce le va produce o mare bucurie, deoarece nu stau prea bine la capitolul finanțe.

Horoscop săptămânal Rac

Racii sunt puși pe schimbări în această săptămână. Indiferent că vor dori să își schimbe regimul alimentar sau să mai umble pe la look-ul lor, acest lucru îi va scoate din rutină în care se simt prinși, și nu putem spune decât că este un lucru pozitiv. Persoanele care nu stau prea bine la capitolul mișcare ar putea să încerce să meargă la sala de fitness sau să alerge pentru a-și recupera tonusul muscular. În acest fel se vor simți mai încrezător în forțele proprii și își vor îmbunătăți sănătatea.

Horoscop săptămânal Leu

Lei vor avea un început de săptămână în forță, și vor dori să le demonstreze tuturor cât de buni sunt în ceea ce fac. Energia pozitivă pe care o vor emana prin toți porii, îi va face extrem de plăcuți în ochii celor din jurul lor. Alți nativi pot avea mici probleme la capitolul sănătate, în special la cel legat de alergii, că tot ne aflăm în sezonul lor, așa că trebuie să le acorde mai multă importanță. Leii cu probleme în cuplu vor deveni mai receptivi la problemele partenerilor, iar acest lucru îi va ajuta să-și soluționeze conflictele.

Horoscop săptămânal Fecioară

Fecioarele vor avea un început de săptămâna incert. Cel puțin pe plan profesional se pare că lucrurile nu merg prea bine din cauza unor erori de comunicare. În ciuda faptului că li se va părea că se luptă degeaba pentru a se face înțelese, fecioarele nu trebuie să se lase descurajate și trebuie să își ducă argumentele până la final. Fecioarele aflate într-o relație nu au parte de evenimente importante și plănuiesc o mică escapadă în weekend pentru a mai scăpa de rutină.

Horoscop săptămânal Balanță

Balanţele cu probleme de sănătate, în special digestive, ar trebuie să facă ceva în această privință. Indiferent că vor alege să consulte un specialist sau să își schimbe regimul alimentar, aceștia nu vor trebuie să mai amâne acest moment. La locul de muncă pot apărea mici conflicte. Trebuie să ai grijă la tonul folosit și să fii mai receptiv/ă la problemele pe care ți le comunică șefii sau colegi. În acest fel vei trece cu bine și peste aceste mici hopuri. Doar ai avut parte de probleme mult mai mari la viața ta, nu?

Horoscop săptămânal Scorpion

Scorpionii trebuie să fie atenți la tot ce semnează în această săptămână pentru a nu avea probleme pe plan profesional. În zilele următoare trebuie să fie extrem de precauți și să fie foarte atenți la ce vorbesc la locul de muncă. Nu se știe cine le poate interpreta vorbele pentru a-i pune într-o lumină nefavorabilă în faţa șefilor. Discreția și seriozitate trebuie să le fie aliați de nădejde în această săptămână! Nativii cu probleme în cuplu trebuie să învețe să fie mai indulgenți cu partenerul de viață.

Horoscop săptămânal Săgetător

Săgetătorii care se simt lipsiți de energie trebuie să consume mai multe vitamine. Fructele și legumele îi pot ajuta să depășească mai ușor aceste carenţe, așa că smoothie-urile trebuie să fie incluse în regimul lor zilnic. Aceștia trebuie să învețe să nu mai acorde atât de multă importanță lucrurilor negative din jurul lor și să privească partea plină a paharului. Săgetătorii care se află în căutarea unei jumătăți ar putea avea șanse de reușită în această săptămână, așa că trebuie să fie cu ochii-n patru.

Horoscop săptămânal Capricorn

Capricornii mai nervoși din fire trebuie să învețe să se tempereze și să nu mai acorde o importanță prea mare nedreptății. Atâta timp cât ei se simt împăcați cu acțiunile lor, nu au de ce să își mai facă probleme. Persoanele care își doresc să avanseze din punct de vedere profesional, trebuie să învețe să fie mai ferme cu șefii în această privință. Dacă simt că sunt îndreptățite pentru o mărire în funcție trebuie să își susțină punctul de vedere.

Horoscop săptămânal Vărsător

Vărsătorii care au tendința de a cheltui mai mult trebuie să fie mai cumpătați în această săptămână, deoarece se pot apropia vertiginos de fundul sacului. Acest lucru nu este de dorit mai ales că Sărbătorile Pascale se apropie. Nativii cu probleme în cuplu trebuie să învețe să comunice mai deschis cu partenerii de viață și să le spună tot ce îi apăsa! Cei cu probleme la locul de muncă trebuie să găsească o metodă în care să îi împace și pe colegi și pe șefi. Doar așa vor avea parte de liniște în aceste zile destul de agitat, atât pe plan personal, cât și profesional.

Horoscop săptămânal Pești

Peștii sunt mai romantici în această săptămână și își surprind partenerii cu tot felul de atenții. Acest lucru îi va ajuta să își sudeze relația și dacă nu au făcut încă marele pas, îi trimite tot mai des cu gândul la căsătorie. Cei care vor fi supuși unei discuții mai aprinse la locul de muncă, trebuie să învețe să-și gestioneze foarte bine impulsurile și să trateze situația cu mult calm. Chiar dacă se vor simți neîndreptățiți trebuie să fie mai diplomați.

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.